Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Kiket bannolsz Jahhh. Velük még elbánok, de kitartóan újra akarnak jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 1. Pár sor erejéig visszatértem a K&B-hoz, azon belül is a Star Wars-hoz http://v-kony.deviantart.com/art/Anakin-elmegy-1-2-181114668 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Ötletes videóklip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Bomarr Star Wars rajongó lányok rovata hosszú idő után folytatodik. Igazán elkötelezett fanokhoz érkeztünk ezuttal: a kérdéses hölgyek még autómosás közben is a Star Wars ruhájukat viselik! Micsoda elkötelezettség! A háttérben a korláton ülő srác is csak döbbenten néz a feltétlen rajongás eme szintjét látva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 30. Vajon ha a bringámat tolom be eléjük azt is elvállalják? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Szeretem az ilyen elkötelezett rajongókat. Őket hívják meg egy klubnapra sztárvendégnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 31. Jaja. Úgyis mostanság a kis "Ödönkék" gyűrűztek be oda. Ideje, hogy visszaálljon a Rend és kiszolgálják a régi rajongókat is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. (szerkesztve) Ma gondoltam rajzolok pár Leiát: Leia, mint fejvadász Leia, mint rabszolga Leia az Egy Új Reményből Szerkesztve: 2010. November 5. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Te mocskos pajzán disznó, az meg ki abban a zöld trikóban, aki hevesen mutogat? Amúgy nagyon jó képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Te mocskos pajzán disznó, az meg ki abban a zöld trikóban, aki hevesen mutogat? Oldie, megint sokat ittál, nem lehet érteni mit mondasz. Fejsd ki érthetőbben gondolataidat.Vagy már annyit ittál, hogy nem maradt egy józan agysejted sem, ami érthetően kifejezésre tudná juttatni gondolataidat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Inkább mutatom Rossz kislány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Inkább mutatom Komprende, amigo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. ezek a képek inkább hasonlítanak Minára, mint Leiára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Komprende, amigo De a kérdésre még nem válaszoltál Leiához van besorolva, de nekem inkább tűnik egy Mira klónnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. De a kérdésre még nem válaszoltál Leiához van besorolva, de nekem inkább tűnik egy Mira klónnak A mutogatós kislányt nem linkeltem ki, az teljesen más rajz Ody: Hát tőlem ennyire futja a mangás Leia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Na jó van, nem faggatlak tovább......pernahajder Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Ody: Hát tőlem ennyire futja a mangás Leia Jó képek, Phobos. Egyébként szerintem mangában az emberek gyakoratilag mind egyformán néznek ki: nagy szemek, kisgyerekes ártatlan tekintet. Elég nehéz lehet valakit egyedire rajzolni, nem? Csak az öltözete és a felszerelése utal arra, hogy kiről is készült a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Egyébként szerintem mangában az emberek gyakoratilag mind egyformán néznek ki: nagy szemek, kisgyerekes ártatlan tekintet. Elég nehéz lehet valakit egyedire rajzolni, nem? Csak az öltözete és a felszerelése utal arra, hogy kiről is készült a kép. Meg a haja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 5. Meg a haja Persze, Leiánál különösen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 6. Már írtam máshol, de tényleg jó képek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Új remény Leia nagyon cuki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 8. Új remény Leia nagyon cuki. Köszi, nekem is nagyon tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Rambo Csuviii Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Már meg is van a főszereplő a következő Rambo filmhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Viccesnek szánt magyar SW tematikájú reklám, amiből tán csak a viccet hagyták ki: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Nem mellbevágóan vicces, legalább megmosolyogtató, mellesleg látványban gazdag. Mellé tenném, hogy van egy párja, azt azt hiszem, volt is már linkelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. azt hiszem, volt is már linkelve. Az ennek a rokona. Az SW viccesbe került be nemrég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Őszintén szólva rohadtul nem érdekelt egy pont után már, hogy legyen benne poén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. (szerkesztve) Csak nekem nem tetszenek ezek a túlplasztikázott nők? ne ítéljen ezért el engem senki Szerkesztve: 2010. November 19. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Amugy rajzoltam néhány képet Csak az a gond grafittal van rajzolva azt a szkennelő max felbontáson is alig látja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.