Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26.14 éve Kiket bannolsz Jahhh. Velük még elbánok, de kitartóan újra akarnak jönni.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 1.14 éve Pár sor erejéig visszatértem a K&B-hoz, azon belül is a Star Wars-hoz http://v-kony.deviantart.com/art/Anakin-elmegy-1-2-181114668
Hozzászólás ideje: 2010. Október 30.14 éve Bomarr Star Wars rajongó lányok rovata hosszú idő után folytatodik. Igazán elkötelezett fanokhoz érkeztünk ezuttal: a kérdéses hölgyek még autómosás közben is a Star Wars ruhájukat viselik! Micsoda elkötelezettség! A háttérben a korláton ülő srác is csak döbbenten néz a feltétlen rajongás eme szintjét látva.
Hozzászólás ideje: 2010. Október 31.14 éve Szeretem az ilyen elkötelezett rajongókat. Őket hívják meg egy klubnapra sztárvendégnek!
Hozzászólás ideje: 2010. Október 31.14 éve Jaja. Úgyis mostanság a kis "Ödönkék" gyűrűztek be oda. Ideje, hogy visszaálljon a Rend és kiszolgálják a régi rajongókat is
Hozzászólás ideje: 2010. November 5.14 éve Ma gondoltam rajzolok pár Leiát: Leia, mint fejvadász Leia, mint rabszolga Leia az Egy Új Reményből Szerkesztve: 2010. November 5.14 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. November 5.14 éve Te mocskos pajzán disznó, az meg ki abban a zöld trikóban, aki hevesen mutogat? Amúgy nagyon jó képek
Hozzászólás ideje: 2010. November 5.14 éve Te mocskos pajzán disznó, az meg ki abban a zöld trikóban, aki hevesen mutogat? Oldie, megint sokat ittál, nem lehet érteni mit mondasz. Fejsd ki érthetőbben gondolataidat.Vagy már annyit ittál, hogy nem maradt egy józan agysejted sem, ami érthetően kifejezésre tudná juttatni gondolataidat?
Hozzászólás ideje: 2010. November 5.14 éve Komprende, amigo De a kérdésre még nem válaszoltál Leiához van besorolva, de nekem inkább tűnik egy Mira klónnak
Hozzászólás ideje: 2010. November 5.14 éve De a kérdésre még nem válaszoltál Leiához van besorolva, de nekem inkább tűnik egy Mira klónnak A mutogatós kislányt nem linkeltem ki, az teljesen más rajz Ody: Hát tőlem ennyire futja a mangás Leia
Hozzászólás ideje: 2010. November 5.14 éve Ody: Hát tőlem ennyire futja a mangás Leia Jó képek, Phobos. Egyébként szerintem mangában az emberek gyakoratilag mind egyformán néznek ki: nagy szemek, kisgyerekes ártatlan tekintet. Elég nehéz lehet valakit egyedire rajzolni, nem? Csak az öltözete és a felszerelése utal arra, hogy kiről is készült a kép.
Hozzászólás ideje: 2010. November 5.14 éve Egyébként szerintem mangában az emberek gyakoratilag mind egyformán néznek ki: nagy szemek, kisgyerekes ártatlan tekintet. Elég nehéz lehet valakit egyedire rajzolni, nem? Csak az öltözete és a felszerelése utal arra, hogy kiről is készült a kép. Meg a haja
Hozzászólás ideje: 2010. November 8.14 éve Új remény Leia nagyon cuki. Köszi, nekem is nagyon tetszik
Hozzászólás ideje: 2010. November 15.14 éve Viccesnek szánt magyar SW tematikájú reklám, amiből tán csak a viccet hagyták ki:
Hozzászólás ideje: 2010. November 15.14 éve Nem mellbevágóan vicces, legalább megmosolyogtató, mellesleg látványban gazdag. Mellé tenném, hogy van egy párja, azt azt hiszem, volt is már linkelve.
Hozzászólás ideje: 2010. November 15.14 éve azt hiszem, volt is már linkelve. Az ennek a rokona. Az SW viccesbe került be nemrég.
Hozzászólás ideje: 2010. November 16.14 éve Szerző Őszintén szólva rohadtul nem érdekelt egy pont után már, hogy legyen benne poén.
Hozzászólás ideje: 2010. November 19.14 éve Csak nekem nem tetszenek ezek a túlplasztikázott nők? ne ítéljen ezért el engem senki Szerkesztve: 2010. November 19.14 éve - misi920
Hozzászólás ideje: 2010. November 19.14 éve Amugy rajzoltam néhány képet Csak az a gond grafittal van rajzolva azt a szkennelő max felbontáson is alig látja
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.