MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Ez egy jó tanács, én is sajnálom, hogy sok rajzom nincs már meg a suliból. Meg azt is, hogy később már nem rajzolgattam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Nagyon jó lett, elismerésem. Nekem főleg a szeme tetszik. Ez a rajz hibátlan. Köszi az elismerést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Csatlakozom az előttem szólókhoz: nagyon jó rajz lett Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Köszi! Csak 6 órán át rajzoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Elkészült a legújabb rajzom. Huh, csak most láttam, de nagyon tetszik. Szépen rajzolsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Csak most vettem észre. Nagyon jó rajz lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Jobb későn, mint soha. Köszi nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Remek rajz lett Sky! Gratula hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Köszi, Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. I.M.P.S. Chapter 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Tutto franko http://www.youtube.com/watch?v=AD0uHGQVVnI&feature=share Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Ennek nincs sok köze az SW -hez. Hangulatilag teljesen más. Inkább hasonlít a Riddick -re, vagy más barbár filmekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Jaja, kissé furcsa a világ, de legalább nem Vong. Az IMPS folytatása viszont hatalmas. Jó lenne ha majd az is kapna egy feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. http://www.youtube.com/watch?v=ZoAX7w3t10s&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Egész ügyesen összehozták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 9. EPIC! http://videa.hu/NdS5iK62LLj1sAeE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. http://www.youtube.com/watch?v=Yyipq_P_tuU&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. http://www.youtube.com/watch?v=xBvqk0OFVdA&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 10. Planet of the Tuskens Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Oké, hogy amatoer meg tök minimál, de az ég szerelmére, az az űrcsata Y-szárnyúakkal, Z-95-ösökkel, Tie vadászokkal, Venatorokkal...... http://vimeo.com/11782328 http://vimeo.com/13019649 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Árad belőle az "X-Wing Alliance"-hangulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Nekem először a Battlefront űrcsatás részei ugrottak be róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 17. Ha azzal többet játszottam volna mint az Alliance-szel akkor lehet hogy nekem is az ugrott volna be először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. http://www.livestream.com/swfanfilms Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 19. A "Maul vs Jedi" sztori nagyon ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Nem szoktam fan trailereket nézegetni, de ez nagyon rendben van. Kb. 4 percben elmondja a Saga történetét (minusz az első fél perc mert az inkább csak alapozás) és annak ellenére, hogy 2/3 részben nem SW zene szól, rendesen hozza a hangulatot. Ráadásul ahogy ezt megnéztem még erősebb lett a gyanúm, hogy a Blu-Ray kiadásra mégiscsak lecsapok az első napokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Valóban nagyon jó ez a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Nagyszerű ez az összevágott trailer, ráadásul kedvcsinálónak se utolsó. Neked mint gyűjtőnek szerintem kötelező darab a SAGA szett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Nagyon jól sikerült trailer. Én csak azt sajnálom, hogy szűz szemmel nem láthattam még csak hasonlót sem, amikor először találkoztam a Saga-val, vagyis pontosabban az első SW-filmmel. Ha pl. ezt vagy valami hasonlót láttam volna, megvesztem volna, hogy láthassam az egészet, annyira hangulatos még így összefoglalva is. S ha belegondolok, hogy ma már otthon is moziminőségben nézhetem hamarosan, az nagyon jó érzés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Fura, de nekem is hasonló jutott eszembe a trailer láttán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.