Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a harmadik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
44 perccel korábban, Bomarr írta:

A Trials of the Darksaber lett a második. A Twin Suns a harmadik (utána Through Imperial Eyes, An Inside Man végül hátul a The Holocrons of Fate)

Köszi. Hát akkor nincs közizlésem.. ;)

Szerkesztve: - csoli1138

• Ody Mandrell lezárta, megnyitotta, lezárta és megnyitotta ezt a topikot
  • 5 évvel később...
Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@Bomarr @Donát @Dzséjt esetleg maradt valami infó, hogy mennyien szavaztak ebben a versenyben? Csak ez hiányzik az összes megrendezett szavazás közül. A szavazólap Bomarr oldalán volt, de gondolom az már nem elérhető.

Szóval a levelezés alapján Bomarr 16 eredményről számolt be októberben, de csak 1 héttel később küldte el Dzséjtnek az eredményeket privát üziben (gondolom).

image.png

image.png

Dzséjt aztán elküldte nekem, de én csak a nyerteseket láttam:

image.png

Szóval vagy Dzséjt is így kapta és akkor marad Bomarr 16-os értéke (ami nem a végleges, de sokkal nem volt több), vagy ha Dzséjt esetleg megkapta a szavazatok számát is privát üzenetben, akkor esetleg ő vagy Bomarr még tudhatja. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi! Elvileg október 18-ig tartott a szavazás, de ha Bomarr még 26-án se zárta le, akkor ez már nekem szürkületi zóna. :D Olyasmi lehet a résztvevők aránya, de várjuk meg mit mond (gyanítom olyan esettel állunk szemben, mint a Becsületbeli ügyben a két pilóta tanú, akiket mindenki várt, holott nem tudtak semmi perdöntőt mondani, Kaffee szerencséjére ez nem derült ki. :D ). Dzséjt feletted írta, hogy sajnos nem tudja a pontos számot.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Köszi! Elvileg október 18-ig tartott a szavazás, de ha Bomarr még 26-án se zárta le, akkor ez már nekem szürkületi zóna. :D Olyasmi lehet a résztvevők aránya, de várjuk meg mit mond (gyanítom olyan esettel állunk szemben, mint a Becsületbeli ügyben a két pilóta tanú, akiket mindenki várt, holott nem tudtak semmi perdöntőt mondani, Kaffee szerencséjére ez nem derült ki. :D ). Dzséjt feletted írta, hogy sajnos nem tudja a pontos számot.

Mivel ilyen dinamika volt a szavazatokban:

okt 23: 12 szavazat

okt 24: 15 szavazat

okt 26: 16 szavazat

sokkal nem lőhetünk mellé a 16-tal attól tartok. :D 

Hozzászólás ideje:
26 perccel korábban, Dzséjt írta:

A privát üzeneteket nem is jutott eszembe megnézni, csak a lementett táblázatokat. :pfff: Ott megtaláltam Bomarr üzenetét, és beszéltünk erről, 16 szavazó volt a végösszeg.

Utólag bevallom, ezért írtam feltételes módban a lehetőségről, hogy esetleg nálad lehet a szám. :D 

Hozzászólás ideje:
59 perccel korábban, Donát írta:

Utólag bevallom, ezért írtam feltételes módban a lehetőségről, hogy esetleg nálad lehet a szám. :D 

Jó gondolat volt, ahogy a PM beírása is, mert anélkül eszembe sem jutott volna az üzeneteket is megnézni. :oops:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.