Hozzászólás ideje: 2017. Április 9.8 éve A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet a forgatókönyv alapján Jody Houser által írt, valamint Emilio Laiso és Oscar Bazaldua által rajzolt, 6 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2017. április 5-én jelent meg Amerikában. A történet az azonos című mozifilmet dolgozza fel, helyenként olyan kimaradt jelenetekkel, amik a film kész változatába nem kerültek be. A teljes magyar verzió ezúttal is saját munka. 1. szám
Hozzászólás ideje: 2017. Április 10.8 éve Köszi! ez most meglepett. Mármint, hogy van ilyen képregény is.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 10.8 éve Köszi! ez most meglepett. Mármint, hogy van ilyen képregény is. Bizony. Én már a TFA képregény után sejtettem, hogy lesz ilyen is. Bár ha jól tudom, kezdetben nem akartak az RO -nak képregényt, de végül mégis megcsinálták.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 11.8 éve Köszi! Bizony. Én már a TFA képregény után sejtettem, hogy lesz ilyen is. Bár ha jól tudom, kezdetben nem akartak az RO -nak képregényt, de végül mégis megcsinálták. Eleinte egy előzmény képregényt akartak, de elvetették. Vajon e helyett született meg a Katalizátor?
Hozzászólás ideje: 2017. Május 19.8 éve Az első szám egy kicsit más, mint számítottam. A regényváltozat egyelőre jobban tetszik. Itt kevesebb olyan adalék van, ami bejönne.
Hozzászólás ideje: 2017. Július 28.8 éve Köszi, élvezetes volt olvasni. Pozitívum: utalások a Katalizátor regényre. Negatívum: a mustafari jelenetek megkurtítása.
Hozzászólás ideje: 2017. November 15.7 éve Szerző Elkészült a sorozat befejező, szám szerint 6. része. Jó szórakozást!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.