caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Hozzászólás ideje: 2018. Április 19. Azt a mindenit! Olyan érzelmi töltete volt ennek az epizódnak, hogy csak na. Nem gondoltam volna, hogy Kanan ilyen hamar fűbe harap. Egyik szemem sír, a másik nevet a halála miatt: egyrészt tisztelem a készítőket, mert meg merték lépni, hogy kinyírták valamelyik főbb karaktert. Féltem, hogy az lesz Kanannal, mint Ahsokával a TCW-ben, hogy nem zárják le a sztoriját, vagy ami rosszabb, hogy Ventresshez hasonlóan regény formájában tudjuk meg a sorsát. Másrészt szomorú vagyok, mert Kanan volt a lázadócsapat közül az egyetlen figura, akit úgy igazán kedveltem. (Kicsit Qui-gon Jinnre emlékeztetett.) De szerintem némileg borítékolható volt az ő halála, hisz nekem a kezdetektől fogva úgy tűnt, hogy Ezrával meg Sabine-nal akarnak majd kezdeni valamit a készítők hosszabb távon, úgyhogy ők ketten szerintem nem fognak meghalni. Kíváncsi vagyok a maradék 5-6 részre. Van egy olyan érzésem, hogy elég üresek lesznek Kanan nélkül. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Május 7. Hozzászólás ideje: 2018. Május 7. Kanan.... Basszus...elég megrázó volt....a végén a logó a hamuval...meg a zene. Azta! Válasz
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Noooooooo!!! Kanan... Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, misafeco írta: Noooooooo!!! Kanan... Spoiler És nem ő lesz az egyetlen veszteség. Szerkesztve: 2021. Március 30. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. 2 perccel korábban, Iqvi írta: És nem ő lesz az egyetlen veszteség. Spoiler Pedig Kananon kivül egy főszereplő se hal meg. Vagy kire gondolsz? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. 8 perccel korábban, Bomarr írta: Spoileres tartalom megtekintése Pedig Kananon kivül egy főszereplő se hal meg. Vagy kire gondolsz? Spoiler Ezra-ra gondoltam természetesen, bár igaz ő ,,csak" eltűnt. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Spoiler Misafeco igy lehet hogy csalódni fog a fináléban. Ezrának annyira kutya baja, hogy a sorozat azzal ér véget, hogy mennek megkeresni. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Spoiler Nem gondolom hogy a finálé értékéből levonna, az, hogy Ezra nem meghal hanem eltűnik, és a prológusban indulnak megkeresni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. (szerkesztve) Az ilyen jellegű kommentek amúgy, mint amit itt Iqvi reagált misafeco-nak szerintem spoilernek minősülnek. Én legalábbis biztosan nem repesnék az örömtől a helyében. Szerkesztve: 2021. Március 30. - Yoda József 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. Hozzászólás ideje: 2021. Március 30. (szerkesztve) A fórum szabályzata értelmében már nem minősül spoilernek, hiszen többéves sorozatról van szó, aminek egyes fordulataira más művek is bőven rávilágítottak (Rogue One, ep9), illetve mi magunk is tárgyaltuk más topikban. Ugyanakkor mivel @Iqvi egy olyan embernek írt közvetve, aki egyértelműen most ismerkedik a sorozattal és jelét adta annak, hogy nincs mindennel tisztában még, pusztán merő odafigyelésből tartózkodhatna az ilyen kommentektől. Szerkesztve: 2021. Március 30. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 10 órával ezelőtt, Iqvi írta: Spoileres tartalom megtekintése Nem gondolom hogy a finálé értékéből levonna, az, hogy Ezra nem meghal hanem eltűnik, és a prológusban indulnak megkeresni. Spoiler Szerintem az viszont levonhat hogy azt irod, hogy Kanan halála után lesz még veszteség, közben pedig nem lesz semmiféle hasonló veszteség. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Spoiler elrejtése Szerintem az viszont levonhat hogy azt irod, hogy Kanan halála után lesz még veszteség, közben pedig nem lesz semmiféle hasonló veszteség. Spoiler Hadd izguljon csak 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Spoileres tartalom megtekintése Hadd izguljon csak That's evil. But i like it. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 1 perccel korábban, Iqvi írta: That's evil. But i like it. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Spoiler elrejtése Hadd izguljon csak Spoiler Nyilván csak magamból indulok ki. Én szeretem ha egy drámai halállal fokozzák a súlyát egy történetnek. Ha készülők egy esetleges halálra amiből nem lesz semmi attól nem izgalmasabb hanem gyengébb lesz az élmény. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 2 perccel korábban, Bomarr írta: Spoiler elrejtése Nyilván csak magamból indulok ki. Én szeretem ha egy drámai halállal fokozzák a súlyát egy történetnek. Ha készülők egy esetleges halálra amiből nem lesz semmi attól nem izgalmasabb hanem gyengébb lesz az élmény. Spoiler Egyébként én se szeretem annyira, néha mikor utalnak rá hogy valami hűde fog történni, akkor már nem tudnak akkorát ütni a dolgot, hisz tudtam előre hogy valami történni fog. Még ha nincs is konkrétum, de megtudja ölni az élményt. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Hozzászólás ideje: 2023. Május 2. Brutális epizód volt. A hajvágás még mindig fura de a saját (!) Azóta már elfeledett kommentem jól megmagyarázza. Kanannek nem akármilyen lezárást írtak. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. Hozzászólás ideje: 2023. Május 3. És milyen jól passzol a tőle hallott utolsó mondat az utolsó tettéhez: "In the heart of a Jedi lies her strength." 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.