Hozzászólás ideje: 2007. Július 17.18 éve Szerző Ez egyenlőre a távoli jövő! Szerintem egyenlőre óriási pletyka. Inkább valamit villanthatnának Blanchettből, milyen fizimiskája lesz a karaterének.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 17.18 éve Ez teljesen kizárt. Ez szerintem is kamu. Csakúgy mint a 400 SW rész.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 18.18 éve Ez szerintem is kamu. Csakúgy mint a 400 SW rész. Az is egyértelmű kamu.20 évig nem csinálnak egy sorozatot.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 19.18 éve George-k ismét megmutatják, hogy ők mindenidők legnagyobb filmesei. Hmmmm....
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve A Comic-Con-on bejelentették, hogy Karen Allen is csatlakozott a csapathoz. Marion Ravenwood Szerkesztve: 2007. Július 27.18 éve - Lada
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve Szerző Hipp-hipp hurrá! Milyen jól mutat a képeken! Pedig Indydvd extráján és a korabeli képeken már elég lepukkant volt. Szerkesztve: 2007. Július 27.18 éve - lokatelli
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve A filmekben mindenkit sminkelnek, nem tudtad? Ez miért nagy csoda?
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve A filmekben mindenkit sminkelnek, nem tudtad? Ez miért nagy csoda? Most hogy mondod, igazad van.Hogy ez miért nem jutott eszembe..
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve Szerintem úgy néz ki, ahogy egy 56 éves nőnek ki kell nézni.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve Szerintem úgy néz ki, ahogy egy 56 éves nőnek ki kell nézni. Nekem ugyan mind1. Már a Frigyládában se bírtam a fejét így nem igazén érdekel hogy hogy néz ki kencék nélkül.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve Nekem ugyan mind1. Már a Frigyládában se bírtam a fejét így nem igazén érdekel hogy hogy néz ki kencék nélkül. Majd Indire figyelsz.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve Majd Indire figyelsz. Hát bizony őt kell figyelni ha nem akarom elveszíteni a fonalat.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 27.18 éve Hát szerintem inkább Shia LaBeouf néz ki furán azzal a körszakállal.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 28.18 éve Hát szerintem inkább Shia LaBeouf néz ki furán azzal a körszakállal. Ja! Alig akartam megismerni. Elég mókás...
Hozzászólás ideje: 2007. Július 28.18 éve Szerző Szerintem a kép legérdekesebb alakja Ray Winstone. Indy új segítője. Elég idegenül anyátlanul álldolgál ott hátul, de annyira nem lóg ki a csapatból. Mindenesetre szívmelengető nézni őket együtt.
Hozzászólás ideje: 2007. Július 29.18 éve Szerintem a kép legérdekesebb alakja Ray Winstone.Indy új segítője. Elég idegenül anyátlanul álldolgál ott hátul, de annyira nem lóg ki a csapatból. Mindenesetre szívmelengető nézni őket együtt. Én őt egy gonosz bányásznak néztem.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 2.18 éve És egy CominCon-os videjó: http://www.freevlog.hu/video/7286.html
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3.18 éve Szerző Lego Indiana Jones játék készülőben. Nagyon jó kis trailer van fenn az oldalon. Nagyon jól hozza az SW jaták hangulatát és humorát! Igaz Indiana Jones legokat, csak 2008 januárjától lehet kapni majd a boltokban. Szerkesztve: 2007. Augusztus 3.18 éve - lokatelli
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3.18 éve Igaz Indiana Jones legokat, csak 2008 januárjától lehet kapni majd a boltokban. Ez a 7-8 évvel ezelőtt futó Adventurers sorozat árnyékában szerintem érdekes kísérlet. Az Adventurers nem túl jól titkoltan Indiana Jones copy volt, még a logó is hajazott rá. Persze, arra is már csak az ilyen vén legosok emlékeznek
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 4.18 éve Szerző Valami nekem rémlik, bár én sosem voltam nagy legós. De ezeket a katalógusokat minden évben elhoztam az üzletből, már az sw miatt is.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10.17 éve Most már biztos, hogy ez lesz az alcíme: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10.17 éve Jól hangzik, nekem tetszik. Indiana Jones és a KristályKoponyaKirálysága. KKK Reméljük megtartják. ^^
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.