Hozzászólás ideje: Július 21.Júl. 21. Hétvégén meg lesz jelenése a Marvelnak a San Diego Comic Conon, ahol ki tudja, mit fognak felfedni.Az új Bosszúállók előzetese mindössze 8 óra alatt elérte a 300 millió megtekintést (nyilván ebbe szinte minden létező platformot belevesznek). Ezzel a második olyan film lett, amely ilyen rövid időn belül elérte ezt a számot. És mi tartja az első helyet? A jövőhéten érkező új Pókember film. Szerkesztve: Július 21.Júl. 21. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 21.Júl. 21. 36 perccel korábban, Dzséjt írta:24 óra alatt két MCU trailer, nem aprózzák el a fiúk és lányok a Marvelnél. Lucasfilm, csókolom, így is lehet ám filmeket promózni. Az egyik nem ül rá a másikra.Szerintem ne hasonlítsuk össze a kettőt. A Marvel teljesen más pálya, mindig is így volt.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. Shawn Levy újra összeáll Ryan Goslinggal. Utóbbi lesz az MCU Szellemlovasa. 2028-ban érkezik a film.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. A Fekete Párduc harmadik felvonása 2028. december 15-én érkezik. Ryan Coogler rendezi majd.(van egy sejtésem, hogy nem kapunk 2028-ban Star Wars filmet, hacsak nem próbálnak ki egy új dátumot...)
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta:(van egy sejtésem, hogy nem kapunk 2028-ban Star Wars filmet, hacsak nem próbálnak ki egy új dátumot...Május lett az SW bemutatók hónapja.4 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Din Djarin klón.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Május lett az SW bemutatók hónapja.Viszont a május is foglalt már egy ideje. A Disney akkor fogja kiadni a Lilo & Stitch 2. részét.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. Az nagy konkurencia. 5 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Shawn Levy újra összeáll Ryan Goslinggal. Utóbbi lesz az MCU Szellemlovasa. 2028-ban érkezik a film.Ez jó hír a Starfighter-re nézve. A Disney-nél valószínűleg nagyon meg vannak elégedve vele.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Utóbbi lesz az MCU Szellemlovasa.Ez érdekes, mivel az MCU-nak már van egy Szellemlovasa. Most vagy becsatornázzák ide az Agents of S.H.I.E.L.D.-et, ami nem lenne rossz, mert jelenleg olyan a filmek szempontjából, mintha az a sorozat nem is létezett volna (pedig Quacket szívesen látnám újra ), vagy törlik a kánonból. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Din Djarin klón. Mivel Victor Von Doom 1962 óta létezik, és a dizájnja már akkor ilyen volt, így inkább Din az ő klónja. Már, ha Djarin nem lenne Boba Fett klónja, aki meg sztori szinten Jango Fett klónja, aki alkotói szempontból Boba Fett klónja, aki lehetne Victor Von Doom klónja... Oké, ebbe most én is belezavarodtam.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Ez érdekes, mivel az MCU-nak már van egy Szellemlovasa. Most vagy becsatornázzák ide az Agents of S.H.I.E.L.D.-et, ami nem lenne rossz, mert jelenleg olyan a filmek szempontjából, mintha az a sorozat nem is létezett volna (pedig Quacket szívesen látnám újra ), vagy törlik a kánonból. Mivel a képregényekben több Szellemlovas is létezett, ezért szerintem most megkapjuk Johnny Blazet. Az AoS meg marad a parkolópályán.5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Az nagy konkurencia. Hozott 1 milliárdot, szóval...
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. Teljesen más célközönség, szóval nem igazán számít mennyit hozott.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. A Ghostrider kapcsán Kevin Feige meg is említette, hogy látta a Starfighter korai vágását, és szerinte zseniális film lesz.
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. 50 perccel korábban, Bence1997 írta:Mivel a képregényekben több Szellemlovas is létezett, ezért szerintem most megkapjuk Johnny Blazet. Az AoS meg marad a parkolópályán.Akkor pláne be kéne csatornázni az Agents of S.H.I.E.L.D.-t, mert Robie Reyes bizony Johnny Blaze-től kapta meg a Szellemlovast, és ez konkrétan benne van a sorozatban, Blaze szerepelt az egyik epizódban:Persze ettől még lehet Blaze, de akkor az időben jócskán vissza kell ugranunk, hiszzen Robbie valamikor a 2010-es években lett a Szellemlovas. Szerkesztve: Július 26.Júl. 26. - Dzséjt
Hozzászólás ideje: Július 26.Júl. 26. 1 órával korábban, RacerX írta:A Ghostrider kapcsán Kevin Feige meg is említette, hogy látta a Starfighter korai vágását, és szerinte zseniális film lesz.Tényleg meg lehetnek vele elégedve a filmmel, mert nemcsak Gosling és Levy dolgozik együtt, de a Starfighter írója, Jonathan Tropper is csatlakozik. Szerkesztve: Július 26.Júl. 26. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 31.Júl. 31. A legutóbbi Pókember 74,5 szerk.: 72 milliót hozott össze Amerikában csak a csütörtök esti vetítésekkel, amivel minden idők legjobb elővetítését hozta a film! A jelentések szerint a nyitóhétvége akár a Bosszúállók: Végjáték 357 milliós kezdését is megközelítheti és akár meg is előzheti. Szerkesztve: Július 31.Júl. 31. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Július 31.Júl. 31. Aratni fog. A Doomsday előzetest is 55 millióan látták egy hét alatt, gyanítom az is kasszát robbant majd.
Hozzászólás ideje: Július 31.Júl. 31. Közben már a mai napról is jött egy Deadline-os blogbejegyzés: 167 és 173 millió közötti domestic jöhetett eddig össze.Összehasonlításként az első nap a Végjátéknál és a legutóbbi Pók filmnél:Bosszúállók: Végjáték --> 157.4 millió $Pókember: Nincs Hazaút --> 121.96 millió $
Hozzászólás ideje: Augusztus 1.Aug. 1. Valaki meg tudná mondani, hogy az RTL Klubon vagy a Film+-on miért adhatnak MCU-s Pókember filmeket? Nem arról volt szó, hogy minden disney tulajdonban lévő film a disney streaming felületén érhető el?
Hozzászólás ideje: Augusztus 1.Aug. 1. A Disney szerződésben áll velük. Leadhatnak ezt-azt ami a streamingen is fent van. Persze jó pénzért.
Hozzászólás ideje: Augusztus 1.Aug. 1. Ma van a nemzetközi Pókember nap, mert 1962. augusztus 1-én jelent meg az Amazing Fantasy 15. száma, amiben Pókember először szerepelt.
Hozzászólás ideje: Augusztus 2.Aug. 2. Spider-man: Brand New Day Domestic: 355 millió $ (ezzel Amerikában minden idők második legjobb nyitóhétvégéjét produkálta, az első a Bosszúállók: Végjáték 357 millióval)Foreign: 572 millió $Wordwide: 927 millió $ (minden idők második legjobb nyitóhétvégéje, az első a Bosszúállók: Végjáték 1,2 milliárddal)
Hozzászólás ideje: Augusztus 2.Aug. 2. Egy bő hétvége alatt majdnem egy milliárd. Ez ám a blockbuster.
Hozzászólás ideje: Augusztus 2.Aug. 2. És ez az eredmény úgy jött össze, hogy nincs IMAX a filmnek vagy 2 hétig ha jól tudom.
Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. Semmilyen szinten nem vagyok otthon a témában, minek köszönhető ez az elképesztő nyitás?
Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. Annyit tudok, hogy a Pókember filmek mindig rohadt sokat hoztak. De ez még azokat is felülmúlja. A többit a Marvel szakértők majd ecsetelik.
Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. Hétvégén néztem moziban. A film tényleg jó, én jól szórakoztam rajta. Bár személy szerint nekem a No way home jobban tetszett.
Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. Tegnap néztük a Brand New Dayt, tényleg jó film.Képben kell lenni azért a Tom Holland érával, hogy minden érzelmes rész átjöjjön, de a jól elhelyezett flashbackek segítenek a hanyagabb nézőkön azért. A "Főgonosz" jó ötlet és nem egydimenzós karakter, bravó!Az akciók remekek, valóban hozzáad azoknak akik, tolták az Insomniac PS játékait, visszahozta az élményt, jó mozdulatokat trükköket emeltek át!A film sikere az egyensúlyban rejlik. Nem csak akció van, hanem karakterdráma is jól tálalva, jól eljátszva, de nem túltolva!Érzelmes, látványos , rendben van.Ja és kedvem lett a Jon Bernthal féle megtorlóhoz is, de abból semmit nem láttam még. Szerkesztve: Augusztus 3.Aug. 3. - csoli1138
Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. A Brand New Day tényleg jó film lett. Igazából nekem most ért be Tom Holland Pókembere. Az előző trilógia az ő Pókemberré válását mutatta be, aki a trilógia végére egymaga néz szembe a rá leselkedő veszéllyel és nincs végre mellette egy mentorfigura, hogy kioktassa a fiút. Ebben az új Pókember filmben tetszett Peter belharca, az akciók meg különösek ütősek voltak, Destin Daniel Cretton (a Shang-Chi rendezője) remek választás volt (ennek következtében nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Narutóval mit tesz ).Az egyedüli dolog, ami furcsa mód nem tetszett az maga Hulk.4 órával ezelőtt, Odumin írta:Semmilyen szinten nem vagyok otthon a témában, minek köszönhető ez az elképesztő nyitás?Póki mindig is sikeres volt a pénztárcáknál (még a sokat kritizált Csodálatos Pókember 2 is összehozott 700 milliót), ami legfőkébb annak köszönhető, hogy ő egyike azon szuperhősöknek, akikkel könnyű azonosulni. Valamint a mostani verzió az MCU része és Tom Holland (meg Zendeya) baromi népszerűek a fiatalok körében. Talám a Lucasfilmnek őket kéne alkalmaznia egy film erejéig, lehet kasszát robbantana. Szerkesztve: Augusztus 3.Aug. 3. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. 22 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Spider-man: Brand New Day Domestic: 355 millió $ (ezzel Amerikában minden idők második legjobb nyitóhétvégéjét produkálta, az első a Bosszúállók: Végjáték 357 millióval)Foreign: 572 millió $Wordwide: 927 millió $ (minden idők második legjobb nyitóhétvégéje, az első a Bosszúállók: Végjáték 1,2 milliárddal)Közben kijött a végleges domestic eredmény: 360 millió $, amivel megverte a legutóbbi Bossúállók film eredményét és a legsikeresebb nyitóhétvégét tudhatja magáénak!Worldwide: 932M$
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.