Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. Meglehet az esély rá. Ebben a hónapban nem igen lesz vetélytársa.
Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. Vannak már kritikák is és elképesztően jó filmnek írják, meg hogy ez a legjobb Pókember-film. Persze hiszem ha látom. Páran irtátok hogy láttátok már.A munkahelyemtől kaptunk egy ajándékcsomagot amiben van 2 db CinemaCityben felhasználható mozijegy. December 25.-éig lehet felhasználni őket.Az egyiket biztos hogy a decemberi Düne 3-ra tartom meg. A másikon vacilálok két filmen. Az egyik a Bosszúállók : Doktor Doom ébredése, illetve a Pókember: Vadonatúj nap között.A Bosszúállok az előzetes miatt érdekelne, visszatérnek a régi hősök(legalábbis páran). Mig a Pókeber azért mert egyszerűen imádom a Tom Holland-al készült Pókember-filmeket.Mérfördekkel verik nálam mind a 2000-es években készült 3 részt illetve mindkét Csodálatos Pókember filmet is.Nagyon jók az osztálytársai, ő maga, Zendayával elképesztő a kémia(Nem csoda hisz aéletben is egy pár ők ketten). Bármikor megy a tv-ben ottragadok. A harmadik rész a No Way Home meg mestermű.Szóval lehet megnézném én ezt. Szerintetek érdemes várnom a Bosszúállókra, avgy ez annyira jó hogy most lőjjem el.@Dzséjt te meg fogod nézni ezt az új Pókembert moziban? Azért kérdem mert tudom hogy neked is nagy kedvenceid a Tom Holland-os Pókember-filmek.
Hozzászólás ideje: Augusztus 3.Aug. 3. @Frenkie Még nem tudtam eldönteni. Egyfelelöl, most nagyon parkolópályán van nálam az MCU, hatalmas a lemaradásom filmek és sorozatok terén is, és nem igazán mozgat meg annyira, hogy úgy érezzem, moziban kéne látnom. A másik oldal meg az, hogy az előző rész vége miatt kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan folytatják a sztorit, illetve pillanatnyilag Pókember az egyetlen MCU karakter, aki még érdekel. És valóban, szeretem Tom Holland Pókemberét, főleg a harmadik rész után nagyon-nagyot nőtt a szememben, pedig azelőtt is kedveltem.Illetve még ott van az is, hogy Veszprémben már nem szívesen megyek moziba, annyira rottyon van, viszont emiatt a film miatt meg felutazni Fehérvárra... Háááát... Bár lehet ezt a filmet ilyen "egye fene alapon" bepróbálom, már ha adnak még eredeti nyelven bármit is itt.Szóval egyelőre tanakodom. Egy részem megnézné, egy részem megvárná a Disney+-on.
Hozzászólás ideje: Augusztus 7.Aug. 7. Pókember: Vadonatúj napNagyjából szerdán döntöttem el hogy végül erre a filmre használom fel az egyik ajándékjegyet. December még messze van, erről a filmről meg csak jókat hallottam és az előző 3 rész is nagyon tetszett. Szóval ma megnéztem.Kicsit nehezen indul be a film, Pókember embereket ment, együtt dolgozik a rendörséggel. Nézi videón hogy a barátai(akik nem emlkeznek rá) már egyetemre járnak. Még gondoltam is az elején lehet rosszul döntöttem hogy ezt a filmet választottam.Amikor viszont elindul a fősodor, onnantól egy mesterművet kapunk. Egy olxan érzelmekkel, poénokkal, akciókkal átitatott filmmé válik hogy csak tátottam a szám. Ilyet utoljára a Top Gun: Maverick-nél éreztem. Nem tudom megmagyarázni miért, de valami olyan plussz réteg rakódik rá a film-re ami miatt egy iszonyat jó filmmé válik. Amit érdemes nézni, aminek minden perce arany. Amiben olyan jelenetek vannak hogy megkönnyeztem. Nem is egyszer. Összehasonlításképpen én egy érzelmes pali vagyok, sok filmen könnyeztem már, de MCU-filmen soha. Hát ezen igen. Brutálisan jó a színészi játék, a poénok és a drámai részek közötti összhang. Peter, Ned és M J között olyan jó a kémia hogy azt is élevezet nézni mikor csak beszélgetnek. Nincs rá jobb szó eszméletlen aranyosak együtt. A film egyértelmüen az érzelmekre épít. De igazából ez csak akkor jön át ha láttad az ezt megelőző három részt. Hol vagyunk már a Hazatérés Peter Parkerétől? Tulajdonképpen a 4 rész a Pókemberré válásáról szól. Ez az új film mesterien rakja fel az í-re a pont-ot. Ő lesz A Pókember.Mesteri az is ahogy az előző részt folytatják. A fő történetszál tulajdonképpen átlagosnak lenne mondható ha....... Szándékosan nem irok a történetről bővebben mert vannak benne meglepik és néha nagyon nagy meglepik. Jó ha a moziban szembesültők vele. A mellékszereplők is nagyon jók, ők is ismertek, behoztak pár ismert karaktert. A végén irok egy listát mit érdemes ezeleött a film elött megnézni.Az akciók nagyon látványosak, és olyan helyen vannak a kamerák amiket eddig nem láttunk. Pl néha FPS-nézet is van, gondolom a PS-játékok kedvelőinek kedveskedtek. Én úgy gondolom ennél a filmnél nem a történet a lényeg. Félreértés ne essék nem rossz. De nem azon van a hangsúly. Hanem a döntések súlyán amikor már nincs ott Tony Stark vagy May hogy fogja a kezed. Amikor felelősséget kell vállalnod, amikor férfivá válsz. Amikor ki kell mondani az igazat. Mikor áldozatot kell hoznod. Mikor az élet benyújtja a számlát. Mikor neked kell tenned barátságért szerelemért.Nem is szaporítom tovább a szót. Nálam ez a film a legjobb Pókember-film az új érából és ez a film testesíti meg azt a Pókembert akit én a nyolcvanas években először láttam német képregényben.Csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Órákig agyaltam utána rajta, sőt még most is.Mindenkinek abszolút ajánlom hogy ne várjon és moziban nézze meg, mert amit még kijelentek az az hogy ezzel az MCU visszatért arra a nagyon magas szintre ahol a Bosszúállók : Végjáték elött volt.Ha rossznak tartottad a Végjáték utáni filmeket és arra vártál hogy olyan minőségi filmet kapj mint 2019 elött, akkor ezzel a filmmel megkapod.@Dzséjt ezért a filmért nemhogy Székesfehérvárig, de Chicago-ig is érdemes elmenni.Egy kis érdekesség hogy nekem mennyire tetszett. Amikor sw-filmet néztünk moziban mindig megvártuk a stáblista végét. Soha semelyik más filmnél, se itthon se moziban nem vártam meg a stáblista végét. Ennél igen. De nem a stéblista utáni jelenet miatt( emiatt ne várjátok meg mert egy nagy semmi), hanem annyira letaglózott a film hogy nem akartam felállni.Amit érdemes elötte látni:Punisher 1-2 évad.Az első X-Men filmek, de főleg az X- Men: Az ellenállás vége.Sokkal jobban átjönnek a poénok, és minden más ha ezeket ismered.10/10
Hozzászólás ideje: Augusztus 8.Aug. 8. 1 órával korábban, Frenkie írta:Pl néha FPS-nézet is van, gondolom a PS-játékok kedvelőinek kedveskedtek.Néhány mozdulat és kombó bevallottan a PS játékokból lett átemelve.
Hozzászólás ideje: Augusztus 11.Aug. 11. A Spider-man: Brand New Day a mai nap átlépte az 1,7 milliárd dollárt, ezzel bejutott a TOP10 all-time listára, megelőzvén az Agymenők folytatását. Domesticben lassan 700 milliónál jár. Annyival nehezedik a dolga (és az Odüsszeiának is), hogy Amerikában elkezdődött az iskolai szezon és a gyerekek szépen lassan visszavándorolnak az iskolapadokba.
Hozzászólás ideje: Augusztus 13.Aug. 13. A holnapi D23 idején a Marvel a következőkkel készülhet:Avengers: Doomsday --> Amerikában már HOLNAP(!) elkezdődik a jegyvásárlás (Brazíliában például csak szeptemberben), ennek apropójából egy új előzetest fognak kiadni (esélyes, hogy azt, amelyet privátban mutattak be a SDCC-n)VisionQuest előzetes (októberben érkezik a sorozat, logikus, hogy kiadnak egy előzetest hozzá)Daredevil: Born Again 3. évad privát előzetes (elképzelhető, hogy az utolsó évad lesz, csakúgy mint a Lucasfilmnek az Ahsoka, úgy a Marvelnak is ez az utolsó hivatalos projektje, a Wonder Man 2. évadát bár korábban bejelentették, de pár hete szimplán kaszálta az egeres cég)Special Presentation projektek --> legutóbb ilyen a Punisher volt májusban, a hírek szerint 2 további különkiadás érkezik jövőre, az egyik egy csapatról fog szólni.X-men --> ennél már hetek óta mennek a pletykák, hogy ki játszhat kit és eléggé valószínű, hogy a színészgárdát a D23-on fogják bejelenteni, amivel - ismerve az online portálokat - valószínűleg elfogják lopni a showt és minden más csak említésképpen lesz közölve...)Meg persze animációs fronton is lehetnek infók, de azokat kevésbé mondták. Szerkesztve: Augusztus 13.Aug. 13. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Augusztus 14.Aug. 14. A visszaszámláló órás videóban megint hallani lehet egy hangot, ergo az előzetes tényleg ma érkezik.
Hozzászólás ideje: Augusztus 14.Aug. 14. Szuper volt az új Póki-film És remek crossover, már ha Marveléknél beszélhetünk még erről egyáltalán. Sadie Sinket nagyon bírom, jó volt őt látni a vásznon.
Hozzászólás ideje: Augusztus 14.Aug. 14. Amerikában a mai nap elkezdődött a jegyvásárlás az új Bosszúállók filmhez.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Hugh Jackman Wolverinje és Ryan Reynolds Deadpoolja szerepelni fognak a decemberi Bosszúállók filmben.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Színészlista:Sadie Sink - Jean GreyKit Connors - CyclopsInde Navarette - RogueAdam Driver(!) - Mr. SinisterChristopher Abbott - X professzorSamara Weaving - Emma Frost Szerkesztve: Augusztus 15.Aug. 15. - Bence1997
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. VisionQuest is the ultimate teleVision experience. Az Avengers: Doomsday meg akkor arról fog szólni, hogy mi lett volna, ha Tony Stark nem hagy fel a piálással?
Hozzászólás ideje: Kedd 08:395 napja A tegnapi nappal az új Pókember film megelőzte domesticben a Bosszúállók: Végjátékot ($858,3M), az all-time listán pedig már a Titanicot is beelőzte (vagy a mai nap fogja), az előrejelzések szerint minden idők 3. legsikeresebb filmje lehet, domesticben pedig a SW7-et is beelőzheti (kevesebb, mint 80 millió hiányzik hozzá).
Hozzászólás ideje: Kedd 09:365 napja 3 perccel korábban, Bomarr írta:Az ep.7 2 milliárdos bevétele mai értéken 2,8 milliárdot ér.A domestic is bőven túl lenne az egy milliárdon.
Hozzászólás ideje: Kedd 12:514 napja 2026. 08. 15. - 6:07, Bence1997 írta:Hugh Jackman Wolverinje és Ryan Reynolds Deadpoolja szerepelni fognak a decemberi Bosszúállók filmben.Akkor Nagy Ervin remélem megmutathatja, hogy Thor és Deadpool is tud lenni egyszerre. Legalábbis remélem, mert inkább ez, mint, hogy az egyik hang más legyen.
Hozzászólás ideje: Szerda 10:094 napja A Pókember - Nincs hazaútban sem volt zavaró hogy Happy-t és Electrot is ugyanúgy Kálid Artúr szólaltatta meg. Bár nem is voltak közös jeleneteik.
Hozzászólás ideje: Szerda 11:513 napja A Ralph Breaks the Internet-ben is az eredeti szinkronhangokat kapkodták össze (ami azért megsüvegelendő teljesítmény, mert az eredeti változatban ez nem ment, mert néhány eredeti hangzsínész már meghalt), és ott van egy jelenet, ahol az összes Disney hercegnő egyszerre szerepel és mindnek van szövege. Itt bizony Vágó Bernadett hangján szólal meg Anna, Tiana és Ariel is, mégsem zavaró.És bár nincs közös jelenetük, de Dézsy Szabó Gábor is két karakternek adott hangot az eredetihez való hűség jegyében, így ő volt kicsi Groot és Savanyú hangja, Szóval nem áll távol a (Disney) produkcióktól, hogy ugyanaz a szinkronhang szólaltat meg két karaktert. De, hogy ne szaladjunk nagyon messzire se, ugye ott van Watto és Dex, akiket az ep2-ben Besenczi Árpád szinkronizált. Úgyhogy szerintem nagyobb az esély arra, hogy ezúttal is Nagy Ervin fogja szinkronizálni Thort és Deadpoolt, mint arra, hogy valamelyik másik szinkronhangot kapjon.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.