Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Marvel

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Vannak már kritikák is és elképesztően jó filmnek írják, meg hogy ez a legjobb Pókember-film. Persze hiszem ha látom. Páran irtátok hogy láttátok már.

A munkahelyemtől kaptunk egy ajándékcsomagot amiben van 2 db CinemaCityben felhasználható mozijegy. December 25.-éig lehet felhasználni őket.

Az egyiket biztos hogy a decemberi Düne 3-ra tartom meg. A másikon vacilálok két filmen. Az egyik a Bosszúállók : Doktor Doom ébredése, illetve a Pókember: Vadonatúj nap között.

A Bosszúállok az előzetes miatt érdekelne, visszatérnek a régi hősök(legalábbis páran). Mig a Pókeber azért mert egyszerűen imádom a Tom Holland-al készült Pókember-filmeket.

Mérfördekkel verik nálam mind a 2000-es években készült 3 részt illetve mindkét Csodálatos Pókember filmet is.

Nagyon jók az osztálytársai, ő maga, Zendayával elképesztő a kémia(Nem csoda hisz aéletben is egy pár ők ketten). Bármikor megy a tv-ben ottragadok. A harmadik rész a No Way Home meg mestermű.

Szóval lehet megnézném én ezt. Szerintetek érdemes várnom a Bosszúállókra, avgy ez annyira jó hogy most lőjjem el.

@Dzséjt te meg fogod nézni ezt az új Pókembert moziban? Azért kérdem mert tudom hogy neked is nagy kedvenceid a Tom Holland-os Pókember-filmek.

Hozzászólás ideje:

@Frenkie Még nem tudtam eldönteni. Egyfelelöl, most nagyon parkolópályán van nálam az MCU, hatalmas a lemaradásom filmek és sorozatok terén is, és nem igazán mozgat meg annyira, hogy úgy érezzem, moziban kéne látnom. A másik oldal meg az, hogy az előző rész vége miatt kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan folytatják a sztorit, illetve pillanatnyilag Pókember az egyetlen MCU karakter, aki még érdekel. És valóban, szeretem Tom Holland Pókemberét, főleg a harmadik rész után nagyon-nagyot nőtt a szememben, pedig azelőtt is kedveltem.

Illetve még ott van az is, hogy Veszprémben már nem szívesen megyek moziba, annyira rottyon van, viszont emiatt a film miatt meg felutazni Fehérvárra... Háááát... Bár lehet ezt a filmet ilyen "egye fene alapon" bepróbálom, már ha adnak még eredeti nyelven bármit is itt.

Szóval egyelőre tanakodom. Egy részem megnézné, egy részem megvárná a Disney+-on.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.