Hozzászólás ideje: Hétfő 16:091 napja Meglehet az esély rá. Ebben a hónapban nem igen lesz vetélytársa.
Hozzászólás ideje: Hétfő 18:551 napja Vannak már kritikák is és elképesztően jó filmnek írják, meg hogy ez a legjobb Pókember-film. Persze hiszem ha látom. Páran irtátok hogy láttátok már.A munkahelyemtől kaptunk egy ajándékcsomagot amiben van 2 db CinemaCityben felhasználható mozijegy. December 25.-éig lehet felhasználni őket.Az egyiket biztos hogy a decemberi Düne 3-ra tartom meg. A másikon vacilálok két filmen. Az egyik a Bosszúállók : Doktor Doom ébredése, illetve a Pókember: Vadonatúj nap között.A Bosszúállok az előzetes miatt érdekelne, visszatérnek a régi hősök(legalábbis páran). Mig a Pókeber azért mert egyszerűen imádom a Tom Holland-al készült Pókember-filmeket.Mérfördekkel verik nálam mind a 2000-es években készült 3 részt illetve mindkét Csodálatos Pókember filmet is.Nagyon jók az osztálytársai, ő maga, Zendayával elképesztő a kémia(Nem csoda hisz aéletben is egy pár ők ketten). Bármikor megy a tv-ben ottragadok. A harmadik rész a No Way Home meg mestermű.Szóval lehet megnézném én ezt. Szerintetek érdemes várnom a Bosszúállókra, avgy ez annyira jó hogy most lőjjem el.@Dzséjt te meg fogod nézni ezt az új Pókembert moziban? Azért kérdem mert tudom hogy neked is nagy kedvenceid a Tom Holland-os Pókember-filmek.
Hozzászólás ideje: Hétfő 19:031 napja @Frenkie Még nem tudtam eldönteni. Egyfelelöl, most nagyon parkolópályán van nálam az MCU, hatalmas a lemaradásom filmek és sorozatok terén is, és nem igazán mozgat meg annyira, hogy úgy érezzem, moziban kéne látnom. A másik oldal meg az, hogy az előző rész vége miatt kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan folytatják a sztorit, illetve pillanatnyilag Pókember az egyetlen MCU karakter, aki még érdekel. És valóban, szeretem Tom Holland Pókemberét, főleg a harmadik rész után nagyon-nagyot nőtt a szememben, pedig azelőtt is kedveltem.Illetve még ott van az is, hogy Veszprémben már nem szívesen megyek moziba, annyira rottyon van, viszont emiatt a film miatt meg felutazni Fehérvárra... Háááát... Bár lehet ezt a filmet ilyen "egye fene alapon" bepróbálom, már ha adnak még eredeti nyelven bármit is itt.Szóval egyelőre tanakodom. Egy részem megnézné, egy részem megvárná a Disney+-on.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.