Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 13. Rog Ertay!!!! Hatalmas Isten vagy! Döbbentesen nagy párhuzam, és még csak észre se vettem.... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. (szerkesztve) Az asztalnál ülő Skywalker familia párhuzama is eléggé feltűnő és azt persze nem érte inzultus. Vagy emez egy nemkívánatos párhuzam? Szerkesztve: 2006. Augusztus 14. - Rog Ertay Válasz
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Szerintem tényleg úgy értik, hogy nagyon jó, nem lenézésből mondják... Szerintem is nagyon jó! Mondjuk most olvasom előről a topicot és valaki már írta: "Mikor Palpi lehajol az öszeégett Vaderhez, az teljesen olyan mint mikor Ben lehajol az ájult Lukehoz." Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Erről én is tudok, csak képben nem volt benne. Régebben Kudar írta, hogy valaki vágja ki a filmből ide, ezért raktam be. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. És nagyon-nagy! Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 14. Rog! Én komolyan írtam, hogy új volt. Így egymás mellé rakva nagyon ütős. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Ahogy vágtam az Anakinos klipem vettem észre ezt. Nem is igazán párhuzam, de mégis: - Az ep1-ben Shmi azt tanácsolja Anakinnak, hogy soha ne nézzen vissza. - Az ep5-ben, miután a Bespinről menekülő Falcon belép a hipertérbe, Vader elfordul az ablaktól, majd megtorpan és vissza néz. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. megtorpan és vissza néz. Akkor először Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Ez egy apró, de talán fontos érdekesség, remek Bármikor visszanéz, letér az addigi útjáról. Krande, szerintem nem először. Én azt visszanézésnek veszem, mikor az epII-ben a rémálmok miatt visszamegy a Tatuinra. Vaderként viszont igen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Én azt visszanézésnek veszem, mikor az epII-ben a rémálmok miatt visszamegy a Tatuinra. Ez nagyon szabad értelmezése a dolognak. Dzséjt gratula! Újabb finomság. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Ahogy vágtam az Anakinos klipem vettem észre ezt. Nem is igazán párhuzam, de mégis Csak elkerülte a figyelmemet, v nincs benne a klipben? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. (szerkesztve) Krande: Nem kerülte el a figyelmed, nincs benne. Csak a Vader bevágások abból a részből vannak. MisskKarrde: én azt azért nem tekintem visszanézésnek, mert egyrészt, az egy igéret beteljesítése, másrészt Shmi azt úgy érti, hogy ne törődjön a múlttal, akár jónak bizonyult a döntés, akár rossznak. Anakin nem is tekint vissza a múltra addig, amíg le nem zajlott az ep5-ben a párbaj. Ezután Luke elhagyja, elutasítja, mint anno Padmé, és ezzel Vader visszanézett a múltjába. Azzal, hogy visszafordul mint egy felteszi a kérdést: Mit tehettem volna máshogy, hogy Luke ne menjen el? Szerkesztve: 2006. Augusztus 23. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. MissKarrde: mégiscsak bejön a gondolatmeneted. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Köszi Erről a maga helyén valahol írni akartam, csak már nem volt hozzá energiám. De ami késik, nem múlik. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Shmi azt úgy érti, hogy ne törődjön a múlttal, akár jónak bizonyult a döntés, akár rossznak. Anakin nem is tekint vissza a múltra addig, amíg le nem zajlott az ep5-ben a párbaj. Nagyjából. Egyetlen megingása miután lekezelte Windut... márpedig az tényleg kellett, szóval az "alig" kategória lakója. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. A két fekvő Vaderes kép eltűnt a fórumról.... valaki legyen kedves és tegye be! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. ez volt az egyik... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. (szerkesztve) ...és itt a másik Szerkesztve: 2006. Október 14. - Rog Ertay Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hmmm. Szép kis színvilág, élve hidegebb mint holtan. De legalább közelebb is van hozzánk:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Az egyik kedvenc képi utalásom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Ez nagyon tetszik Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Nagyon baba, de ha még az X-Szárnyú is ott lenne, akkor lenne ám a szuperbaba Anakin egy kéthajtóművest hajt meg, Luke egy négyhajtóművest Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. (szerkesztve) Vedd figyelembe a korkülönbséget. Anakin, Luke korában már négy hajtóművest vezetett. Egyébként a két kép nagyon jó kontrasztban áll egymással. Remekül kifejezi a két korszak közti különbséget. Szerkesztve: 2006. Szeptember 7. - Ody Mandrell Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. És ehez mit szóltok. Ep1 Anakin kirepölése robbanás előtt illetve A Millenium falcon kirepülése a Halálcsilag robbanása előtt az Ep6-ban. http://devan1.tripod.com/Pics/FALCON05.GIF http://massassi.yavin4.com/sw_img/e1spac22.htm Rendes Képet egyenlőre nem találtam. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Jó párhuzam, de van ennél is jobb(igaz, koppintás, és nem sw):A függetlenség napjában a hajó kirepülése az anyahajóról emlékeztet nagyon az EpVI végére. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Jó párhuzam, de van ennél is jobb(igaz, koppintás, és nem sw):A függetlenség napjában a hajó kirepülése az anyahajóról emlékeztet nagyon az EpVI végére. Nem inkább az V. re.A Millénium Falcon kirepűlése a sziklák közt? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Nem inkább az V. re.A Millénium Falcon kirepűlése a sziklák közt? Az is nagy koppintás, igen. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Az is nagy koppintás, igen. Ja a Balu kapitány kopintott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Vedd figyelembe a korkülönbséget. Anakin, Luke korában már négy hajtóművest vezetett. Egyébként a két kép nagyon jó kontrasztban áll egymással. Remekül kifejezi a két korszak közti különbséget. Az ep1-2-3 korában egyedül Ben Quadrinaros fogatának és Amidala szenátori jachtjának volt négy hajtóműve, és Anakin egyiket sem vezette, szóval hajtóművek tekintetében lemaradt a fiától Ellenben a kicsi fiú sosem vezetett zuhanó félhadihajót. Ami a képek közti különbséget illeti, az az igazán csodás. Az ep1 (köztársasági éra) természetes, szabálytalan, színes kanyonnal, míg az ep4 (birodalmi éra) mesterséges, szabályos, szürke kanyonnal. Nagyon jó ez. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.