Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 18. Kezdeném az előzetesben látott fehér-narancssárga versenyhajóval. Egyesek szerint a Legendsben szereplő R-41 Starchaser továbbfejlesztett változata Viszont egy redditfelhasználó megtalálta az eredeti inspirációt 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Engem jobban érdekelne az a hajó ami mellette repül. Valahogy ismerős csak nem tudom honnan. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hát, a törzs alapját az X-szárnyúak képezik, de formára engem a Wing Commander című filmben látott gépekre emlékeztet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Engem jobban érdekelne az a hajó ami mellette repül. Valahogy ismerős csak nem tudom honnan. Engem a craiti V-4X-D ski speeder-re emlékeztet. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hát amennyire generikus kinézete van annak a roncsnak, az lenne a csoda, ha nem emlékeztetne semmire Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 19. 11 órával ezelőtt, Donát írta: Engem a craiti V-4X-D ski speeder-re emlékeztet. Ez az! Innen volt ismerős. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. A Tűzgolyó (Fireball) jobb alul. Ezt a hajót fogja Yeager kis csapatával megjavítani, mert mindig lángra kap - innen is kaphatta a tűzgolyó nevet. Ha jól vettem ki a First-look trailerből, akkor Kaz fog vele majd versenyezni, és ott is bajok lesznek vele, mert meggyullad majd. Az biztos, hogy nagyon döfi egy gépecske lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Nekem nagyon mandalore -i hajótípusnak tűnik a hátul lévő. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Érdekes hajók lesznek a sorozatban, az már egyszer biztos. De a jobb hátsó pilótafülkéje tiszta Eta-2/Tie-vadász kinézetű. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Az elől lévő gép szerintem az első olyan repülőgép a Star Warsban, ami tényleg képes lenne repülni, ha a fizika törvényei érvényesek lennének az SW-ben. Van szárny, függőleges vezérsíkja, és viszonylag még áramvonalas is. Amúgy Buckett ott ücsörög benne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Akkor valszeg az elől lévő gép lesz Yeageré. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. A karakterrajzokat szoknom kell. Valszeg lekell menjen pár rész mire megbékélek vele. De a gépek kinézete szerintem szenzációs. Nekem baromira bejön ez a stilus. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. (szerkesztve) Én is így vagyok vele. A karaktereket még meg kell szoknom, de ami a gépparkot illeti, az nagyon bejövős. Stílusos, ötletes és szép. Már alig várom, hogy akciójeleneteket lássunk. Sőt, mivel az animáció egyszerűbbnek tűnik, lehet, hogy sokkal nagyobb csatákba is belevágnak majd az alkotók, mint a Rebels esetén, ahol azért nem voltak túl nagy összecsapások - mondjuk érthető is, hiszen az még nem a polgárháború volt. Persze még itt is csak a hidegháború zajlik, de ki tudja, mit hoznak még az évadok. Szerkesztve: 2018. Augusztus 30. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 31. A járművek szerintem is okésak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 31. Csatlakozok én is. A járművek nagyon bejövősek. Itt amit szokni kell esetleg az a karakterek kinézete és esetlegesen majd a mesélési stílus. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. Torra járműje: Hype Fazon hajója: Griff módosított repcsije: Freya piros ágyúja: Bo 4 szárnyú gépe: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. Freya gépe tetszik legjobban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 14. Griff gépe szerintem a csúcs, de mindegyik nagyon pöpec. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Griff gépe mintha az Eta-2-re hajazna, csak nagyobban és S-foils nélkül. Mondjuk nem is csoda, hisz jól manőverezhető repcsik voltak azok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Érdekes, hogy mindegyiken van fegyver, szóval ezek nem egyszerű versenygépek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. El kell ismernem hogy ezek a gépek nagyon bejönnek. 2 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Szépek, ötletesek, egyediek, mégis jól láthatóan a már jól ismert modelleken alapszanak. Tetszetősek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 15. A Fireball: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 17. Hozzászólás ideje: 2018. Október 17. (szerkesztve) EC Henry megcsinálta a T-85 X-szárnyút realisztikus 3D modellben. Szerintem egész baba lett. Jó lenne valamelyik filmben is látni ezt a modellt. Szerkesztve: 2018. Október 17. - Dzséjt 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.