Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. Száz millió percet sikerült rápakolni a múlthetire. Érdekesség, hogy a Rogue One is felkerült a mozis nézettségi listára. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. Hétről hétre 100 millió perccel nőtt a nézettség, a Nielsen mérései szerint. Mi ez ha nem hangos siker? Nagy tétben fogadni mernék, hogy Gilroy valamikor a jövőben vissza fog térni a Star Wars-hoz. A RO-Andor kettőssel legenda lett. 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. Gilroy egyébként az egyik interjúban azt mondta, hogy a jövőbeli Star Wars íróknak szívesen besegít. Szerinte ez eleve szokás is a szakmában. Azt, hogy visszatérne-e egy saját SW projekttel azt mondta, hogy most nem a válasz, de "soha ne mond, hogy soha". Ki tudja mit hoz a jövő. Szóval nekem úgy tűnik, hogy alapvetően ő is nyitott a dologra. Szerintem most szeretne kicsit kiszakadni az SW-ből pár évre, mert jó ideig nagyon elmerült benne, de aztán nem lepne meg, ha megint ott látnánk a nevét egy SW projekt mellett. Egyébként érdekes látni, hogy Gilroy-nak mennyire tele a "balzsebe" ezeken az interjúkon azzal, hogy állandóan őt akarják úgy piedesztálra emelni, hogy közben a többi SW projektet meg lenyomják. Ennek kapcsán fejtegette, hogy szerinte az SW-nek egyáltalán nem az kéne a jövője legyen hogy innentől minden Andor-szerű. Példaként mondta a Skeleton Crew-t, amiből megnézett pár részt és hiába nem az ő világa, azt látta, hogy nagyon jól lett összerakva és ha gyerekként nézi akkor tudja, hogy odalett volna érte. 3 4 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 22. Hozzászólás ideje: Június 22. Május 19-25. között (a vége utáni héten) is még bezsebelt 527 millió perc nézettséget https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-news/streaming-ratings-may-19-25-2025-1236295809/ 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 22. Hozzászólás ideje: Június 22. Néztem a Nielsent, de még mindig nem frissült. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 24. Hozzászólás ideje: Június 24. A Variety szerint az Andor második évada kaphatja a legtöbb EMMY jelölést az SW sorozatok történelmében. Az eddigi csúcstartó a The Mandalorian második évada volt. 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 27. Hozzászólás ideje: Június 27. Még mindig a Top10-ben. https://www.nielsen.com/data-center/top-ten/ 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Kedd 16:05 Hozzászólás ideje: Kedd 16:05 (szerkesztve) 4 főbb kategóriában kapott a sorozat jelölést (a technikai jelöléseket később hirdetik ki) Outstanding Drama Series Outstanding Guest Actor in Drama Series (Forest Whitaker) Outstanding Writing For Drama series (Dan Gilroy - 2x09) Outstanding Directing For Drama Series (2x08) Szerintem a világ vicce, hogy se Diego, se Skarsgard, se O'Reilly nem kaptak színészetre jelölést Szerk: a teljes lista a technikai kategóriákkal együtt. Úgy 14 jelölés összesen. A színészekért akkor is fáj a szívem. Szerkesztve: Kedd 16:14 - Yoda József Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Kedd 16:43 Hozzászólás ideje: Kedd 16:43 32 perccel korábban, Yoda József írta: Szerintem a világ vicce, hogy se Diego, se Skarsgard, se O'Reilly nem kaptak színészetre jelölést Szerintem is. Forest Whitakertől nem sajnálom, de nem is értem, miért pont őt ragadták ki, amikor alig szerepelt. Sokkal súlyosabb alakításokat láttunk a főszereplők részéről. Persze örülök a többi jelölésnek, különösen ami a sorozat egészét, és a két, még ezen belül is kiemelkedő 8. és 9. epizódot illeti. Nagyon remélem, hogy legalább egyik kategóriát megnyeri. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 17:01 Hozzászólás ideje: Kedd 17:01 Az IMDB szerint három kategóriában kapott jelölést a második évad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 17:14 Hozzászólás ideje: Kedd 17:14 1 órával korábban, Yoda József írta: Szerintem a világ vicce, hogy se Diego, se Skarsgard, se O'Reilly nem kaptak színészetre jelölést Lazán az év vicce. 26 perccel korábban, Pildi írta: Forest Whitakertől nem sajnálom, de nem is értem, miért pont őt ragadták ki, amikor alig szerepelt. Abban a kategóriában túl sok választás nem volt, hiszen nem akadt sok "guest actor" a sorozatban. Még szerintem Ben Mendelsohn jöhetett volna szóba. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Kedd 19:20 Hozzászólás ideje: Kedd 19:20 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Még szerintem Ben Mendelsohn jöhetett volna szóba. Nekem előbb jutott volna ő az eszembe. Ben Mendelsohn remekelt, még cinikusabb és hátborzongatóbb volt, mint a Rogue One-ban. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Kedd 21:29 Hozzászólás ideje: Kedd 21:29 Saw Gerrera szerintem sokkal erősebb volt az első évadban (szipus jelenet ide vagy oda). Egészen érthetetlen Genevieve O’Reilly mellőzése. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 21:30 Hozzászólás ideje: Kedd 21:30 Itt is olyan sznobok a jelölők, mint az Oscarnál? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 23:43 Hozzászólás ideje: Kedd 23:43 (szerkesztve) 23 órával ezelőtt, Pildi írta: Nekem előbb jutott volna ő az eszembe. Ben Mendelsohn remekelt, még cinikusabb és hátborzongatóbb volt, mint a Rogue One-ban. Én is így gondolom, Mendelsohn sokkal jobb volt ebben az évadban. Whitaker remek színész, de szerintem már kicsit belefáradt Saw szerepébe. Átlagosan inkább hozta a kötelezőt a karakterrel kapcsolatban. A szipus jelenet kiemelkedő, de azt leszámítva semmi extra. Az első évadban erőteljesebb volt a jelenléte. Pedig (vagy talán pont azért) az első szezonban a partnere minden alkalommal Skarsgård volt, akit mellett azért nem könnyű labdába rúgni. Míg a második évadban többségében Muhannad Bhaier mellett kellett brillíroznia, és nem akarom leszólni a srácot, de nagyon nem egy Stellan Skarsgård. Nem akarok rosszmájú lenni vagy ilyesmi, de nem lennék meglepve, ha Whitaker csak a bőrszíne miatt kapott volna jelölést Mendelsohn-nal szemben. És ezzel tényleg nem Whitakert akarom leszólni, mert remek Saw, csak a második évadban egyszerűen már nem érzem olyan erősnek a jelenlétét. Szerintem tényleg belefáradt kicsit. Alapvetően ő nem franchise színész, Saw-t mégis már egy filmen, egy élőszereplős sorozat két évadán, egy animációs sorozat két szezonján és egy videójátékon át kellett alakítania. Tisztességesen hozza a karaktert, de számomra legalábbis veszített a lelkesedéséből. Jó, ebben az is benne lehet, hogy eleve kisebb szerep jutott neki a második évadban, de példának okáért - és ez azért nem feltétlen jó rá nézve - a Rebels-ben sokkal erősebbnek éreztem a holobeszélgetését Mothmával, mint az Andor végén lévő holobeszélgetését szintén Mothmával. Pedig még Mont is ugyanaz alakította mindkét esetben. Szerkesztve: Szerda 19:01 - Dzséjt 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szerda 06:33 Hozzászólás ideje: Szerda 06:33 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Itt is olyan sznobok a jelölők, mint az Oscarnál? Kicsit az az érzésem, hogy ki van adva az ukáz, hogy Pedrót meg a The Last of Us-t kell nyomatni. Pedig ahogy elnézem Rotten Tomatoes-on, annak az új évada közel sem aratott annyira osztatlan sikert, mint az Andor. Az pedig szintén vicckategória, hogy Pedro mindössze 3 epizódban szerepelt ebben a 8 részes évadban, de ő jelölve van, mint legjobb főszereplő. Nem Pedro Pascallal van a bajom, csak szerintem ez szimplán butaság így. Diego Lunának kellene ott lenni helyette. 1 4 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Csütörtök 07:39 Hozzászólás ideje: Csütörtök 07:39 Elég bosszantó, hogy az Andor színészei egyik főbb kategóriákban sem kaptak jelölést. https://rebo.hu/2025/07/17/emmy-jeloles-andor-sorozat-szinesz/ 3 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Csütörtök 07:54 Hozzászólás ideje: Csütörtök 07:54 2025. 07. 16. - 8:33, Yoda József írta: Kicsit az az érzésem, hogy ki van adva az ukáz, hogy Pedrót meg a The Last of Us-t kell nyomatni. Pedig ahogy elnézem Rotten Tomatoes-on, annak az új évada közel sem aratott annyira osztatlan sikert, mint az Andor. Az pedig szintén vicckategória, hogy Pedro mindössze 3 epizódban szerepelt ebben a 8 részes évadban, de ő jelölve van, mint legjobb főszereplő. Nem Pedro Pascallal van a bajom, csak szerintem ez szimplán butaság így. Diego Lunának kellene ott lenni helyette. Pedro Pascal még hagyján, ő azért viszonylag jól alakította Joelt a sorozatban, de Bella Ramsey mint kiemelkedő drámai alakítás? Ezek nem nézték a sorozatot? Szinte bármelyik mellékszereplő lejátszotta Bellát, mint a Dinát alakító Isabella Merced. És nem Bella kinézetével van a gond, hanem az alakításával. Néha sikerült elkapnia a drámai pillanatokat, bár egykezemen megtudom számolni hányszor volt a két évadban, de amikor komoly akart lenni inkább lett komikus, én éreztem kínosan magam. Tudom ez nem a játék, de bakker abban mennyivel jobban működött ez a karakter, miközben egy mocap alakítást láttam. Ezek a díjátadók már rég az aktuálisan hypeolt trendeknek és nem a tényleges alakításoknak szólnak Gloden Globe és Oscarral az élen. Az is sokat elmond az Emmyről, hogy a Különválás sorozatból volt hogy egy kategórián belül 3 színészt is indítottak, marhára arányos mondhatom. Oda 1-2 Andor színész is befért volna. 1 2 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Csütörtök 08:46 Hozzászólás ideje: Csütörtök 08:46 Furcsa, mert Bella Ramsey zseniális színész volt a GoT-ban (bár ott jóval kisebb szerepe volt, igaz). Én meg voltam győződve arról, hogy legalább O'Reilly jelölést kap. Kapásból eszembe jut vagy négy-öt jelenet a második évadból, amiért megérdemelné. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 10:35 Hozzászólás ideje: Csütörtök 10:35 Ismét a listán. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Csütörtök 10:56 Hozzászólás ideje: Csütörtök 10:56 Elég jó lehet a sorozat utóélete Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 11:07 Hozzászólás ideje: Csütörtök 11:07 A Mandalorian óta nem volt ekkora SW sikersorozat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.