Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Úgy látom, kezdhetek összesíteni. Dzséjt még válaszolhat mindhárom kérdésre, Tenel és Oldi viszont már csak kettőre, úgyhogy az eredmény már nem fog változni. EDIT: bizony, farkaskutya! Spoiler: Oldfighter: 19 pont Tenel Ka: 16,5 pont Dzséjt: 1 pont Ody: 0,5 pont Gratulálok mindenkinek, és légyszi segítsetek megfojtani a távolmaradókat! Grat Oldi, szép menet volt! Ilyet én is csinálok! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Csináljál! "Dörgött, és leesett. Ott, oda esett." "Képzelődsz Vuk, nincs ott semmilyen Tás." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. A cinkefészekben meg hárman voltak. Gratula mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Csináljál! "Dörgött, és leesett. Ott, oda esett." "Képzelődsz Vuk, nincs ott semmilyen Tás." A kérdések is jók voltak, megmozgatta az agyam! THX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Legközelebb már más szemmel nézzük a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Elfelejtettem a mai kvízt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. :) Két órája itt volt a topik szem előtt.... Majd Tenel kvízét ne feledd! Mikor is lesz az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Elfelejtettem a mai kvízt Jóóóóreggelt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Grat Oldi, szép menet volt! Ilyet én is csinálok! Köszi, méltó vetélytárs voltál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Két órája itt volt a topik szem előtt.... Itt volt, de a net közelében sem jártam egész este, sőt du. se nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Jóóóóreggelt! Inkább már éjjelt, amikor ez volt Jó kérdések voltak, a nagyját úgysem tudtam, olyan rég láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Addig valamelyik gyereket ereszd ide a géphez, játsszanak a nevedben. Könnyen lehet, hogy jobban tudnák. De az a helyzet, hogy hétköznap 9-kor már az összes gyerek alszik. Most utólag végignéztem a kérdéseket, és bizony alig tudtam volna néhányra válaszolni. Nincs mese, meg kell nézni a VUK-ot megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Mikor lesz a kvíz, Tenel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Most utólag végignéztem a kérdéseket, és bizony alig tudtam volna néhányra válaszolni. Nincs mese, meg kell nézni a VUK-ot megint. Nekem sem ártana Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Ez a minap volt a Film+ -on asszem. Michael J. Fox a főszereplő. Egy színészt alakít, aki rendőr szerepre készül és beáll egy nyomozó mellé. A címét sajna nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. A címét sajna nem tudom. Jobb ma egy zsaru mint holnap kettőElfogadom a cím helyett a leírást mert az alapján bárki megtudhatja akár utánakeresve akár máshogy és úgy már nagyon egyszerű lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Jobb ma egy zsaru mint holnap kettő Elfogadom a cím helyett a leírást mert az alapján bárki megtudhatja akár utánakeresve akár máshogy és úgy már nagyon egyszerű lenne. Kösz a pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Kösz a pontot. Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Szerintem egyszerű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. (szerkesztve) Szerintem egyszerű Charlie Sheen föszereolésével ( a képen:Clint Howard), Száguldó bosszú, 1986 Szerkesztve: 2013. Április 3. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Gratulálok A pécsi, szép megfejtés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. (szerkesztve) Gratulálok A pécsi, szép megfejtés Ezt, a később megkopaszodott színészt, ezzel a frizurával nem felejti el az ember egykönnyen. Szerkesztve: 2013. Április 3. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Gondoltam egy filmre: -kb 80-90 között. -poszt apokaliptikus -afro vagy tejeskávé a föhős akinek tán Szabó Sipos Barnabás volt a hangja. -2-3 fehér ruhás tudós bújkál az elején az egyik a föszereplő, de később mad max módon autókázás is van meg konzervevés -a végefelé van egy jelenet, amikor egy bebetonozott embernek csak a feje látszik ki és ki is tekereik neki, hogy ne szenvedjen (asszem ebben volt) -valszeg ultrarossz film A legvadabb vhs korszakban volt szerencsém hozzá, kb ezek futottak akkor nálunk.: A galaxis harcosai, Űrvadász, Harc az Endor Bolygón, A világ urai, Tűzerő... Most beteg módon begyűjtögetném ezeket, de fentebbi filmről csak ezek az emlékfoszlányok vannak meg. Szóval ez nem játék, nem Kvíz; hanem : SEGÍTSÉG!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. (szerkesztve) En is gondoltam egy filmre...de ez sem kviz...Segitseg keres! -Kommandos egyseg ,talan az Amazonason csonakokkal sodrodas -Hirtelen valamelyik oslakos nep rajuk tamad a partrol,azt hiszem fuvocsovekkel lovik oket. -paran meghalnak,akiket a taraik eltemetnek,ugy remlik.harman halnak meg. -ahogy menekulnek a fak kozott ,kiasva latjak meg elhunyt tarsaikat,akik faronkre vannak felkotozve. -a vegen,mikor mar csak egy kommandosunk maradt,meglatja a segitseget jelento helikoptert. -csak a repulore figyelve megy fele,belesetal egy mocsarba. -elsullyed,meghal. -nincs happy end. Ennyire emlekszem belole,batyam nezte,meg kis torpe voltam.Van vagy 15 eve.... Nagyon regota keresem...nagyon jo film. Tobb forumra is beirtam mar...senki nem tudja mi volt. Segitseg! Szerkesztve: 2014. November 9. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Én tudom, de csak akkor mondom meg, ha te is az enyémet! Nem bocs...sajnos fogalmam sincs... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Sajnos nem tudom :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. No ez vajon miből lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Gyuruk ura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. A forrás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.