Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Spoiler 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. A rejtvény meg lett fejtve csak a szpojlert nem vágom. Mármint azt hogy ha megfejtésnek lett szánva akkor miért kellett a vidit szpojlerbe tenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Amikor 1977. május 25-én a Star Wars vetítését megkezdték az amerikai mozikban, George Lucas egy sötét szobában ült, és a film német, francia és spanyol nyelvű verzióit keverte. Akkoriban Gyurci bátyánk nem csak a muvi különböző verzióit keverte. A szezon fazonnal való keverése is belerondított a dolgokba ha már a saját művének premierjével se volt tisztában. . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. A "Keveri a szezont a fazonnal" tudtommal azt jelenti hogy valaki összekeveri a dolgokat. Esetünkben Lucas az ANH bemutatójával kapcsolatban kavarodott meg mert a kimerültség miatt azt se tudta hogy mikorra esett. Tehát az öregnek a muvik különböző verziójának keverésén kívül az ANH premierje miatti megkavarodásával is meg kellett birkóznia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. No mivel a rejtvényemre megkaptuk (a fene tudja miért szpojlerben) a helyes választ úgy döntöttem hogy a megfejtés örömére én is fegyencjáratozok egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Azért írta spoilerben, mert hátha még valaki gondolkodni akar rajta. Szerintem tök jó. Kár ezeken leakadni Rog... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Az olykor belassuló gondolkodásom miatt nem esett jó ideig le a dolog. Nabo reakciója után rá is kérdeztem hogy mit akar ha már szpojler-t használt de nem válaszolt pedig később láttam a bejelentkezett felhasználók közt hogy feljött. Vártam és vártam a választ de nem kaptam. Aztán úgy éreztem hogy le lettem csokizva és utána annyira elvesztettem a türelmem hogy egyáltalán nem érdekelt hogy valaki be akarná-e írni a megfejtést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Nem kell ezt ennyire véresen komolyan venni, kicsit lazulhatnál. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. A régi gépemen, ha sok YT player volt beszúrva egy oldalra, akkor az nagyon be tudta lassítani a böngészőmet (a Ki mit hallgat topic teljesen megnyithatatlan volt), így ha lehet, akkor a videókat igyekszem spoiler mögé rakni, hogy a gyengébb számítógépeken is élvezhető legyen a topic (ugyanis csak akkor eszik plusz memóriát a böngésző, ha valaki lenyitja a spoiler tag-et, és ezzel megjeleníti a playert). Eszembe nem jutott volna, hogy valaki ezen fennakadhat. Nem állt szándékomban megsérteni senkit, de ilyen banális hülyeség miatt nem is fogok többet magyarázkodni sem 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Egy újabb rejtvény: Remélem nem rettentettem el senkit se a kvízelgetéstől a múltkori produkciómmal. Azt már megbántam és ígérem hogy többet nem fordul elő. Meg azt is remélem hogy mások is be fognak majd szállni a berakosgatásba és a tippelgetésbe/kitalálgatásba ha idejük és kedvük engedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Cápa? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. 1 órával ezelőtt, Rog írta: Meg azt is remélem hogy mások is be fognak majd szállni a berakosgatásba és a tippelgetésbe/kitalálgatásba ha idejük és kedvük engedi. Persze, mindig megnézem a topikot, de sosem jövök rá a megfejtésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: Cápa? Bezony! 42 perccel korábban, MissKarrde írta: Persze, mindig megnézem a topikot, de sosem jövök rá a megfejtésre Én majd igyekszem olyat is berakni ami többeknek is ismerős lehet. Hátha ki tudok találni olyat amiről tudom hogy többen is nézitek, Például ott van pár széria. Néhányukról tudom hogy fiúk és lányok is nézik/nézték. Szerkesztve: 2019. Május 24. - Rog 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. "Csak nem evett meg egy kocsit?" Valami oknál fogva, gyerekkoromban rongyosra néztem ezt a filmet VHS-en, és szinte kívülről tudom még ma is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. "Nem. Ez a tigriscápa olyan mint a szemétláda, mindent bezabál." Anno én is sokszor letudtam. Kábé '92-ben vettem fel videóra. Aztán jó néhányszor meglestem. Jóval később a videóm totál bekrepált és sajna a kazit is vitte magával mivel épp az volt benne. Jól szétcseszte a szalagot a szemét. Ezért várnom kellett hogy az eredeti szinkronos verziót AVI-ban megszerezzem. No azt a fajtát is letudtam azóta vagy kétszer. Amúgy én is sok szövegre emlékszem belőle. A nézése közben meg még több ugrik be. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 19. Ezúttal jöjjön egy kis jelenetleírás: Egy nőci nagy ablakon bámul kifelé és egy közeledő sereget néz. A közelben parkoló röppentyű rámpáján két zord külsejű pacák bandukol lefelé. Az egyik beosztottjuk egy hírt közöl velük mire az egyik manusz örömködik egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 19. 3 órával ezelőtt, Rog írta: Ezúttal jöjjön egy kis jelenetleírás: Egy nőci nagy ablakon bámul kifelé és egy közeledő sereget néz. A közelben parkoló röppentyű rámpáján két zord külsejű pacák bandukol lefelé. Az egyik beosztottjuk egy hírt közöl velük mire az egyik manusz örömködik egy kicsit. Csak nem tán a Baljós Árnyakból Naboo inváziója? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 19. Jaja. Ott a pont! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. 7 órával ezelőtt, RacerX írta: Csak nem tán a Baljós Árnyakból Naboo inváziója? Az szép! Ebből a leírásból akkor sem jöttem volna rá, ha az életem múlott volna rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 20. Én sem. Valóban szép megoldás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. - Mi az? - Olyan vagy mint Mary Poppins. - Menő fickó? - De még mennyire menő. - Mary Poppins vagyok banyek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Yondu Udonta! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Egy eredetmuvi címének jó lenne. Már csak a keresett cím hiányzik. Légyszi írd be. Tudjuk hogy tudod. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 5 perccel korábban, Rog írta: Egy eredetmuvi címének jó lenne. Már csak a keresett cím hiányzik. Légyszi írd be. Tudjuk hogy tudod. Galaxis Őrzői vol. 2! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Jaja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Melyik film kezdődik így? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Blade Runner. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Szép megfejtés! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Egyik kedvencem, szóval nem volt nehéz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.