Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Kanjiklub egyik tagja pedig Crokind Shand, aki szintén ázsiai.

Persze ez biztos gyakori vezetéknév lehet :D

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Valóban trailerről-trailerre egyre jobbnak tűnik, pedig én már a kamerás felvételt is szerettem. :)

Nem bánom, hogy ha évente egy élőszereplős sorozat évad jön 6-8 résszel, amíg ilyen látványvilága lesz, méltó párja a mozifilmeknek.

Hozzászólás ideje:

Pontosan, és lesz miről beszélni. Lehetnek meglepetések majd, ki tudja miként bővítik az SW univerzumot, milyen kapcsolódási pontokon. Ezért olyan izgalmasak ezek a sorozatok. 

Hozzászólás ideje:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Pont az jutott eszembe, hogy lesz megint egy rész ami újrajátsza a Hét szamurájt. Egy terrorizált falut segit majd megvédeni a rosszfiúktól egy csapat nagy harcos, akik kiképzik a parasztokat. Lassan ez lesz a legtöbbet remake-elt sztori ever :) Már ha itt ez a helyzet.

Hozzászólás ideje:

No igen...talán hanyagolni kellett volna ezt a vonalat. Ez most kicsit csalódás nekem. A nyakamat rátenném, hogy ez Filoni része lesz. Ha csak ennyi telik tőle, akkor gáz van, pedig annyira ajnározzák. De persze várjuk meg a végleges történetet. 

Hozzászólás ideje:

Közben a legutóbbit kicseréltem egy normális minőségűre. Annak rendes eleje van.

Hozzászólás ideje:

Jól látom, lesz páncélkovács mandalóri is? Nagyon jó hangulatot áraszt.

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Az nem a főhősünk?

Erről a sisakról gondoltam hogy egy másik mandi lehet. Bár lehet főhősünk is. Lehet náluk ilyen a hegesztőpajzs:
74877374_814501378981164_199525961320890

Kicsit jobb szögből a droid gunship:
74216712_485471892054409_752061072168452

De néhány nap múlva már full hd-ben nézhetjük!

Hozzászólás ideje:

Alig várom, remélem szerda-csüt. összejön fiammal... ;)  az összes eddig látott karakter nagyon bejövős, hatalmas hangulat érződik, Nolte figurája máris naaagy kedvencem, Pascal jó színész sokat várok tőle sisak nélkül. :) 7-8 óra alatt sok helyszín, sok karakter, és tuti, hogy jó sztori lesz, nem félek ettől kicsit sem. A látvány engem egyből behúzott, minden kockája arany. Előre kb. ennyi. Az Uralkodó és a Vader szavak bármilyen kiejtéséért plusz pont jár nálam, reménykedem ebben, ezeknél nagyobb hangulatteremtő nem nagyon létezik... ahogy az RO-ban az "itt már nincsenek jedik", pl. ;)

Hozzászólás ideje:

Meg fogjátok várni a feliratot? Én attól tartok, hogy nem fogom kibírni és megnézem angol felirattal. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.