Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Itt az első TV-spot (új képkocka nincs benne): 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Ide jöhetnek a spitok. Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2019. Október 13. Hozzászólás ideje: 2019. Október 13. Feldobta a face. Jó lesz ez. 3 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Hozzászólás ideje: 2019. November 4. A dewbacket is imádom az új TRAILERBEN, de azért Ming-Na Wen hűha... 1 1 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Tényleg szuper, főleg a dewback. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Ming-Na Wen egy Fennec Shand nevű bérgyilkost fog alakítani. 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Hozzászólás ideje: 2019. November 4. A Kanjiklub egyik tagja pedig Crokind Shand, aki szintén ázsiai. Persze ez biztos gyakori vezetéknév lehet 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Valószínűleg rokoni kapcsolatban állnak. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Na ez nekem betett... jó értelemben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Ez egyre jobb lesz. Olyan fa építmények voltak a zegyik jelenetben mint az EPII-es buckalakós cucc, amire Shmi-t kikötötték. 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Valóban trailerről-trailerre egyre jobbnak tűnik, pedig én már a kamerás felvételt is szerettem. Nem bánom, hogy ha évente egy élőszereplős sorozat évad jön 6-8 résszel, amíg ilyen látványvilága lesz, méltó párja a mozifilmeknek. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Pontosan, és lesz miről beszélni. Lehetnek meglepetések majd, ki tudja miként bővítik az SW univerzumot, milyen kapcsolódási pontokon. Ezért olyan izgalmasak ezek a sorozatok. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. (szerkesztve) Szerkesztve: 2019. November 7. - Rog 2 5 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Mindig a legutóbbi videóra mondom, hogy ez a legjobb. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Az a kiképzés nagyon hasonlít a Feluciai tréninghez amit Obi és Anakin tartott a bennszülötteknek (TCW 2x17 Bounty Hunters). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Pont az jutott eszembe, hogy lesz megint egy rész ami újrajátsza a Hét szamurájt. Egy terrorizált falut segit majd megvédeni a rosszfiúktól egy csapat nagy harcos, akik kiképzik a parasztokat. Lassan ez lesz a legtöbbet remake-elt sztori ever Már ha itt ez a helyzet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. No igen...talán hanyagolni kellett volna ezt a vonalat. Ez most kicsit csalódás nekem. A nyakamat rátenném, hogy ez Filoni része lesz. Ha csak ennyi telik tőle, akkor gáz van, pedig annyira ajnározzák. De persze várjuk meg a végleges történetet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Közben a legutóbbit kicseréltem egy normális minőségűre. Annak rendes eleje van. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Újabb spot! 4 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Jól látom, lesz páncélkovács mandalóri is? Nagyon jó hangulatot áraszt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Az nem a főhősünk? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az nem a főhősünk? Erről a sisakról gondoltam hogy egy másik mandi lehet. Bár lehet főhősünk is. Lehet náluk ilyen a hegesztőpajzs: Kicsit jobb szögből a droid gunship: De néhány nap múlva már full hd-ben nézhetjük! 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Idézet De néhány nap múlva már full hd-ben nézhetjük! Reméljük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Azt hiszem egy új snitt van a legújabb spot-ban. Nem mondhatjuk, hogy nem kap promot a sorozat. 3 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Mondtam már, hogy nagyon várom a sorozatot? 1 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Én jobban. Én nyertem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Benyomhatod a projektorba Porg! Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Alig várom, remélem szerda-csüt. összejön fiammal... az összes eddig látott karakter nagyon bejövős, hatalmas hangulat érződik, Nolte figurája máris naaagy kedvencem, Pascal jó színész sokat várok tőle sisak nélkül. 7-8 óra alatt sok helyszín, sok karakter, és tuti, hogy jó sztori lesz, nem félek ettől kicsit sem. A látvány engem egyből behúzott, minden kockája arany. Előre kb. ennyi. Az Uralkodó és a Vader szavak bármilyen kiejtéséért plusz pont jár nálam, reménykedem ebben, ezeknél nagyobb hangulatteremtő nem nagyon létezik... ahogy az RO-ban az "itt már nincsenek jedik", pl. 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Meg fogjátok várni a feliratot? Én attól tartok, hogy nem fogom kibírni és megnézem angol felirattal. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.