Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ahsoka Tano vs. Count Dooku (TOP 32)

TOP 32 #11 30 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-11-22 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A túlélő tanítvány vagy az őszhajú padawan? Fogós kérdés... Á, kit áltatok, egy percig sem kérdés, hogy Ahsoka. Kit érdekel mellette Dooku? Nehéz helyzetben a fejét is elhagyta, és senkiért sem tud kezeskedni.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Gyűlöltem Ahsokát a legelején, meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben... Idegesítő volt, tudálékos, meg mi-az-hogy-Anakinnak-tanítványa-van (de korlátolt voltam)... ez a szereplő akkora utat járt be a TCW végére és aztán még tovább, és olyan szinten lett ő a kedvenc animációs szereplőm, hogy ezt 10 éve egyszerűen elképzelni sem tudtam volna. Ha valaki, akkor ő megérdemli hogy egyszer élőszereplős alkotásban is debütáljon. Ő a TCW legismertebb saját terméke, ez kétségtelen. 

Dooku hozzá képest szürke és sótlan. Ő az, akivel aztán Palpatine tényleg nem tervezett soha hosszútávon. Minden gonoszsága ellenére ott van az ő tragédiája az Invisible Hand fedélzetén, amikor utolsó pillanatban rájön, hogy rútul átverték és megvezették, mielőtt a fejét veszti. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Dooku: Jedi Lost mennyit fog hozzátenni az ő karakteréhez.

Hozzászólás ideje:

Ez egy sokkal könnyebb szavazás. Dooku-t kedvelem. Az igazi kimért arisztokrata stílusával tiszteletet parancsoló, viszont Ahsokához képest a fasorban sincs. Pedig végigvittek egy teljes sorozatot, mégis sokkal emlékezetesebb maradt a lány tevékenysége. 

Hozzászólás ideje:

Dooku a legközömbösebb Sith nekem az összes közül (Christopher Lee-t mondjuk nagyon bírtam :(), a kis(már nagy) Ahsoka viszont olyan ívet járt be, amire nem sok karakter képes. Fulcrumként talán még jobban is bírtam picit, mint a TCW-ban, a személye köré épített misztikum nagyon sokat dobott a már előtte is nagyon kedvelt Togrután. Pláne a Rebels uccsó részének a végén... :yes: :love:

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez egy sokkal könnyebb szavazás. Dooku-t kedvelem. Az igazi kimért arisztokrata stílusával tiszteletet parancsoló, viszont Ahsokához képest a fasorban sincs. Pedig végigvittek egy teljes sorozatot, mégis sokkal emlékezetesebb maradt a lány tevékenysége. 

Szerintem Dooku sokkal érdekesebb volt az Ep 2-3-ban, mint a TCW-ben. A sorozatban eléggé sablonos gonosz karaktert formáltak belőle, neki a TCW-beli szereplés kifejezetten ártott. Egyébként az is lehet, hogy Christopher Lee a különbség az élő és az animációs karakter között. :)

Szerkesztve: - Pildi

• Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.