Jump to content

Ahsoka Tano vs. Count Dooku (TOP 32)


Donát

TOP 32 #11  

30 members have voted

  1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/22/2019 at 06:59 PM

Recommended Posts

A túlélő tanítvány vagy az őszhajú padawan? Fogós kérdés... Á, kit áltatok, egy percig sem kérdés, hogy Ahsoka. Kit érdekel mellette Dooku? Nehéz helyzetben a fejét is elhagyta, és senkiért sem tud kezeskedni.

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

Gyűlöltem Ahsokát a legelején, meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben... Idegesítő volt, tudálékos, meg mi-az-hogy-Anakinnak-tanítványa-van (de korlátolt voltam)... ez a szereplő akkora utat járt be a TCW végére és aztán még tovább, és olyan szinten lett ő a kedvenc animációs szereplőm, hogy ezt 10 éve egyszerűen elképzelni sem tudtam volna. Ha valaki, akkor ő megérdemli hogy egyszer élőszereplős alkotásban is debütáljon. Ő a TCW legismertebb saját terméke, ez kétségtelen. 

 

Dooku hozzá képest szürke és sótlan. Ő az, akivel aztán Palpatine tényleg nem tervezett soha hosszútávon. Minden gonoszsága ellenére ott van az ő tragédiája az Invisible Hand fedélzetén, amikor utolsó pillanatban rájön, hogy rútul átverték és megvezették, mielőtt a fejét veszti. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Dooku: Jedi Lost mennyit fog hozzátenni az ő karakteréhez.

Link to comment
Share on other sites

Dooku a legközömbösebb Sith nekem az összes közül (Christopher Lee-t mondjuk nagyon bírtam :(), a kis(már nagy) Ahsoka viszont olyan ívet járt be, amire nem sok karakter képes. Fulcrumként talán még jobban is bírtam picit, mint a TCW-ban, a személye köré épített misztikum nagyon sokat dobott a már előtte is nagyon kedvelt Togrután. Pláne a Rebels uccsó részének a végén... :yes: :love:

 

Link to comment
Share on other sites

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ez egy sokkal könnyebb szavazás. Dooku-t kedvelem. Az igazi kimért arisztokrata stílusával tiszteletet parancsoló, viszont Ahsokához képest a fasorban sincs. Pedig végigvittek egy teljes sorozatot, mégis sokkal emlékezetesebb maradt a lány tevékenysége. 

Szerintem Dooku sokkal érdekesebb volt az Ep 2-3-ban, mint a TCW-ben. A sorozatban eléggé sablonos gonosz karaktert formáltak belőle, neki a TCW-beli szereplés kifejezetten ártott. Egyébként az is lehet, hogy Christopher Lee a különbség az élő és az animációs karakter között. :)

Edited by Pildi
Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information