Donát Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited ) Ahsoka Tano vs. Count Dooku Edited November 22, 2019 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited ) A túlélő tanítvány vagy az őszhajú padawan? Fogós kérdés... Á, kit áltatok, egy percig sem kérdés, hogy Ahsoka. Kit érdekel mellette Dooku? Nehéz helyzetben a fejét is elhagyta, és senkiért sem tud kezeskedni. Edited November 21, 2019 by Dzséjt 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ashoka lett a nyerő. A mestere megnézhette volna hogy kell egy jedinek viselkednie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2019 Author Share Posted November 21, 2019 Nálam Dooku. Az első Sith, akit valaha fénykardozni láttam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Nagyon kedvelem Ahsokát, így rá megy a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Gyűlöltem Ahsokát a legelején, meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben... Idegesítő volt, tudálékos, meg mi-az-hogy-Anakinnak-tanítványa-van (de korlátolt voltam)... ez a szereplő akkora utat járt be a TCW végére és aztán még tovább, és olyan szinten lett ő a kedvenc animációs szereplőm, hogy ezt 10 éve egyszerűen elképzelni sem tudtam volna. Ha valaki, akkor ő megérdemli hogy egyszer élőszereplős alkotásban is debütáljon. Ő a TCW legismertebb saját terméke, ez kétségtelen. Dooku hozzá képest szürke és sótlan. Ő az, akivel aztán Palpatine tényleg nem tervezett soha hosszútávon. Minden gonoszsága ellenére ott van az ő tragédiája az Invisible Hand fedélzetén, amikor utolsó pillanatban rájön, hogy rútul átverték és megvezették, mielőtt a fejét veszti. Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Dooku: Jedi Lost mennyit fog hozzátenni az ő karakteréhez. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ez egy sokkal könnyebb szavazás. Dooku-t kedvelem. Az igazi kimért arisztokrata stílusával tiszteletet parancsoló, viszont Ahsokához képest a fasorban sincs. Pedig végigvittek egy teljes sorozatot, mégis sokkal emlékezetesebb maradt a lány tevékenysége. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Dooku a legközömbösebb Sith nekem az összes közül (Christopher Lee-t mondjuk nagyon bírtam ), a kis(már nagy) Ahsoka viszont olyan ívet járt be, amire nem sok karakter képes. Fulcrumként talán még jobban is bírtam picit, mint a TCW-ban, a személye köré épített misztikum nagyon sokat dobott a már előtte is nagyon kedvelt Togrután. Pláne a Rebels uccsó részének a végén... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited ) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez egy sokkal könnyebb szavazás. Dooku-t kedvelem. Az igazi kimért arisztokrata stílusával tiszteletet parancsoló, viszont Ahsokához képest a fasorban sincs. Pedig végigvittek egy teljes sorozatot, mégis sokkal emlékezetesebb maradt a lány tevékenysége. Szerintem Dooku sokkal érdekesebb volt az Ep 2-3-ban, mint a TCW-ben. A sorozatban eléggé sablonos gonosz karaktert formáltak belőle, neki a TCW-beli szereplés kifejezetten ártott. Egyébként az is lehet, hogy Christopher Lee a különbség az élő és az animációs karakter között. Edited November 22, 2019 by Pildi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts