Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. 12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Lehet, hogy Echo chipjének is köze van ahhoz, hogy kiszolgáltatja a Köztársaság taktikáját a szeparatistáknak, és Fives esete ugyan elültette a kétség magvait Rexben, de az Echoval történtek miatt lesz teljesen biztos abban, hogy valami nem ok. Mekkora lenne, hogy az egykor ugyanabból a szakaszból indult 2 klón "segíti" hozzá a felismeréshez. Ez nem rossz ötlet, jó megvalósítással még tetszene is. Én valamire olyasmire tippelek (lehetséges spoiler), Spoiler hogy Echót kiborgként tartják életben a szeparatisták (asszem anno volt is erről látványterv ), és lényegében "letöltik" az agyából a szükséges taktikai infókat. Ezért mondják a klónok, hogy az algoritmus egy "élő adás". Hasonló felállást tudok elképzelni, mint Lobotnál vagy Tseebónál, akiknek hasonló módon fértek hozzá az agyához. 12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: OFF: Amúgy a jelenlegi avatarjaink kettőse a végjátékot tükrözi OFF Jaja, bár technikailag inkább ez a kép lenne az avatarod "párja". 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. Hozzászólás ideje: 2020. Február 24. 12 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Lehet, hogy Echo chipjének is köze van ahhoz, hogy kiszolgáltatja a Köztársaság taktikáját a szeparatistáknak, és Fives esete ugyan elültette a kétség magvait Rexben, de az Echoval történtek miatt lesz teljesen biztos abban, hogy valami nem ok. Mekkora lenne, hogy az egykor ugyanabból a szakaszból indult 2 klón "segíti" hozzá a felismeréshez. És ennek elég komoly alapja van, hiszen Trench szemtanúja volt annak, amikor Tup megölte Tiplart. Lehet, hogy nem csak felkeltette a jelenet az érdeklődését, de ötleteket is adott neki. 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 25. Hozzászólás ideje: 2020. Február 25. 13 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Ez nem rossz ötlet, jó megvalósítással még tetszene is. Én valamire olyasmire tippelek (lehetséges spoiler), Spoileres tartalom megtekintése hogy Echót kiborgként tartják életben a szeparatisták (asszem anno volt is erről látványterv ), és lényegében "letöltik" az agyából a szükséges taktikai infókat. Ezért mondják a klónok, hogy az algoritmus egy "élő adás". Hasonló felállást tudok elképzelni, mint Lobotnál vagy Tseebónál, akiknek hasonló módon fértek hozzá az agyához. Igen, olyan monoton, gépiesen ismételgette az azonosítóját, hogy tuti nem stimmel vele valami. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Február 25. Hozzászólás ideje: 2020. Február 25. Nagyon jó volt újra új TCW epizódot látni! Klassz volt a bemelegítés Bence ajánlása alapján, szinte minden szálon sikerült végigmenni, így meg is volt a sorozat áttekintése. Tetszett ez a szedett-vedett társaság és jó ötlet, hogy az az erősségük, hogy teljesen mások, mint a rendes klónok. Echo sugárzásának kérdése is izgalmas, szóval várom a folytatást! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 27. Elkészült a guide érdekesség része, köszönet Sky-nak! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Március 15. Elkészült a teljes guide. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Hozzászólás ideje: 2020. Április 10. Na, én is eljutottam a részig. Imádtam! A látvány zseniális, én nem néztem meg anno a félkész rajzokat, úgyhogy minden újdonság volt. Tetszett nagyon a 99-es osztag - remek kis kikacsintás 99-re - és nagyon tetszett a szeparatista torony is, ami full Invisible Hand híd volt látványban. Ültek az akciók, a droid poénok, és Rexnek is volt egy olyan pillanata a végén, mint anno Obi-nak a Jedi templomban. 1 3 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Szuper volt újfent The Clone Warst nézni! Őszintén szólva, nekem a 6. évad is remek lezárásnak bizonyult, ettől függetlenü nem bánom, hogy folytatták a sorozatot, sőt... Amit elsősorban kiemelnék, az a látvány. Egyszerűen pazar volt! Gyönyörű. Engem ezek a nagyon klónos részek nem túlzottan mozgatnak meg, mindig is preferáltam az olyan szálakat, amelyekben a Jedik és/vagy a Sithek vannak központban. Ennek ellenére viszonylag tetszett. Habár ez a Bad Batch elég bizarr volt. Echo miatt nagyon kíváncsi vagyok a következő epizódra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.