Ugrás a kommentre

Greg Pak: Darth Vader (2020)

Iqvi

Ajánlott hozzászólás

58 perccel korábban, Iqvi írta:

Legyen helyette egy Kylo Ren, vagy egy Obi-wan és Anakin képregény az ep2-ep3 közt. 

Gondolom az első és a második rész közöttre gondolsz, mert a klónháborúkat nagyjából tudjuk. :D

Igazából jövőre lesz 10 éves a TFA, szóval nem ördögtől való egy Kylo Renes történet (pláne, ha a fő Star Warst meg elviszik ezmiatt az ST korszakába), de ne feledd, hogy Vader életéből még nem igen ismerjük a Kenobi és a Rebels között eltelt időszakot. Just sayin. :P

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Legyen helyette egy Kylo Ren, vagy egy Obi-wan és Anakin képregény az ep2-ep3 közt. 

1 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Ne. Na azt már végképp ne hogy mi a franc volt Vaderrel a Kenobi és a Rebels között. 

A Vader fanatikusok csak Vaderre adnak pénzt. A Marvel pedig facsarni akarja az ő pénztárcájukat, amíg lehet. Jobban örülnék egy Obi-van és Anakinnak, még jobban egy Qui-gon és Obi-vannnak, de valószínűbb, hogy újabb Vader sorozat jön, ami második képregény szériát folytatja majd.

A hozzászólás linkje

• 2 hónappal később...
  • 2 hónappal később...

Ez is megvolt ma. Ez a széria tökélesen bemutatja azt, hogy miképp lehet elnyújtani egy olyan történetet, ami Vader átalakulásáról szól. Hogyan lesz a Birodalom Visszavág végén látott sithből az a karakter, akit mi a Jedi Visszatérben láthatunk.

A leggyengébb Vader széria, ez számomra tagadhatatlan. Az első szerintem tök jó lett (persze ott is voltak elborult dolgok), Soule szériája maga volt a mestermű. Ez... ez 50 számon keresztül azt tagolta számunkra, hogy Vader most éppen milyen módszerrel próbál Palpatine életére törni... és ezt újra... és újra... és újra eljátsszák. Pedig egyszer is értettem.

Voltak benne jó ötletek (Sabé és Ochi jó karakterek voltak, bár utóbbit egy idő után untam), voltak szép visszaemlékezések a régmúltra (bár itt is elindultunk az ismétlések felé), de valahogy az egész össze-vissza lett csinálva.

Az utolsó történetszál meg maga volt a wtf.

Pedig ebből az egészből a kevesebb néha több lehetett volna. Sajnálom Pakot, de ez most nagyon mellément.

Remélem NEM lesz újabb Vader sorozat! :clap2:

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje

Igen, a sorozat alapkoncepciója nagyon jó volt, és úgy érzem, hogy az előző Soule-féle sorozathoz hasonlóan egy 20-25 füzetes szériában kellett volna gondolkodni, és akkor elérte volna azt a szintet. Kár, hogy nem így lett. És csatlakozom: nem kell több Vader széria.

A hozzászólás linkje

A Blind Wave discordján olvastam egy jó hozzászólást, mi is volt a széria fő problémája: míg a fő Star Wars 3 főbb szereplővel operált (Luke, Leia & Lando), akik között tudott rotálódni a cselekmény, addig itt végig Vader volt fókuszban. Ami (mint ahogy írod is) egy 20-25 füzetet megélt sorozatban bőven elegendő lett volna, de széthúzták, mint a rétestésztát.

A hozzászólás linkje

Nekem az egész Schism Imperial sztoriszál pocsék volt, hogy x+1.-ik alkalommal megpróbálják az öreg Palpit arrébb tessékelni, aki nyílván nem, hogy átlátott az egészen, hanem ő mozgatta a szálakat. Nyílván Vader "megsemmisítése" kellett a sztoriba, hogy olyan legyen az Ep 6-ra amilyen. De kereshetett volna akár valami ősi Sith tudást aminek a segítségével legyőzhetné Palpit és ennek ellenére szenved vereséget, az nekem jobban bejött volna, ha már mindenképp ezt kellett erőltetni.

A hozzászólás linkje

1 hour ago, NorbiLordi said:

Nekem az egész Schism Imperial sztoriszál pocsék volt, hogy x+1.-ik alkalommal megpróbálják az öreg Palpit arrébb tessékelni, aki nyílván nem, hogy átlátott az egészen, hanem ő mozgatta a szálakat. Nyílván Vader "megsemmisítése" kellett a sztoriba, hogy olyan legyen az Ep 6-ra amilyen. De kereshetett volna akár valami ősi Sith tudást aminek a segítségével legyőzhetné Palpit és ennek ellenére szenved vereséget, az nekem jobban bejött volna, ha már mindenképp ezt kellett erőltetni.

Hát igen, ez is lehetett volna az ezredik technológiai szörnyszülött helyett. De minimum abba kellett volna hagyni 30-35 szám után. 

A hozzászólás linkje

4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta:

Szerintem az egész szériának elég lett volna annyi, mint az eddigi Vader szériáknak: 25 füzet és kész, csókolom. A crossoverek alig tettek hozzá valamit. A kevesebb néha több.

Nekem igazából már az is fura volt, hogy Vader eljutott az Exegolra is.

ryan reynolds hd GIF

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.