csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Készült repack is részből a baki nélkül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Na jól van gyerekek, megyek pelust cserélni, mert konkrétan lef*stam a bokám. Az M-számom az egekben. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 29. 2020. 11. 20. - 22:22, Ody Mandrell írta: (kicsit gáznak tartom, hogy nem merik kimondani a sorozatban a midichlorian szót) Igen, nálam is ez volt lényegében az egyetlen negatívum. Ne féljünk már a szótól. Vagy ez lesz az SW Voldemortja? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 27. Bocs, ha hülye kérdés, de nem igazán áll össze a kép, hogy Baby Yoda hogy került az üldözős jelenetben az űrhajóra, amikor őt otthagyták az iskolában. Valószínűleg elsiklottam valami felett, vagy nem voltam elég szemfüles, vagy nem tudom. Próbáltam visszatekerni, de úgy se sikerült rájönni a "rejtélyre". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 27. Baby Yodért Groguért Djarin ment vissza vissza a hátirakétájával a városba, amíg a többiek menekültek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 27. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 29. Ziro azt írja, hogy Ryan Watson lehet Jeans Guy: "Watson A mandalore-i kaszkadőr-koordinátora, s nem először bukkant fel a sorozatban. Rögtön a legelső epizódban szerepelt a kocsmajelenetben a szerencsétlenül járt quarren társaként." 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.