Ody Mandrell Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 (edited ) George Lucas: "A Star Wars tovább él!" George Lucas a hétvégén részt vett, a William S. Paley rádió és televízió múzeum fesztiválján, ahol természetesen a Star Wars-ról is kérdezték. Ki más is lehetne a legautentikusabb forrás ebben a témában, mint maga az SW atyja. Néhány érdekesség a beszélgetésből: - A korábban a Cartoon Network-ön vetített Clone Wars sorozat, csak afféle tesztnek tekinthető. - Az animációs sorozat egyik lehetséges karaktere egy fiatal lány padawan, akit Osoka-nak hívnak. - Több mint 100 részt terveznek elkészíteni ebből a szériából. - A celebration IV-en előzetest is bemutatnak majd belőle. - A fiatal Boba Fett feltűnésére is lehet számítani. - Nem lesz Episode 7-8-9. Az élőszereplős TV sorozatról Lucas elmondta, hogy csak évek múlva várható, majd hozzátette: "Az esélyek elég jók, hogy elkészüljön, viszont a kockázat igen magas. A megfelelő alkalomra várok." Edited March 4, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Öröm a szívemnek, hogy Lucas nem akar kockáztatni a sorozattal (és még ő a pénzsóvár... a pénzsóvárok nem várnának éveket, azonnal kihajítanák mindentől függetlenül). Az animációs sorozat viszont egyre inkább izgatja a fantáziám. Osoka... kicsit sem cseng Osakanak Boba Fett, a múltkori hír után ez szinte már biztosnak is vehető. A hanggal már megvoltak (vagy lesznek?) a tárgyalások, gondolom Daniel Logan nem zárkózott el a lehetőségtől. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 4, 2007 Author Share Posted March 4, 2007 Ezt én is becsülöm Lucas-ban. Soha nem siet semmivel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Na ha Lucas mondja ezeket akkor a fele sem igaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited ) Na ha Lucas mondja ezeket akkor a fele sem igaz Nana! Lucas nem McCallum. Ezt én is becsülöm Lucas-ban. Soha nem siet semmivel. Hát Lucas biztos átment volna Yoda próbáján. Edited March 5, 2007 by lokatelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Remek hírek Ha várni kell az élőszereplősre, akkor várni kell, ez van. De most biztosabbnak tűnik, hogy jó lesz a sorozat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Remek hírek Ha várni kell az élőszereplősre, akkor várni kell, ez van. De most biztosabbnak tűnik, hogy jó lesz a sorozat. Én is így vélem. Várnék akármeddig csak lássunk újra SWt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Nana! Lucas nem McCallum. Hát pár éve még a tv sorozatot is cáfolta Szóval én nem venném készpénznek azt amit Lucas mond. Nameg tett egy olyan kijelentését is, hogy a jövő a tv-é. Aha....Azért szajkóza minenhol a digitális mozik világát Lucas nagy kopé Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Lucas tényleg nem McCallum... amikor azt mondta hogy a digitális mozié a jövő azt ugyis gondolta. Abszolut nem rajta múlt, hogy nem lett igaza... mellesleg már lassan kezdenek átállni, s számos nagy produkció készül digitális kamerával. Az pedig egyértelmü, hogy az SW jövője a TV... nem látom ez hol nem igazolodik be. Nem lesz már mozifilm, helyette TV-sorozat(ok) lesznek. Örülök, hogy az animációs már ilyen előre haladott állapotban van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Van egy olyan érzésem, hogy tíz év múlva fogjuk mi még elemezgetni a harmadik trilógiát Amúgy érdekes, hogy semmi új infó nem jött még ki a 3D-s moziváltozatról. Pedig Lucas azt mondta idén befejezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Van egy olyan érzésem, hogy tíz év múlva fogjuk mi még elemezgetni a harmadik trilógiát Én ezt elképzelni se tudom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibur55 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Amúgy érdekes, hogy semmi új infó nem jött még ki a 3D-s moziváltozatról. Pedig Lucas azt mondta idén befejezik. Dehogynem jött infó! Sajnos a legrosszabb, ugyanis bizonytalan időre lefújták az egészet. starwars.hu: "2007-01-13 - Szombat - Filmek Nem lesz idén 3D-bemutató Tavaly júliusban Steve Sansweet egyik nyilatkozata nyomán már hírül adtuk, most azonban a starwars.com is megerősíti, hogy nem várható idén a Star Wars-filmek háromdimenziós mozibemutatója. A starwars.com-on azt olvashatjuk, jelenleg sem konkrét terv, sem konkrét időpont nem létezik a különleges bemutatóra, bár az új technológia továbbra is érdekli a Lucasfilmet. A cég jelenleg a Star Wars 30. évfordulója alkalmából az idei évre tervezett programokon dolgozik, melyeknek nem része a 3D-bemutató. A legkorszerűbb 3D-vetítés egy újfajta technológiát jelent, melyet a digitális vetítőberendezéssel felszerelt mozitermekben lehet majd alkalmazni. Egy háromdimenziós filmvetítéshez a filmet - amennyiben hagyományos, kétdimenziós filmként forgatták le - át kell alakítani, ennek technológiája azonban ma már rendelkezésre áll. A 3D-vetítések újfajta, elemmel működő szemüveg használatával élvezhetők (ez nem a kék-piros szemüveges film élmény). Mint korábban megírtuk, a Csillagok háborúja néhány jelentét próbaképp már áttranszformálták a 3D-formátumra, ami meggyőzte George Lucast a technológia létjogosultságáról, ám mint Steve Sansweet, a Lucasfilm rajongói kapcsolatokért felelős igazgatója a 2006-os Comic-Conon elmondta, valószínűleg várnunk kell néhány évet, míg jobban elterjednek a digitális vetítőtermek, hogy ezzel az egészen új képi élménnyel tekinthessük meg a Skywalker-eposzt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Köszi Tibur Ez a hír ki is ment a fejemből Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 Én ezt elképzelni se tudom Én sem. A Skywalkerek története kerek egész, ezt nem lehet folytatni. Legalábbis abban a formájában ahogy eddig volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Én sem. A Skywalkerek története kerek egész, ezt nem lehet folytatni. Legalábbis abban a formájában ahogy eddig volt. Hát ha annyira egész lenne, akkor sorozat se készülne. Na persze nem biztos, hogy az esetleges harmadik trilógia a Skywalkerekkel foglalkozna. Meglehet, hogy éppen majd a sorozatban bevezetett karakterek sztoriját fogja kiteljesíteni az Endori győzelem utáni időkre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shettard Hart Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Mondjuk nem halt még ki a Skywalker família, ez tény - de egy sequel trilógiához Lucaséknak egy NAGYON, de nagyon jó ötlettel kellene előállniuk. Akkor esetleg. És nem arra gondolok, hog Luke fia/lánya/tanítványa/titkárnője átáll a sötét oldalra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 (edited ) Az egészet úgy értem, hogy a Jedi után már nincs tovább. Egy TV sorozat, ami nem a skywalker famíliáról szól, még simán belefér. Edited March 5, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shettard Hart Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Értem, én meg a sequelre gondoltam. A sorozat az más. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Értem, én meg a sequelre gondoltam. A sorozat az más. Lehet, hogy az se lesz nagyon más, mint célozgattam rá. Nade majd meglátjuk Ezzel a húzással, hogy Lucas a sorozatból mellőzni fogja a Skywalkereket immár az SW -mint mozifilm- nem (csak) róluk szól Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 De a mozifilmek sokminden másról is szóltak, azok mellett volt a fő váz a Skywalker vonal. Ez nem fog változni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited ) Oldi: De a sorozatok pont olyan EU-k lesznek, mint az ewokos filmek vagy az a rengeteg képregény és regény, ami a témában megjelent... nem újdonság, hogy az Sw nemcsak a Skywalkerekről szól, de a nagy filmeket mindig megkülönböztettük a többi produktumtól. Edited March 5, 2007 by Bomarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 A Skywalkerekre mint fő vonulatra gondoltam. Sorry ha kicsit félreérthető volt a "nem (csak)" kifejezés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shettard Hart Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Én az SW sorozatot mindig "hasonló rangúnak" képzeltem, mint a filmeket. Nem örülnék, ha ilyen mellőzött EU lenne. Persze ehhez az kell, hogy ne süssenek el benne hülyeségeket. De kétlem, hogy így lesz. Asszem, a CW-ben volt, ami kicsit zavart, hogy az eldobott fénykard nem kapcsolt ki magától. Bár az ilyen még a kisebbik rossz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Oldi: De a sorozatok pont olyan EU-k lesznek, mint az ewokos filmek vagy az a rengeteg képregény és regény, ami a témában megjelent... nem újdonság, hogy az Sw nemcsak a Skywalkerekről szól, de a nagy filmeket mindig megkülönböztettük a többi produktumtól. És ha a sorozat első évadját - mint ahogy arról mintha lett volna már szó - Lucas írja? Úgy tudom, az már cannonak számít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 És ha a sorozat első évadját - mint ahogy arról mintha lett volna már szó - Lucas írja? Úgy tudom, az már cannonak számít. Az ewokos filmeknek is ő irta a story-át... mégsem egyenranguak a nagy filmekkel (mondjuk az a cannonos rendszer szerintem elég erőltetett, de ez csak az egyéni meglátásom ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Mondasz valamit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited ) Asszem, a CW-ben volt, ami kicsit zavart, hogy az eldobott fénykard nem kapcsolt ki magától. Amikor az Ep6-ban Vader eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki Edited March 5, 2007 by Darth Krande Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shettard Hart Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Amikor az Ep6-ban Vadr eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki Igen, de szerintem akkor valami Erő praktika is volt a dologban, hiszen - ha jól emlékszem - utána újra be kellett kapcsolnia Vadernek. De ha nem, akkor bocsánat. (A játékokban ez a Saber Throw szokott lenni, de persze az nem hivatalos.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Amikor az Ep6-ban Vader eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki De mikor a földre koppan, mér annál inkább. A ep3-ban Yoda is belevágta az egyik klónba a kardját. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Dehogynem jött infó! Sajnos a legrosszabb, ugyanis bizonytalan időre lefújták az egészet. De legalább nem csapják össze. Épp úgy nem kapkodják el, mint ahogyan pl a Klasszikus trilógia DVD-jével sem kapkodtak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts