Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. (szerkesztve) George Lucas: "A Star Wars tovább él!" George Lucas a hétvégén részt vett, a William S. Paley rádió és televízió múzeum fesztiválján, ahol természetesen a Star Wars-ról is kérdezték. Ki más is lehetne a legautentikusabb forrás ebben a témában, mint maga az SW atyja. Néhány érdekesség a beszélgetésből: - A korábban a Cartoon Network-ön vetített Clone Wars sorozat, csak afféle tesztnek tekinthető. - Az animációs sorozat egyik lehetséges karaktere egy fiatal lány padawan, akit Osoka-nak hívnak. - Több mint 100 részt terveznek elkészíteni ebből a szériából. - A celebration IV-en előzetest is bemutatnak majd belőle. - A fiatal Boba Fett feltűnésére is lehet számítani. - Nem lesz Episode 7-8-9. Az élőszereplős TV sorozatról Lucas elmondta, hogy csak évek múlva várható, majd hozzátette: "Az esélyek elég jók, hogy elkészüljön, viszont a kockázat igen magas. A megfelelő alkalomra várok." Szerkesztve: 2007. Március 4. - Ody Mandrell
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Öröm a szívemnek, hogy Lucas nem akar kockáztatni a sorozattal (és még ő a pénzsóvár... a pénzsóvárok nem várnának éveket, azonnal kihajítanák mindentől függetlenül). Az animációs sorozat viszont egyre inkább izgatja a fantáziám. Osoka... kicsit sem cseng Osakanak Boba Fett, a múltkori hír után ez szinte már biztosnak is vehető. A hanggal már megvoltak (vagy lesznek?) a tárgyalások, gondolom Daniel Logan nem zárkózott el a lehetőségtől.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Ezt én is becsülöm Lucas-ban. Soha nem siet semmivel.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Na ha Lucas mondja ezeket akkor a fele sem igaz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. (szerkesztve) Na ha Lucas mondja ezeket akkor a fele sem igaz Nana! Lucas nem McCallum. Ezt én is becsülöm Lucas-ban. Soha nem siet semmivel. Hát Lucas biztos átment volna Yoda próbáján. Szerkesztve: 2007. Március 5. - lokatelli
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Remek hírek Ha várni kell az élőszereplősre, akkor várni kell, ez van. De most biztosabbnak tűnik, hogy jó lesz a sorozat.
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Remek hírek Ha várni kell az élőszereplősre, akkor várni kell, ez van. De most biztosabbnak tűnik, hogy jó lesz a sorozat. Én is így vélem. Várnék akármeddig csak lássunk újra SWt.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Nana! Lucas nem McCallum. Hát pár éve még a tv sorozatot is cáfolta Szóval én nem venném készpénznek azt amit Lucas mond. Nameg tett egy olyan kijelentését is, hogy a jövő a tv-é. Aha....Azért szajkóza minenhol a digitális mozik világát Lucas nagy kopé
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Lucas tényleg nem McCallum... amikor azt mondta hogy a digitális mozié a jövő azt ugyis gondolta. Abszolut nem rajta múlt, hogy nem lett igaza... mellesleg már lassan kezdenek átállni, s számos nagy produkció készül digitális kamerával. Az pedig egyértelmü, hogy az SW jövője a TV... nem látom ez hol nem igazolodik be. Nem lesz már mozifilm, helyette TV-sorozat(ok) lesznek. Örülök, hogy az animációs már ilyen előre haladott állapotban van.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Van egy olyan érzésem, hogy tíz év múlva fogjuk mi még elemezgetni a harmadik trilógiát Amúgy érdekes, hogy semmi új infó nem jött még ki a 3D-s moziváltozatról. Pedig Lucas azt mondta idén befejezik.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Van egy olyan érzésem, hogy tíz év múlva fogjuk mi még elemezgetni a harmadik trilógiát Én ezt elképzelni se tudom
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Amúgy érdekes, hogy semmi új infó nem jött még ki a 3D-s moziváltozatról. Pedig Lucas azt mondta idén befejezik. Dehogynem jött infó! Sajnos a legrosszabb, ugyanis bizonytalan időre lefújták az egészet. starwars.hu: "2007-01-13 - Szombat - Filmek Nem lesz idén 3D-bemutató Tavaly júliusban Steve Sansweet egyik nyilatkozata nyomán már hírül adtuk, most azonban a starwars.com is megerősíti, hogy nem várható idén a Star Wars-filmek háromdimenziós mozibemutatója. A starwars.com-on azt olvashatjuk, jelenleg sem konkrét terv, sem konkrét időpont nem létezik a különleges bemutatóra, bár az új technológia továbbra is érdekli a Lucasfilmet. A cég jelenleg a Star Wars 30. évfordulója alkalmából az idei évre tervezett programokon dolgozik, melyeknek nem része a 3D-bemutató. A legkorszerűbb 3D-vetítés egy újfajta technológiát jelent, melyet a digitális vetítőberendezéssel felszerelt mozitermekben lehet majd alkalmazni. Egy háromdimenziós filmvetítéshez a filmet - amennyiben hagyományos, kétdimenziós filmként forgatták le - át kell alakítani, ennek technológiája azonban ma már rendelkezésre áll. A 3D-vetítések újfajta, elemmel működő szemüveg használatával élvezhetők (ez nem a kék-piros szemüveges film élmény). Mint korábban megírtuk, a Csillagok háborúja néhány jelentét próbaképp már áttranszformálták a 3D-formátumra, ami meggyőzte George Lucast a technológia létjogosultságáról, ám mint Steve Sansweet, a Lucasfilm rajongói kapcsolatokért felelős igazgatója a 2006-os Comic-Conon elmondta, valószínűleg várnunk kell néhány évet, míg jobban elterjednek a digitális vetítőtermek, hogy ezzel az egészen új képi élménnyel tekinthessük meg a Skywalker-eposzt."
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Köszi Tibur Ez a hír ki is ment a fejemből
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Én ezt elképzelni se tudom Én sem. A Skywalkerek története kerek egész, ezt nem lehet folytatni. Legalábbis abban a formájában ahogy eddig volt.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Én sem. A Skywalkerek története kerek egész, ezt nem lehet folytatni. Legalábbis abban a formájában ahogy eddig volt. Hát ha annyira egész lenne, akkor sorozat se készülne. Na persze nem biztos, hogy az esetleges harmadik trilógia a Skywalkerekkel foglalkozna. Meglehet, hogy éppen majd a sorozatban bevezetett karakterek sztoriját fogja kiteljesíteni az Endori győzelem utáni időkre.
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Mondjuk nem halt még ki a Skywalker família, ez tény - de egy sequel trilógiához Lucaséknak egy NAGYON, de nagyon jó ötlettel kellene előállniuk. Akkor esetleg. És nem arra gondolok, hog Luke fia/lánya/tanítványa/titkárnője átáll a sötét oldalra.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. (szerkesztve) Az egészet úgy értem, hogy a Jedi után már nincs tovább. Egy TV sorozat, ami nem a skywalker famíliáról szól, még simán belefér. Szerkesztve: 2007. Március 5. - Ody Mandrell
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Értem, én meg a sequelre gondoltam. A sorozat az más.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Értem, én meg a sequelre gondoltam. A sorozat az más. Lehet, hogy az se lesz nagyon más, mint célozgattam rá. Nade majd meglátjuk Ezzel a húzással, hogy Lucas a sorozatból mellőzni fogja a Skywalkereket immár az SW -mint mozifilm- nem (csak) róluk szól
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. De a mozifilmek sokminden másról is szóltak, azok mellett volt a fő váz a Skywalker vonal. Ez nem fog változni.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. (szerkesztve) Oldi: De a sorozatok pont olyan EU-k lesznek, mint az ewokos filmek vagy az a rengeteg képregény és regény, ami a témában megjelent... nem újdonság, hogy az Sw nemcsak a Skywalkerekről szól, de a nagy filmeket mindig megkülönböztettük a többi produktumtól. Szerkesztve: 2007. Március 5. - Bomarr
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. A Skywalkerekre mint fő vonulatra gondoltam. Sorry ha kicsit félreérthető volt a "nem (csak)" kifejezés.
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Én az SW sorozatot mindig "hasonló rangúnak" képzeltem, mint a filmeket. Nem örülnék, ha ilyen mellőzött EU lenne. Persze ehhez az kell, hogy ne süssenek el benne hülyeségeket. De kétlem, hogy így lesz. Asszem, a CW-ben volt, ami kicsit zavart, hogy az eldobott fénykard nem kapcsolt ki magától. Bár az ilyen még a kisebbik rossz.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Oldi: De a sorozatok pont olyan EU-k lesznek, mint az ewokos filmek vagy az a rengeteg képregény és regény, ami a témában megjelent... nem újdonság, hogy az Sw nemcsak a Skywalkerekről szól, de a nagy filmeket mindig megkülönböztettük a többi produktumtól. És ha a sorozat első évadját - mint ahogy arról mintha lett volna már szó - Lucas írja? Úgy tudom, az már cannonak számít.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. És ha a sorozat első évadját - mint ahogy arról mintha lett volna már szó - Lucas írja? Úgy tudom, az már cannonak számít. Az ewokos filmeknek is ő irta a story-át... mégsem egyenranguak a nagy filmekkel (mondjuk az a cannonos rendszer szerintem elég erőltetett, de ez csak az egyéni meglátásom )
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. (szerkesztve) Asszem, a CW-ben volt, ami kicsit zavart, hogy az eldobott fénykard nem kapcsolt ki magától. Amikor az Ep6-ban Vader eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki Szerkesztve: 2007. Március 5. - Darth Krande
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Amikor az Ep6-ban Vadr eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki Igen, de szerintem akkor valami Erő praktika is volt a dologban, hiszen - ha jól emlékszem - utána újra be kellett kapcsolnia Vadernek. De ha nem, akkor bocsánat. (A játékokban ez a Saber Throw szokott lenni, de persze az nem hivatalos.)
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Amikor az Ep6-ban Vader eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki De mikor a földre koppan, mér annál inkább. A ep3-ban Yoda is belevágta az egyik klónba a kardját.
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Dehogynem jött infó! Sajnos a legrosszabb, ugyanis bizonytalan időre lefújták az egészet. De legalább nem csapják össze. Épp úgy nem kapkodják el, mint ahogyan pl a Klasszikus trilógia DVD-jével sem kapkodtak.
Ajánlott hozzászólás