Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

George Lucas: A Star Wars tovább él!

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

George Lucas: "A Star Wars tovább él!"

George Lucas a hétvégén részt vett, a William S. Paley rádió és televízió múzeum fesztiválján, ahol természetesen a Star Wars-ról is kérdezték. Ki más is lehetne a legautentikusabb forrás ebben a témában, mint maga az SW atyja. Néhány érdekesség a beszélgetésből:

- A korábban a Cartoon Network-ön vetített Clone Wars sorozat, csak afféle tesztnek tekinthető.

- Az animációs sorozat egyik lehetséges karaktere egy fiatal lány padawan, akit Osoka-nak hívnak.

- Több mint 100 részt terveznek elkészíteni ebből a szériából.

- A celebration IV-en előzetest is bemutatnak majd belőle.

- A fiatal Boba Fett feltűnésére is lehet számítani.

- Nem lesz Episode 7-8-9.

Az élőszereplős TV sorozatról Lucas elmondta, hogy csak évek múlva várható, majd hozzátette: "Az esélyek elég jók, hogy elkészüljön, viszont a kockázat igen magas. A megfelelő alkalomra várok."

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Öröm a szívemnek, hogy Lucas nem akar kockáztatni a sorozattal (és még ő a pénzsóvár... a pénzsóvárok nem várnának éveket, azonnal kihajítanák mindentől függetlenül).

Az animációs sorozat viszont egyre inkább izgatja a fantáziám. Osoka... kicsit sem cseng Osakanak :)

Boba Fett, a múltkori hír után ez szinte már biztosnak is vehető. A hanggal már megvoltak (vagy lesznek?) a tárgyalások, gondolom Daniel Logan nem zárkózott el a lehetőségtől.

Hozzászólás ideje:
Na ha Lucas mondja ezeket akkor a fele sem igaz :D

Nana! Lucas nem McCallum. :D

Ezt én is becsülöm Lucas-ban. Soha nem siet semmivel.

Hát Lucas biztos átment volna Yoda próbáján. :)

Szerkesztve: - lokatelli

Hozzászólás ideje:

Remek hírek :) Ha várni kell az élőszereplősre, akkor várni kell, ez van. De most biztosabbnak tűnik, hogy jó lesz a sorozat.

Hozzászólás ideje:
Remek hírek :D Ha várni kell az élőszereplősre, akkor várni kell, ez van. De most biztosabbnak tűnik, hogy jó lesz a sorozat.

:)

Én is így vélem.

Várnék akármeddig csak lássunk újra SWt. :D

Hozzászólás ideje:
Nana! Lucas nem McCallum. :)

Hát pár éve még a tv sorozatot is cáfolta :D

Szóval én nem venném készpénznek azt amit Lucas mond.

Nameg tett egy olyan kijelentését is, hogy a jövő a tv-é. Aha....Azért szajkóza minenhol a digitális mozik világát :D Lucas nagy kopé :D

Hozzászólás ideje:

Lucas tényleg nem McCallum... amikor azt mondta hogy a digitális mozié a jövő azt ugyis gondolta. Abszolut nem rajta múlt, hogy nem lett igaza... mellesleg már lassan kezdenek átállni, s számos nagy produkció készül digitális kamerával.

Az pedig egyértelmü, hogy az SW jövője a TV... nem látom ez hol nem igazolodik be. Nem lesz már mozifilm, helyette TV-sorozat(ok) lesznek. Örülök, hogy az animációs már ilyen előre haladott állapotban van.

Hozzászólás ideje:

Van egy olyan érzésem, hogy tíz év múlva fogjuk mi még elemezgetni a harmadik trilógiát :)

Amúgy érdekes, hogy semmi új infó nem jött még ki a 3D-s moziváltozatról. Pedig Lucas azt mondta idén befejezik.

Hozzászólás ideje:
Amúgy érdekes, hogy semmi új infó nem jött még ki a 3D-s moziváltozatról. Pedig Lucas azt mondta idén befejezik.

Dehogynem jött infó! Sajnos a legrosszabb, ugyanis bizonytalan időre lefújták az egészet.

starwars.hu:

"2007-01-13 - Szombat - Filmek

Nem lesz idén 3D-bemutató

Tavaly júliusban Steve Sansweet egyik nyilatkozata nyomán már hírül adtuk, most azonban a starwars.com is megerősíti, hogy nem várható idén a Star Wars-filmek háromdimenziós mozibemutatója.

A starwars.com-on azt olvashatjuk, jelenleg sem konkrét terv, sem konkrét időpont nem létezik a különleges bemutatóra, bár az új technológia továbbra is érdekli a Lucasfilmet. A cég jelenleg a Star Wars 30. évfordulója alkalmából az idei évre tervezett programokon dolgozik, melyeknek nem része a 3D-bemutató.

A legkorszerűbb 3D-vetítés egy újfajta technológiát jelent, melyet a digitális vetítőberendezéssel felszerelt mozitermekben lehet majd alkalmazni. Egy háromdimenziós filmvetítéshez a filmet - amennyiben hagyományos, kétdimenziós filmként forgatták le - át kell alakítani, ennek technológiája azonban ma már rendelkezésre áll. A 3D-vetítések újfajta, elemmel működő szemüveg használatával élvezhetők (ez nem a kék-piros szemüveges film élmény). Mint korábban megírtuk, a Csillagok háborúja néhány jelentét próbaképp már áttranszformálták a 3D-formátumra, ami meggyőzte George Lucast a technológia létjogosultságáról, ám mint Steve Sansweet, a Lucasfilm rajongói kapcsolatokért felelős igazgatója a 2006-os Comic-Conon elmondta, valószínűleg várnunk kell néhány évet, míg jobban elterjednek a digitális vetítőtermek, hogy ezzel az egészen új képi élménnyel tekinthessük meg a Skywalker-eposzt."

Hozzászólás ideje:
Én sem. A Skywalkerek története kerek egész, ezt nem lehet folytatni. Legalábbis abban a formájában ahogy eddig volt.

Hát ha annyira egész lenne, akkor sorozat se készülne. Na persze nem biztos, hogy az esetleges harmadik trilógia a Skywalkerekkel foglalkozna. Meglehet, hogy éppen majd a sorozatban bevezetett karakterek sztoriját fogja kiteljesíteni az Endori győzelem utáni időkre. :)

Hozzászólás ideje:

Mondjuk nem halt még ki a Skywalker família, ez tény - de egy sequel trilógiához Lucaséknak egy NAGYON, de nagyon jó ötlettel kellene előállniuk. Akkor esetleg.

És nem arra gondolok, hog Luke fia/lánya/tanítványa/titkárnője átáll a sötét oldalra. :)

Hozzászólás ideje:
Értem, én meg a sequelre gondoltam. A sorozat az más.

Lehet, hogy az se lesz nagyon más, mint célozgattam rá.

Nade majd meglátjuk :)

Ezzel a húzással, hogy Lucas a sorozatból mellőzni fogja a Skywalkereket immár az SW -mint mozifilm- nem (csak) róluk szól :D

Hozzászólás ideje:

Oldi: De a sorozatok pont olyan EU-k lesznek, mint az ewokos filmek vagy az a rengeteg képregény és regény, ami a témában megjelent... nem újdonság, hogy az Sw nemcsak a Skywalkerekről szól, de a nagy filmeket mindig megkülönböztettük a többi produktumtól.

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Én az SW sorozatot mindig "hasonló rangúnak" képzeltem, mint a filmeket. Nem örülnék, ha ilyen mellőzött EU lenne. Persze ehhez az kell, hogy ne süssenek el benne hülyeségeket. De kétlem, hogy így lesz.

Asszem, a CW-ben volt, ami kicsit zavart, hogy az eldobott fénykard nem kapcsolt ki magától. Bár az ilyen még a kisebbik rossz.

Hozzászólás ideje:
Oldi: De a sorozatok pont olyan EU-k lesznek, mint az ewokos filmek vagy az a rengeteg képregény és regény, ami a témában megjelent... nem újdonság, hogy az Sw nemcsak a Skywalkerekről szól, de a nagy filmeket mindig megkülönböztettük a többi produktumtól.

És ha a sorozat első évadját - mint ahogy arról mintha lett volna már szó - Lucas írja? Úgy tudom, az már cannonak számít.

Hozzászólás ideje:
És ha a sorozat első évadját - mint ahogy arról mintha lett volna már szó - Lucas írja? Úgy tudom, az már cannonak számít.

Az ewokos filmeknek is ő irta a story-át... mégsem egyenranguak a nagy filmekkel (mondjuk az a cannonos rendszer szerintem elég erőltetett, de ez csak az egyéni meglátásom :))

Hozzászólás ideje:
Asszem, a CW-ben volt, ami kicsit zavart, hogy az eldobott fénykard nem kapcsolt ki magától.

Amikor az Ep6-ban Vader eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki :)

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
Amikor az Ep6-ban Vadr eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki :)

Igen, de szerintem akkor valami Erő praktika is volt a dologban, hiszen - ha jól emlékszem - utána újra be kellett kapcsolnia Vadernek.

De ha nem, akkor bocsánat. :)

(A játékokban ez a Saber Throw szokott lenni, de persze az nem hivatalos.)

Hozzászólás ideje:
Amikor az Ep6-ban Vader eldobja a fénykardját és elnyiszálja azt az állványt amin Lue pózol, akkor sem kapcsol ki :)

De mikor a földre koppan, mér annál inkább.

A ep3-ban Yoda is belevágta az egyik klónba a kardját.

Hozzászólás ideje:
Dehogynem jött infó! Sajnos a legrosszabb, ugyanis bizonytalan időre lefújták az egészet.

De legalább nem csapják össze.

Épp úgy nem kapkodják el, mint ahogyan pl a Klasszikus trilógia DVD-jével sem kapkodtak.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.