Yoda József Hozzászólás ideje: Szombat 20:02 Hozzászólás ideje: Szombat 20:02 Asszem Eman az új Boyega, már ami a titoktartást illeti Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szombat 22:11 Hozzászólás ideje: Szombat 22:11 Én javallom, hogy teniszezzen minnél többet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szombat 22:56 Szerző Hozzászólás ideje: Szombat 22:56 Redditen azt írták, hogy ez a videó már egy ideje elérhető volt a StarWarsLeaks discordján. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:28 Hozzászólás ideje: Vasárnap 07:28 Vajon ki fogja ennyire intenzív Erőbedobásra késztetni? Egyelőre csak Baylan látszik elég erős fénykardforgatónak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:58 Szerző Hozzászólás ideje: Vasárnap 10:58 A két harcjelenete közül az egyik szerintem Enoch ellen lesz. Még tavaly nyilatkozta Wes, hogy a karaktere az új évadban végre fegyvert fog kapni. Azt is tudja, hogy milyen lesz az a fegyver. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:15 Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:15 Nekem Enoch nem tűnik számottevő karakternek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:28 Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:28 Végülis Boba Fett is háttérszereplőként kezdte. Ki tudja miből lesz a cserebogár. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:49 Hozzászólás ideje: Vasárnap 11:49 A maszkja elég egyedi. Ki tudja milyen arc rejtezik alatta. Lehet, hogy ő is zombi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Vasárnap 13:02 Hozzászólás ideje: Vasárnap 13:02 Én még mindig úgy vélem, hogy Enoch veszi/vette át Krukh könyvbeli szerepét (mindkettő Thrawn személyi testőre), és akkor elég jelentős figurának fog számítani. De, ha visszatérnek az éjnővérek, ők is megizzaszthatják Ezrát, és ne feledjük, Thrawn sem egy töketlen, tutyi-mutyi alak. Plusz az sem kizárt, hogy még Baylan és Shin is visszatér a Galaxisba. Úgyhogy vannak itt jelentkezők bőven arra, kik izzaszthatják meg Ezrát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.