Yoda József Hozzászólás ideje: Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 24. Nem rosszak ezek a számok amúgy, ha önmagában nézzük, de ha mellé tesszük, hogy a 180 millió dollárral a legdrágább SW sorozat ez (ha azt nézzük, hogy egy játékpercre mennyi pénz jut átlagosan), akkor már kötve hiszem, hogy a Disney ezt látva berendelne egy második évadot, vagy ha be is rendelne, nem adna rá még egyszer ennyi pénzt. Azt se felejtsük el, hogy ezt a sorozatot még Bob Chapek idejében rendelték be és kezdték el gyártani, aki azért eléggé szórta a pénzt, nehéz helyzetve hozva ezzel a vállalatot, ezért is tért vissza Iger, hogy konszolidáljon. Nem biztos, hogy ő engedne megint egy újabb ilyen pénzszórást, pláne amikor már végre sikerült nyereséget is termelnie a Disney+-nak. De ne legyen igazam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 24. Meglátjuk, de az eddigiek alapján bűn lenne nem folytatni. Egész egyedülálló a történet mesélése és a korszak amiben játszódik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 24. Nagyon-nagyon sajnálnám én is, de egyelőre azért lássuk meg, hogy mennyire lesz kerek a történet 8 rész után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 24. Leslye erre azt mondta, hogy az első évadot úgy alkotta meg, hogy kerek története legyen. De persze nyitva lesz a kapu az esetleges folytatásra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Van esély, hogy tovább büntet a cliffhanger, és jön holnap a flashback második fele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Az majd hetedik részben jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. A harc jön. Nyugalom persze annak a végén lehet újabb cliffhanger Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az majd hetedik részben jön. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: A harc jön. Nyugalom persze annak a végén lehet újabb cliffhanger Akkó jóvanakkó. Most már megesz a rosseb a kíváncsiságtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. (szerkesztve) 11 órával ezelőtt, Yoda József írta: Nem rosszak ezek a számok amúgy, ha önmagában nézzük, de ha mellé tesszük, hogy a 180 millió dollárral a legdrágább SW sorozat ez (ha azt nézzük, hogy egy játékpercre mennyi pénz jut átlagosan), akkor már kötve hiszem, hogy a Disney ezt látva berendelne egy második évadot, vagy ha be is rendelne, nem adna rá még egyszer ennyi pénzt. Azt se felejtsük el, hogy ezt a sorozatot még Bob Chapek idejében rendelték be és kezdték el gyártani, aki azért eléggé szórta a pénzt, nehéz helyzetve hozva ezzel a vállalatot, ezért is tért vissza Iger, hogy konszolidáljon. Nem biztos, hogy ő engedne megint egy újabb ilyen pénzszórást, pláne amikor már végre sikerült nyereséget is termelnie a Disney+-nak. De ne legyen igazam. Az Akolitus - hála Istennek - nem az első SW sorozat. Így tehát a korábbi sorozatok már bizonyították, hogy az Akolitusra szánt pénznél kevesebből is ki lehet hozni valami rendkívülit. Szerintem a költségvetést át lehet rágni, bizonyos területeken esetleg lehet spórolni. Esetleg 8 epizód helyett gyátsanak le 6-ot, szóval szerinem nem lehetetlen ezt megoldani anyagilag, csak oldják meg!!! Szerkesztve: Június 25. - Darth Riddick 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: A harc jön. Nyugalom persze annak a végén lehet újabb cliffhanger Olyan lesz mint egy átlagos Dragon Ball-rész. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. 23 perccel korábban, Darth Riddick írta: Az Akolitus - hála Istennek - nem az első SW sorozat. Így tehát a korábbi sorozatok már bizonyították, hogy az Akolitusra szánt pénznél kevesebből is ki lehet hozni valami rendkívülit. Szerintem a költségvetést át lehet rágni, bizonyos területeken esetleg lehet spórolni. Esetleg 8 epizód helyett gyátsanak le 6-ot, szóval szerinem nem lehetetlen ezt megoldani anyagilag, csak oldják meg!!! Szerintem minőségben (és most itt főleg a látványra meg a helyszínekre gondolok) ez és az Andor (a két legdrágább) magasan a korábbiak fölött vannak. Jó lenne, ha inkább ez maradna a standard szerintem... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Szerintem is az Andor és ez a két legjobban kinéző sorozat. A galaxis sokszínűségét viszont magasan az Acolyte reprezentálja eddig a legmagasabban. Egyébként ki kell épülnie a bázisnak amire lehet építeni. A korábbi sorozatok mind hendikeppel indultak, gondoljunk csak az Obi-Wan-ra, de mondhatnám az Andort is, ami ahhoz képest nem is hozott kiemelkedő nézettséget. A Mandalorian is olyan elemekre épült ami az SW alapjaiban van kódolva. Az Acolyte az első olyan sorozat ami teljesen ismeretlen terepre visz, ráadásul teljesen ismeretlen karakterekkel és háttérrel. Ezeket kell figyelembe venni a nézettség alakulásánál. Amúgy meg egy ilyen volumenű sorozatnak bűn lenne nem csinálni több évadot. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A korábbi sorozatok mind hendikeppel indultak, gondoljunk csak az Obi-Wan-ra, de mondhatnám az Andort is, ami ahhoz képest nem is hozott kiemelkedő nézettséget Én úgy tudom, hogy az Andor bár szerényebb számokat produkált akkor, amikor megjelent, később sokat nyomott a latba a kiemelkedően jó fogadtatása és a szájhagyomány, és később sokan megnézték még, amivel összességében a második legtöbbet streamelt Star Wars sorozat lett a Mandalorian után (elvileg a sorozatjunkie-s winnie látott ilyen adatsorokat) Nem lennék meglepve ha a második évad sokkal erősebb számokat produkálna már a premierkor is, mint az első évad 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Ez simán megtörténhet az Acolyte-al is. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Már csak pár óra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Hajnal 3? azon gondolkodom, hogy felkelek rá aztán visszaalszom, ha sikerül 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Nem fog szikejülni. Mármint visszaaludni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Én eddig mindig hajnali 3-kor néztem meg. Ez most sem lesz másképp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Én annyira várom, hogy már ma hajnali háromkor is lestem, mikor kerül fel, és mérgelődtem még háromnegyed négykor is, hogy miért nincs fönt. Aztán leesett, hogy csak kedd van... 2 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Azért majd írjatok valamit, mert tuti én is felfogok kelni hajnalban,. annyira hajtani fog a kíváncsiság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Csak hogy fokozzam a várakozást: amikor SW Explained, Kyle Katarn és a többiek a Lucasfilmnél voltak Acolyte ügyben, Leslye azt mondta nekik, hogy az 5. epizód a kedvence az évadból. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. 30 perccel korábban, Bence1997 írta: Csak hogy fokozzam a várakozást: amikor SW Explained, Kyle Katarn és a többiek a Lucasfilmnél voltak Acolyte ügyben, Leslye azt mondta nekik, hogy az 5. epizód a kedvence az évadból. Köszi, sokat segítettél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Ja nekem is. Azért addig is kellett volna aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 25. Én egybe fogom megnézni a 4. és 5. részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. FENT VAN!!! Epizód címe: Éjszaka (Night) 35 perc... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Kössétek fel a liberót, csavarjátok maximumra a lélegeztetőgépet, rendeljetek magatok mellé egy orvosi teamet, akik jártasak az újraélesztés terén, mert ez az epizód... 2 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. (szerkesztve) Hát mi volt ez kérem szépen... mi... volt... ez... Aztaleborultszivarvégitneki!!! Pelust elő mindenki és hadd szóljon! Aztán lehet káromkodni, hogy mikor lesz jövőhét. Szerkesztve: Június 26. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Na ilyen sem volt még. Hasad a hajnal, de nem bírtam ki, meg kellett néznem másodszorra is. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. Éppen most , Dzséjt írta: Na ilyen sem volt még. Hasad a hajnal, de nem bírtam ki, meg kellett néznem másodszorra is. Ki vagy te és mit csináltál Dzséjttel? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 26. (szerkesztve) Ja, és fogadjátok meg azt a tanácsot, amit valamelyik alkotó adott, hogy nézzétek meg, amint lehet. Addig meg kerüljétek a Youtube-ot, a Facebookot, a híroldalakat, de még a Wookieepediát is. Én már most belefutottam durva spoilerbe a résszel kapcsolatban, pedig az epizód nincs kint két órája. Szerk.: e sorok megírása után felmentem Face-re. Lényegében a hírfolyamomon spoiler áradat van. Mázli, hogy megnéztem egyből, különben most szívnék, mint a torkosborz. Nagyon figyeljetek oda, ha még nem láttátok. Remélem, mindenki megússza. Szerkesztve: Június 26. - Dzséjt 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.