Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Az eddigiekből kiindulva tuti, hogy az EP3-as ikerpárbaj fog nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Donát írta: SNOKE FELSZELETELÉSE ÉS A PÁRBAJ A PREATORIANUS ŐRÖKKEL 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Úgy értettem, hogy legnagyobb bánatomra a három jelöltem közül egyik sincs benne a top3-ba. Akkor inkább mások nyúltak mellé. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 22. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB JELENET I. helyezett: OBI-WAN ÉS ANAKIN PÁRBAJA PÁRHUZAMOSAN YODA ÉS DARTH SIDIOUS PÁRBAJÁVAL - 441 II. helyezett: "EXECUTE ORDER 66." - A 66-OS PARANCS MÉSZÁRLÁSAI - 430 III. helyezett: LUKE VS. VADER: "ÉN VAGYOK AZ APÁD!" - 414 1 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Ez volt amit talán a legkomolyabban átszabott a ST. Mind vizuálisan, mind emocionálisan ahogy meg van komponálva Han halála Kyloval az valami zseniális. Az egész kompozíció geometriája ahogy egy derékszögű háromszög átfogójaként beesik az utolsó fénysugár a Kylora aki közben küzd a magában lévő sötétség győzelmért... ez egy vizuális orgazmus volt. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az eddigiekből kiindulva tuti, hogy az EP3-as ikerpárbaj fog nyerni. Véletlen az 5-ös lottó nyerőszámaira nincs tipped? Testvériesen megosztozunk, 70% nekem, 30% neked. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Remélem nem olvassa vissza ezt a díjátadót gafz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 66-os parancs, Snoke felszeletelése, Luke kiáll az Első Rend ellen- nálam ez volt a sorrend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nagyon sokáig az Order 66 vezetett, de az utolsó napon az ikerpárbaj megfordította a végeredményt. Luke vs Első rend az 5. lett. Han és Kylo a 7., Snoke felszeletelése a 8. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Snoke halála - Han halála - 66 parancs volt nálam a sorrend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Véletlen az 5-ös lottó nyerőszámaira nincs tipped? Testvériesen megosztozunk, 70% nekem, 30% neked. Meglepő lenne ha nem a ROTS nyerné a legjobb film kategóriát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Snoke halála - Han halála - 66 parancs volt nálam a sorrend. Nálam ez: Luke kiáll Jedi visszatér Snoke felszeletelődik 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Azért az Ep3 még mindig tartja a helyét sok kategóriában. Nem véletlenül, hozzáteszem. Éppen most , Ody Mandrell írta: Meglepő lenne ha nem a ROTS nyerné a legjobb film kategóriát. Szerintem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Ody Mandrell írta: Meglepő lenne ha nem a ROTS nyerné a legjobb film kategóriát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Jöjjön az utolsó kategória, a legjobb epizód! Az eredményeket a 9. helyezettől visszafelé, egyesével fogom közzé tenni. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. A 9. helyen az ep8 vagy az ep2. De inkább az ep8, mert az sokak gyerekkorát tönkretette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 23. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB EPIZÓD 9. helyezett: Episode VII - The Force Awakens 219 1 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Lehet a 9 az utolsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Én azt hiszem az Ep9-et tettem az utolsó helyre... vagy talán az Ep2-t. Az biztos, hogy az utolsó 2 ez volt. Azért a TLJ remélem az első 3-ba befér... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Oké, komolyan az ep8-at, az ep2-t, maximum az ep9-et jósoltam utolsónak. Az ep7-re nem fogadtam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Donát írta: 9. helyezett: Episode VII - The Force Awakens 219 Lehet nem lesz elég a sör, kell egy kis konyak is. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 23. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB EPIZÓD 8. helyezett: Episode IX - The Rise Of Skywalker 231 5 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Én a 7-et a 7. helyre tettem 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Ody Mandrell írta: Lehet nem lesz elég a sör, kell egy kis konyak is. Én már megittam fél üveg bort, de a második fele is el fog fogyni, azt hiszem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 7. hely, The Last Jedi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 23. kategória ARANYFÉNYKARD III. - LEGJOBB EPIZÓD 7. helyezett: Episode II - Attack Of The Clones 308 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. MIVANMÁR!? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Éppen most , Dzséjt írta: 7. hely, The Last Jedi Ne Fesd az ördögöt a falra. Bár a díjazottokat elnézve simán lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Nálam eddig az Ep7, Ep9, Ep2 az első ötben voltak benne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 18. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.