Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Remek volt a legújabb szám is, viszont itt már belementünk a The Fallen Star történéseibe, szóval az időrendben utána írom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Hozzászólás ideje: 2022. Január 27. Már vártam, remélem lesz időm mostanában elolvasni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. (szerkesztve) Kijött a preview az utolsó számhoz. Nagyon érdekes lesz, ezek szerint igazam volt, Spoiler a Levelert tényleg Névtelennek nevezik, vagy más néven az Erőfalók/Shrii-Ka-Rai. Szóval akkor a teóriám az, hogy a 2. fázisban látjuk majd a Névtelenek ellen elkövetett bűnt, és a 3. fázisban kapunk egy lezárást, miszerint a prófécia azt mondja: rengeteg jedi árán tisztítják meg a Névtelenek ellen elkövetett bűnt. (Ez szerepelt a Dooku: Elveszett Jedi vagy a Mester és tanítványa regényben, most nem ugrik be.) Ja és igen, ezt az utolsó két számot csak akkor ajánlom elolvasásra, ha már a The Fallen Star c. könyvön átverekedtétek magatokat. Szerkesztve: 2022. Február 3. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Nekem mondjuk még mindig fura a prófécia szövegének összekötése ezzel az új fajjal,nekem az az értelmezés, ami a névteleneket a galaxis rabszolgáira vetíti ki sokkal jobban tetszik. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. 7 hours ago, Bence1997 said: Kijött a preview az utolsó számhoz. Nagyon érdekes lesz, ezek szerint igazam volt, Reveal hidden contents a Levelert tényleg Névtelennek nevezik, vagy más néven az Erőfalók/Shrii-Ka-Rai. Szóval akkor a teóriám az, hogy a 2. fázisban látjuk majd a Névtelenek ellen elkövetett bűnt, és a 3. fázisban kapunk egy lezárást, miszerint a prófécia azt mondja: rengeteg jedi árán tisztítják meg a Névtelenek ellen elkövetett bűnt. (Ez szerepelt a Dooku: Elveszett Jedi vagy a Mester és tanítványa regényben, most nem ugrik be.) Ja és igen, ezt az utolsó két számot csak akkor ajánlom elolvasásra, ha már a The Fallen Star c. könyvön átverekedtétek magatokat. Én is elolvastam a preview-t, és leesett tőle az állam. A végére nagyon beindult a képregény. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 3. 7 perccel korábban, Iqvi írta: Én is elolvastam a preview-t, és leesett tőle az állam. A végére nagyon beindult a képregény. Aha, ezek szerint majd nem fog meglepetésként érni téged Spoiler a Starlight zuhanása, amely a The Fallen Star c. regény fő története. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. 10 hours ago, Bence1997 said: Aha, ezek szerint majd nem fog meglepetésként érni téged Hide contents a Starlight zuhanása, amely a The Fallen Star c. regény fő története. Mivel rajta van a borítón, ezért akkora spoiler nem lehet már. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 4. 6 órával ezelőtt, Iqvi írta: Mivel rajta van a borítón, ezért akkora spoiler nem lehet már. Ezzel az érvvel sajnos nem tudok vitatkozni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Február 9. Végetért a széria, összességében nagyon tetszett. VISZONT... AJÁNLOM, hogy a mini utolsó két részét majd a Fallen Star ismeretében olvassátok, mert úgy bizony jobban érthető a dolog. Továbbá kíváncsi vagyok, hogy az Adventures utolsó száma miképp lesz ehhez kötve, mert van kapcsolat a kettő között. Ja és kaptunk válaszokat összességében, ami nagyon fontos lehet majd a következő időszakokra. 1 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Hozzászólás ideje: 2022. November 23. Jó volt magyarul is olvasni, bár az utolsó számot angolul se olvastam még. Pedig szinte abban volt a lényeg! Emerick és Sian megtudja Uttersondtól, hogy mik is a névtelenek, ráadásul szereznek egy darabot is az egyik dögből. Külön érdekesség, hogy létezik olyan eszköz amivel kontroll alatt tarthatók? 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. December 30. Hozzászólás ideje: 2023. December 30. Elkezdtem újra felvenni a fonalat High Republic-témában. Tetszett a nyomozópáros és a köztük lévő összhang. Ezt az Uttersondot már a legelejétől fogva gyűlölöm, sajnos most is megúszta. Bár a Fallen Star-t még nem olvastam (mindjárt az jön), a történtek már nem volt újdonság számomra. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. December 30. Hozzászólás ideje: 2023. December 30. Arra amúgy én kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Uttersond sorsa a harmadik fázisban, visszahozzák-e még a karaktert a történetben vagy elintézik annyival, hogy meghalt a Csillagfény zuhanása során. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.