Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Daniel José Older: Star Wars: The High Republic - Trail of Shadows

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek volt a legújabb szám is, viszont itt már belementünk a The Fallen Star történéseibe, szóval az időrendben utána írom. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kijött a preview az utolsó számhoz. Nagyon érdekes lesz, ezek szerint igazam volt, 

Spoiler

a Levelert tényleg Névtelennek nevezik, vagy más néven az Erőfalók/Shrii-Ka-Rai. Szóval akkor a teóriám az, hogy a 2. fázisban látjuk majd a Névtelenek ellen elkövetett bűnt, és a 3. fázisban kapunk egy lezárást, miszerint a prófécia azt mondja: rengeteg jedi árán tisztítják meg a Névtelenek ellen elkövetett bűnt. (Ez szerepelt a Dooku: Elveszett Jedi vagy a Mester és tanítványa regényben, most nem ugrik be.)

Ja és igen, ezt az utolsó két számot csak akkor ajánlom elolvasásra, ha már a The Fallen Star c. könyvön átverekedtétek magatokat. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Nekem mondjuk még mindig fura a prófécia szövegének összekötése ezzel az új fajjal,nekem az az értelmezés, ami a névteleneket a galaxis rabszolgáira vetíti ki sokkal jobban tetszik. 

Hozzászólás ideje:
7 hours ago, Bence1997 said:

Kijött a preview az utolsó számhoz. Nagyon érdekes lesz, ezek szerint igazam volt, 

Reveal hidden contents

Ja és igen, ezt az utolsó két számot csak akkor ajánlom elolvasásra, ha már a The Fallen Star c. könyvön átverekedtétek magatokat. :D

Én is elolvastam a preview-t, és leesett tőle az állam.:o A végére nagyon beindult a képregény. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 perccel korábban, Iqvi írta:

Én is elolvastam a preview-t, és leesett tőle az állam.:o A végére nagyon beindult a képregény. 

Aha, ezek szerint majd nem fog meglepetésként érni téged

Spoiler

a Starlight zuhanása, amely a The Fallen Star c. regény fő története. :P:hehe::D

Hozzászólás ideje:
10 hours ago, Bence1997 said:

Aha, ezek szerint majd nem fog meglepetésként érni téged

Hide contents

a Starlight zuhanása, amely a The Fallen Star c. regény fő története. :P:hehe::D

Mivel rajta van a borítón, ezért akkora spoiler nem lehet már.:P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
6 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Mivel rajta van a borítón, ezért akkora spoiler nem lehet már.:P

Ezzel az érvvel sajnos nem tudok vitatkozni. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végetért a széria, összességében nagyon tetszett.

VISZONT...

AJÁNLOM, hogy a mini utolsó két részét majd a Fallen Star ismeretében olvassátok, mert úgy bizony jobban érthető a dolog. Továbbá kíváncsi vagyok, hogy az Adventures utolsó száma miképp lesz ehhez kötve, mert van kapcsolat a kettő között.

Ja és kaptunk válaszokat összességében, ami nagyon fontos lehet majd a következő időszakokra. :)

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Jó volt magyarul is olvasni, bár az utolsó számot angolul se olvastam még. Pedig szinte abban volt a lényeg!  Emerick és Sian megtudja Uttersondtól, hogy mik is a névtelenek, ráadásul szereznek egy darabot is az egyik dögből. Külön érdekesség, hogy létezik olyan eszköz amivel kontroll alatt tarthatók? :hmm:

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Elkezdtem újra felvenni a fonalat High Republic-témában. Tetszett a nyomozópáros és a köztük lévő összhang. Ezt az Uttersondot már a legelejétől fogva gyűlölöm, sajnos most is megúszta. Bár a Fallen Star-t még nem olvastam (mindjárt az jön), a történtek már nem volt újdonság számomra. 

Hozzászólás ideje:

Arra amúgy én kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Uttersond sorsa a harmadik fázisban, visszahozzák-e még a karaktert a történetben vagy elintézik annyival, hogy meghalt a Csillagfény zuhanása során. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.