Hozzászólás ideje: 2008. Április 18.17 éve Szerző Szerkesztve: 2008. Április 18.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Április 18.17 éve Walk the Line - Joaquin Phoenix as "Johnny Cash" - Walk the Line Soundtrack Ez valami fantasztikus, micsoda hangja van... Az egész lemez nagyon jó!!! Öröm rá dolgozni Szerintem is remek hangja van, én is szeretem hallgatni
Hozzászólás ideje: 2008. Április 29.17 éve M.É.Z. - Donegal Danny Jó kis ír-kelta kocsmazene magyar módra
Hozzászólás ideje: 2008. Május 5.17 éve Sirenia gothmetál banda. Az eddigi utolsó album a 2. énkesnővel. Sajna megint új énekesnő lett és új albumjön bele. jah és Juniban megyek iskolcra Opera fesztiválra.Az Epica koncertre. Szerkesztve: 2008. Május 5.17 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2008. Május 5.17 éve The Lord of the Rings: The Complete Recordings: The Two Towers Szedem a harmadikat is - csak kicsit lassan gyün
Hozzászólás ideje: 2008. Május 5.17 éve The Lord of the Rings: The Complete Recordings: The Two Towers Szedem a harmadikat is - csak kicsit lassan gyün átküldjem nekem megvan mind a 3.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 5.17 éve átküldjem nekem megvan mind a 3. Kösz - de hogyan? SZ:Mert egy kicsit sok hiányzik még. Szerkesztve: 2008. Május 5.17 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Május 6.17 éve Kösz - de hogyan? SZ:Mert egy kicsit sok hiányzik még. MSn ha van neked. De fel is tehetem valahova omörített verzióban.
Hozzászólás ideje: 2008. Május 6.17 éve MSn ha van neked. Elküldtem PM-ben. SZERK:már fel is vettelek. Szerkesztve: 2008. Május 6.17 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Május 15.17 éve Elküldtem PM-ben.SZERK:már fel is vettelek. én is felvedtelek de semmi nem jelezjki senkit újnak pedig kellene.:-S
Hozzászólás ideje: 2008. Május 15.17 éve én is felvedtelek de semmi nem jelezjki senkit újnak pedig kellene.:-S Próbáld meg újra, töröltelek. SZERK: vagyis azért töröltelek, hogy megpróbálhasd újra. Szerkesztve: 2008. Május 15.17 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Május 15.17 éve Próbáld meg újra, töröltelek.SZERK: vagyis azért töröltelek, hogy megpróbálhasd újra. megtörtént.De semmi. besz*rás. de utálom az MSN-t. SZERK: Ne kelljen már csillagoznom mindenki után a csúnya szavakat. Figyeljetek oda jobban! Köszi! Ody Szerkesztve: 2008. Május 15.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Június 6.17 éve Szerző Depeche Mode - In Your Room Szerkesztve: 2008. Június 7.17 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.