Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) http://www.esnips.com/doc/c005029d-e3a3-4f...-Drunken-Sailor próbálom embeddelni, de nem akarja.... Szerkesztve: 2009. November 21. - Darth Krande Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 21. http://www.esnips.com/doc/c005029d-e3a3-4f...-Drunken-Sailor próbálom embeddelni, de nem akarja....Ide nem lehet embeddelni ez nem xhtml lap. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. http://www.esnips.com/doc/c005029d-e3a3-4f...-Drunken-Sailor próbálom embeddelni, de nem akarja.... Jaj, ez nagyon jó, amikor angolul tanultam a suliban, nyelvgyakorlásként ismerkedtünk ilyen dalokkal, köztük ezzel is. Egyébként nagy vágyam egyszer eljutni Írországba, és ott végigjárni a partvidék összes ír kocsmáját. No nem a sör miatt, hanem a zene miatt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Mindenképpen jó program lenne Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Dire Straits - Walk of Life Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) "Itt az UNTAG! Béke van!" Szerkesztve: 2009. November 28. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Depeche Mode - In Your Room (Live in Budapest 2009) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Depeche Mode - Stripped (Live in Budapest 2009) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Depeche Mode - Strangelove Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Oldie! A nyáron ilyen élményben volt részünk a DM koncerten. Neked is tetszett volna. Csak a háttérvetítést nézd! Cenzúra nélküli változat. Szerkesztve: 2009. December 5. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. A háttérvetítés ok, bár elégé vontatott..... A zene meg szörnyű :) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 5. A háttérvetítés ok, bár elégé vontatott..... A zene meg szörnyű Nem a zenét kell minősítened. Amit Te szeretsz azt én is tudnám. Öt másodperc után a kukába landol. De hogy még a vetítés sem releváns... Túl cyber lettél oldie. Véged van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Cannibal Corpse - Meat Hook Sodomy Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Az ünnep közeledtével egy jó kis dal Rokker Zsolti - Mennyből az aggyal Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Depeche Mode - Peace Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Fekete Sereg: Isten Ostora. Elméletileg csendrendelet van, de senki sem tartja be. Kénytelek leszek intézkedni, remélem, ama módszer, amit a szomszédéknl alkalmazok itt is megteszi. Válasz
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Týr - Skinlars Visa Řjřr wa Russ! Leman Russ! Fenrya hjřlda! -unknown Space Wolves hero Válasz
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Fekete Sereg: Isten Ostora. Elméletileg csendrendelet van, de senki sem tartja be. Kénytelek leszek intézkedni, remélem, ama módszer, amit a szomszédéknl alkalmazok itt is megteszi. Aggyá nekik jófajta viking metált! Leman Russ népének zenéje balzsamos megnyugvást hoz, létünk királyvizes gyógyesszenciája ő, s lekaparja lelked pupillájáról a kétkedés fantomparazitáit! Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Aggyá nekik jófajta viking metált! Leman Russ népének zenéje balzsamos megnyugvást hoz, létünk királyvizes gyógyesszenciája ő, s lekaparja lelked pupillájáról a kétkedés fantomparazitáit! Látom ismersz, de szoktam szittyametált is bömböltetni, meg egy-két NS bandát. Bár én is csak max 5 számot viselek el tölük egymásutánban, de a szomszédok csak másfelet. Utána olyan sirí csend honol otthon. Hogy OFF legyek: Vágtázó Csodaszarvas: Végtelen egy Válasz
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Látom ismersz, de szoktam szittyametált is bömböltetni, meg egy-két NS bandát. Bár én is csak max 5 számot viselek el tölük egymásutánban, de a szomszédok csak másfelet. Utána olyan sirí csend honol otthon. Hogy OFF legyek: Vágtázó Csodaszarvas: Végtelen egy TYR - Nornagest Ríma Ezt tedd be kilenccszáz decibelen! Garantált siker! Tényleg! MEllik a legvikingebb nyelv a négy közül? Dán, svéd, norvég, vagy a finn? Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ensiferum: Battlesong OFF: Az izlandi a legősibb hangzású állítólag. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Love Actually Soundtrack - már ismét aktuális A filmet is meg fogom nézni jövő héten. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Paradise Lost - True Belief Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Tankcsapda-legjobb méreg album. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Ezt a MÁV vezetoinek ajánlom: Vádló Bitófák: Lógni fogtok! A kovetkezot meg a folottem lakoknak, kik nem szeretik a révulös, sámán zenét: Vágtázó Halott Kémek: Valaha ringó táj Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Star WArs - Christmas in the Stars! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Star WArs - Christmas in the Stars! Nahát, én is pont ezt hallgatom Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Nahát, én is pont ezt hallgatom VAlamivel rá kell hangolódni a karácsonyra. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.