Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve http://www.esnips.com/doc/c005029d-e3a3-4f...-Drunken-Sailor próbálom embeddelni, de nem akarja.... Szerkesztve: 2009. November 21.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve Szerző http://www.esnips.com/doc/c005029d-e3a3-4f...-Drunken-Sailor próbálom embeddelni, de nem akarja....Ide nem lehet embeddelni ez nem xhtml lap.
Hozzászólás ideje: 2009. November 21.15 éve http://www.esnips.com/doc/c005029d-e3a3-4f...-Drunken-Sailor próbálom embeddelni, de nem akarja.... Jaj, ez nagyon jó, amikor angolul tanultam a suliban, nyelvgyakorlásként ismerkedtünk ilyen dalokkal, köztük ezzel is. Egyébként nagy vágyam egyszer eljutni Írországba, és ott végigjárni a partvidék összes ír kocsmáját. No nem a sör miatt, hanem a zene miatt.
Hozzászólás ideje: 2009. November 28.15 éve "Itt az UNTAG! Béke van!" Szerkesztve: 2009. November 28.15 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Depeche Mode - In Your Room (Live in Budapest 2009)
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző Oldie! A nyáron ilyen élményben volt részünk a DM koncerten. Neked is tetszett volna. Csak a háttérvetítést nézd! Cenzúra nélküli változat. Szerkesztve: 2009. December 5.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve A háttérvetítés ok, bár elégé vontatott..... A zene meg szörnyű :)
Hozzászólás ideje: 2009. December 5.15 éve Szerző A háttérvetítés ok, bár elégé vontatott..... A zene meg szörnyű Nem a zenét kell minősítened. Amit Te szeretsz azt én is tudnám. Öt másodperc után a kukába landol. De hogy még a vetítés sem releváns... Túl cyber lettél oldie. Véged van.
Hozzászólás ideje: 2009. December 12.15 éve Az ünnep közeledtével egy jó kis dal Rokker Zsolti - Mennyből az aggyal
Hozzászólás ideje: 2009. December 15.15 éve Fekete Sereg: Isten Ostora. Elméletileg csendrendelet van, de senki sem tartja be. Kénytelek leszek intézkedni, remélem, ama módszer, amit a szomszédéknl alkalmazok itt is megteszi.
Hozzászólás ideje: 2009. December 15.15 éve Týr - Skinlars Visa Řjřr wa Russ! Leman Russ! Fenrya hjřlda! -unknown Space Wolves hero
Hozzászólás ideje: 2009. December 15.15 éve Fekete Sereg: Isten Ostora. Elméletileg csendrendelet van, de senki sem tartja be. Kénytelek leszek intézkedni, remélem, ama módszer, amit a szomszédéknl alkalmazok itt is megteszi. Aggyá nekik jófajta viking metált! Leman Russ népének zenéje balzsamos megnyugvást hoz, létünk királyvizes gyógyesszenciája ő, s lekaparja lelked pupillájáról a kétkedés fantomparazitáit!
Hozzászólás ideje: 2009. December 15.15 éve Aggyá nekik jófajta viking metált! Leman Russ népének zenéje balzsamos megnyugvást hoz, létünk királyvizes gyógyesszenciája ő, s lekaparja lelked pupillájáról a kétkedés fantomparazitáit! Látom ismersz, de szoktam szittyametált is bömböltetni, meg egy-két NS bandát. Bár én is csak max 5 számot viselek el tölük egymásutánban, de a szomszédok csak másfelet. Utána olyan sirí csend honol otthon. Hogy OFF legyek: Vágtázó Csodaszarvas: Végtelen egy
Hozzászólás ideje: 2009. December 15.15 éve Látom ismersz, de szoktam szittyametált is bömböltetni, meg egy-két NS bandát. Bár én is csak max 5 számot viselek el tölük egymásutánban, de a szomszédok csak másfelet. Utána olyan sirí csend honol otthon. Hogy OFF legyek: Vágtázó Csodaszarvas: Végtelen egy TYR - Nornagest Ríma Ezt tedd be kilenccszáz decibelen! Garantált siker! Tényleg! MEllik a legvikingebb nyelv a négy közül? Dán, svéd, norvég, vagy a finn?
Hozzászólás ideje: 2009. December 15.15 éve Ensiferum: Battlesong OFF: Az izlandi a legősibb hangzású állítólag.
Hozzászólás ideje: 2009. December 15.15 éve Love Actually Soundtrack - már ismét aktuális A filmet is meg fogom nézni jövő héten.
Hozzászólás ideje: 2009. December 21.15 éve Ezt a MÁV vezetoinek ajánlom: Vádló Bitófák: Lógni fogtok! A kovetkezot meg a folottem lakoknak, kik nem szeretik a révulös, sámán zenét: Vágtázó Halott Kémek: Valaha ringó táj
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Star WArs - Christmas in the Stars! Nahát, én is pont ezt hallgatom
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Nahát, én is pont ezt hallgatom VAlamivel rá kell hangolódni a karácsonyra.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.