Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Ha már ennyire hallgatjátok, valami bővebbet is kaphatnék róla?
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Ha már ennyire hallgatjátok, valami bővebbet is kaphatnék róla? Itt van róla információ és az sem véletlen, hogy pont ma kezdtük el ezt hallgatni http://en.wikipedia.org/wiki/Christmas_in_the_Stars
Hozzászólás ideje: 2009. December 22.15 éve Ha már ennyire hallgatjátok, valami bővebbet is kaphatnék róla? Karrde: Nmagos. ott van bővebben.
Hozzászólás ideje: 2009. December 27.15 éve Varnus Xavér: Bach-tól a Csillagok háborújáig. Eltökéltem, hogy végighallgatom, és nem tekerem egyből a 11-es trackre Jó zene!
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Avatar, mostanában többször is, felváltva a trailer zenéjével
Hozzászólás ideje: 2010. Január 18.15 éve Szerző Avatar, mostanában többször is, felváltva a trailer zenéjével Le kellene már tölteni jobb formátumban nekem is, mert a recsegős van meg. Eredeti vásárlást még nem tervezek.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 20.15 éve Némi izelitő eklektikus izlésvilágomból: Amorf Ördögök: Fapados űrutazás Metallica: Sad but true Magozott cseresznye: Az én hazám Foo Fighters: Pretender
Hozzászólás ideje: 2010. Január 20.15 éve Arrival to Earth (Steve Jablonsky: Transformers score) szerintetek egy .mp3 filét lehetséges ronggyá hallgatni?
Hozzászólás ideje: 2010. Január 20.15 éve Arrival to Earth (Steve Jablonsky: Transformers score) :laugh: szerintetek egy .mp3 filét lehetséges ronggyá hallgatni? Simán, ha közben rázod a gépet Nálam most ez szól: David Arnold - The President's Speech (Indenpendence Day)... bakker, mire ezt begépeltem átváltott a The Day We Fight Back-re
Hozzászólás ideje: 2010. Január 20.15 éve Szerző Nálam most ez szól: David Arnold - The President's Speech (Indenpendence Day)... bakker, mire ezt begépeltem átváltott a The Day We Fight Back-re :laugh:Én most a Solarisnak a zenéjét hallgatom. Még mindig elvarázsol! Kolmilan! Ha tetszett a Blade Runner zenéje, akkor ezt mindenképp szerezd be!
Hozzászólás ideje: 2010. Január 20.15 éve szerintetek egy .mp3 filét lehetséges ronggyá hallgatni? A készüléket, melyen hallgatod, igen :laugh:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.