Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hát pedig de. A hideg ráz ha hallgatom és nagyon elérzékenyülök. És nem is szégyellem. Na persze azért a Metallica nincs ám kidobva. Kicsit arra maffia főnökre emlékeztetsz aki sírt. Ez egy film volt egyébként, és DeNiro játszotta a főnököt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Frenkie! Ez a zene jó beetetésnek, majd jön az igazi! Elviszed a lányt egy ilyen jó kis koncertre, asszem örökre a tiéd lesz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Kicsit arra maffia főnökre emlékeztetsz aki sírt. Ez egy film volt egyébként, és DeNiro játszotta a főnököt. Igen az Analyze this. A csaj ha ezt a koncertet túléli, akkor nem gyenge. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A hideg ráz ha hallgatom és nagyon elérzékenyülök. És nem is szégyellem. Na persze azért a Metallica nincs ám kidobva. Á, zenéből kell majdnem mindenféle, bár az általad linkelt zene nekem nem bejövős Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A csaj ha ezt a koncertet túléli, akkor nem gyenge. A kedvesem kedvéért én bármilyen koncertre elmennék, ha hívna. Aztán legfeljebb másodszor már nem próbálnám meg. Viszont egy esélyt minden megérdemel. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Induljon a zúzás! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) Ennek köze sincs a zúzáshoz. Ennek alább, annál inkább. Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. I believe I can fly. Frenkie: ízlések és fénykardok különbözőek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. A kedvesem kedvéért én bármilyen koncertre elmennék, ha hívna. Aztán legfeljebb másodszor már nem próbálnám meg. Viszont egy esélyt minden megérdemel. Jól megnézted ezt a Cannibal Corpse-t. Ide én sem mennék el. Ez kész életveszély hacsak nem vagy páncélban. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Jól megnézted ezt a Cannibal Corpse-t. Ide én sem mennék el. Ez kész életveszély hacsak nem vagy páncélban. Csak belenéztem, nem néztem végig. És lehet, hogy ezt a bulit azért meggondolnám. Válasz
Odri Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Csak belenéztem, nem néztem végig. És lehet, hogy ezt a bulit azért meggondolnám. Frenki! Tetszik a hozzáállásod, jó hogy ha az ember nyitott a másik zenei stilúsára! :D Nálunk ez Orkival úgy szokott müködni, hogy én megyek vele rock koncertre ő meg jön velem operettre vagy musical-re. Bűszke vagyok sikerült vele megkedveltetnem ezen műfajokat! Én mostanság és leginkább az esti órákban Wolvgang A. Mozartot szoktam hallgatni, olyan megnyugtató és segít a meditálásban. Tudtátok hogy a zene terápiában gyakran alkalmazzák, mert zenéje fájdalomcsillapító hatással bír? Én már tapasztaltam! ( Ha ilyen változékony az idő gyakran fáj a lábam és hamarabb múlik a fájdalom ha Őt hallgatom) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szabadítsátok ki Willy-t 1 és 2 zenéje. Elvileg visszaráz Saláta-író hangulatomba Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Depeche Mode - Come Back Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Nem ez volt a Windows 95 hivatalos dala? Emlékszem anno, mikor először feltelepítettem a Win 95-t, ez a videó szólt először. Hogy örültem neki, hogy ilyet is tud ez az új oprendszer Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Nem ez volt a Windows 95 hivatalos dala? Emlékszem anno, mikor először feltelepítettem a Win 95-t, ez a videó szólt először. Hogy örültem neki, hogy ilyet is tud ez az új oprendszer :) Nem ,hanem a Start Me Up a Rolling Stones-tól. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Oda-vissza üt: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Depeche Mode - Strangelove Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hirtelen azt hittem Donát az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Nem is hasonlít. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Govindam Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Az új Lordi albumot! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Ma suliba ezt a filmet néztük, baromira bejövős film és rettentően tetszett Kiss Tünde előadásában ez a szám Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Most erre lazulok. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Mindkettő remek zene a maga módján. A Snow Flower-t igen régen hallottam már (és eddig nem is tudtam, mi a címe), jó volt felfedezni ismét. A Made in Hungária pedig egy egész jó kis film, a betétdalai pedig főleg (egyetértek Phobos-szal ezen dalt illetően ), én egyébként is szeretem a rock'n'roll-t, még táncolni is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.