Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hát pedig de. A hideg ráz ha hallgatom és nagyon elérzékenyülök. És nem is szégyellem. Na persze azért a Metallica nincs ám kidobva. :)
Kicsit arra maffia főnökre emlékeztetsz aki sírt. :D Ez egy film volt egyébként, és DeNiro játszotta a főnököt. :lol:
Hozzászólás ideje:
Kicsit arra maffia főnökre emlékeztetsz aki sírt. :) Ez egy film volt egyébként, és DeNiro játszotta a főnököt. :lol:

Igen az Analyze this. A csaj ha ezt a koncertet túléli, akkor nem gyenge. :D

Hozzászólás ideje:
A hideg ráz ha hallgatom és nagyon elérzékenyülök. És nem is szégyellem. Na persze azért a Metallica nincs ám kidobva. :(

Á, zenéből kell majdnem mindenféle, bár az általad linkelt zene nekem nem bejövős :para:

Hozzászólás ideje:
A csaj ha ezt a koncertet túléli, akkor nem gyenge. :(
A kedvesem kedvéért én bármilyen koncertre elmennék, ha hívna. :para: Aztán legfeljebb másodszor már nem próbálnám meg. :( Viszont egy esélyt minden megérdemel.
Hozzászólás ideje:
A kedvesem kedvéért én bármilyen koncertre elmennék, ha hívna. :) Aztán legfeljebb másodszor már nem próbálnám meg. :D Viszont egy esélyt minden megérdemel.

Jól megnézted ezt a Cannibal Corpse-t. :P Ide én sem mennék el. Ez kész életveszély hacsak nem vagy páncélban. :D

Hozzászólás ideje:
Jól megnézted ezt a Cannibal Corpse-t. :D Ide én sem mennék el. Ez kész életveszély hacsak nem vagy páncélban. :D
Csak belenéztem, nem néztem végig. És lehet, hogy ezt a bulit azért meggondolnám. :D
Hozzászólás ideje:
Csak belenéztem, nem néztem végig. És lehet, hogy ezt a bulit azért meggondolnám. :D

Frenki! Tetszik a hozzáállásod, jó hogy ha az ember nyitott a másik zenei stilúsára!:D :D Nálunk ez Orkival úgy szokott müködni, hogy én megyek vele rock koncertre ő meg jön velem operettre vagy musical-re. Bűszke vagyok sikerült vele megkedveltetnem ezen műfajokat!:P

Én mostanság és leginkább az esti órákban Wolvgang A. Mozartot szoktam hallgatni, olyan megnyugtató és segít a meditálásban. Tudtátok hogy a zene terápiában gyakran alkalmazzák, mert zenéje fájdalomcsillapító hatással bír? Én már tapasztaltam!:D ( Ha ilyen változékony az idő gyakran fáj a lábam és hamarabb múlik a fájdalom ha Őt hallgatom)

Hozzászólás ideje:

Nem ez volt a Windows 95 hivatalos dala? Emlékszem anno, mikor először feltelepítettem a Win 95-t, ez a videó szólt először. Hogy örültem neki, hogy ilyet is tud ez az új oprendszer :(:)

Hozzászólás ideje:
Nem ez volt a Windows 95 hivatalos dala? Emlékszem anno, mikor először feltelepítettem a Win 95-t, ez a videó szólt először. Hogy örültem neki, hogy ilyet is tud ez az új oprendszer :) :)

Nem ,hanem a Start Me Up a Rolling Stones-tól.

Hozzászólás ideje:

Mindkettő remek zene a maga módján. :rock:

A Snow Flower-t igen régen hallottam már (és eddig nem is tudtam, mi a címe), jó volt felfedezni ismét. :hmm:

A Made in Hungária pedig egy egész jó kis film, a betétdalai pedig főleg (egyetértek Phobos-szal ezen dalt illetően :)), én egyébként is szeretem a rock'n'roll-t, még táncolni is. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.