DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 23. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Június 24. - DarthMaul31 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Linkin Park - Crawling Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 9. http://www.youtube.com/watch?v=LInzl566l7A&feature=kp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 10. Ej de klassz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 12. Még mindig szerelmes vagyok a hangjába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 13. (szerkesztve) Aki még nem hallotta Szerkesztve: 2014. Július 13. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 27. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Július 27. - DarthMaul31 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 5. (szerkesztve) Hatalmas forma ez a pali! Szerkesztve: 2014. Augusztus 5. - Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 7. Huu elég tehetséges az arc. 20 fajta zenei előadó stílusában énekel el egy dalt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. (szerkesztve) Witcher játék trailer alatt ment az alábbi együttes egyik száma. Arról az albumukról ez egy másik dal. Nekem bejön. Szerkesztve: 2014. Szeptember 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Komolyan ma délelőtt háromszor adták le ezt a német VIVA-n. (Miközben kaját csináltam háttértévéztem és direkt megszámoltam.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 16. A song yet to be sung Tegnap pedig ezt hallgattam ronggyá: https://www.youtube.com/watch?v=bIPyAuuQwJM Hogy hol találtam, az fura. Kedvenc képregényíróm (nem gondoltam volna, hogy valaha ilyenem is lesz) minden megjelenő füzetéhez kihoz egy "soundtrack" -et: néhány olyan zenét, ami szerinte a legjobban illik az adott fejezethez, vagy épp ezt hallgatta írás közben. Ennek a füzetnek a képregénye elvileg holnap jelenik meg. Le fogom tölteni, de ha tisztességes áron beszerezhető volna akkor fizetnék is lelkesen..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 17. Hangzavart az ebedloben! :-) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. régen nem tudom,hogy ezt hányszor hallgattuk meg haverokkal,nem mai.... http://www.youtube.com/watch?v=3N3-Fs_0L-M Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.