Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

De furcsa viszontlátni az OZ után a kubai rendőrcsajt meg a párját :) Amúgy kb 15 év alatt nem sokat változtak. :D Mondjuk a csaj soványabb volt, de az ürge az egy az egyben ugyanúgy fest.

A szöszi kis csajt pedig..... :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Fringe

Még tavaly kolmilan mesélt róla, és az egyetemen is mondták, hogy egész jó kis sorozat, érdemes megnézni. Most végeztem a pilottal és valóban érdekes és jó kis sorozatnak tűnik :evil:

Szerkesztve: - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Hogy??? Pilot rész????

Hát Phobos, jobb később mint soha :evil:

Én most a magyar adást követem, és eddig nagyon bejön a 2. évad. Az eddigi kedvenc részem belőle az, ami az Observerről szólt.

Spoiler:

Remélem még többet megtudunk a társairól. Az egyetlen dolog, amit furcsállok, az az, hogy az évad elején látott új ügynöknő hogy eltűnt, mikor nekem úgy tűnt akkor, hogy lesz még szerepe, miután összehasonlíítgatta az eseményeket a Jelenések könyvében leírtakkal. Walter nagyon jó irányba fejlődik, bár nekem eddig is ő volt a kedvencem. Kíváncsi vagyok, mikor tudják meg a többiek, hogy Peter a másik jelenből van.

Lok Durd írta:
Én most a magyar adást követem, és eddig nagyon bejön a 2. évad. Az eddigi kedvenc részem belőle az, ami az Observerről szólt.

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Katedrális utolsó duplarész:

Váó! Hát ez szép volt... nem volt kis feladat összegyúrni két részbe a hátra maradottakat -egyértelmüen itt történt a legtöbb átirás/rövidités- de végül minden belefutott a maga végkifejletébe és baromi jó volt ezt látni.

Spoiler:

Már nem emlékszem, hogy igy történt-e a könyvben is, de először nem értettem, hogy az elöző részekbe minek kellett belesuvasztani, hogy Jancsit megpróbálják megmérgezni, de itt értelmet nyert: Waleran azt hiszi nem lehet megmérgezni, mert boszorkány az anyja. Egyébként a legjobban elkapott leszámolás furamód Walterhez kötödik. Richard járta be a legmeredekebb utat az első részekben látott önmagához képest és ez a leszámolás a végén nagyon szépen kirakta az i-re a pontot.

Hozzászólás ideje:

One Piece, 7. évad... Eddig... (Mert még nem néztem végig, de már muszáj véleményt írnom. :P)

G8 Arc: Ritkán mondok ilyet, hogy egy filler arc jobban bejött, mint a nem filler részek. Ugyanis a Davy Fight Back Arc elég furára sikeredett, de erről majd később. Filler létére nagyon élveztem, fillerek között egyértelműen a legjobb. Bár persze megvolt az a szokásos filler hangulata, de ezúttal nem volt olyan zavaró. Legjobban Sanji kalandja jött be a konyhában. :evil: Gondoltam, hogy filler részből nem fog kiderülni semmi új, de már majdnem kiderült, hogy ki javította meg a hajójukat Skypieán. :P

Davy Fight Back Arc: Ritkán mondok ilyet One Piece-re, de ez nagyon nem jön be. Ez már annyira banális, hogy már átestek a ló túlsó oldalára. Jó, a One Piece egy komolytalan anime, de azért ez már egy kicsit túlzás volt. Persze megvoltak a vicces pillanatai, de nagyrészt Foxy majmolása volt a középpontban. Foxy elég vegyes képet mutatott. Voltak nagyon jó, és nagyon rossz pillanatai. Bár sokszor már idegesített. Azzal a röhögésével meg ki lehet kergetni a világból. :P Amikor Luffy elfogadta a visszavágót azt mondtam magamban, hogy ne már... Most tartok Luffy és Foxy párharcánál, itt már úgy érzem, hogy tetszik. De most egy darabig megint nem tudok nézni One Piece-t, mert sz*rakszik a gép. Újat kell már venni. De a Davy Fight Back Arc nem fogja rányomni a bélyegét az egész CP9 Sagára. Pláne ha ilyen jelenetek következnek, mint ezek:

Hozzászólás ideje:

Nyugi mindjárt jön a Frankys rész, de a Davy tényleg nagyon gyengus volt, volt is benne még pár filler rész is, és még lesz is Davys...sajna. :evil: De nézd meg KisKósa a legújabb openinget, majd láthatod mennyire durva részek vannak most. Csak tátom a számat. :P

Oldfighter írta:

Lok Durd írta:

Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Akkor mi marad? :evil: Kb. öt perces mini sorozat. :P
Kiírják a főcímet, aztán máris jön a stáblista :P

Ezek után kíváncsi leszek, hogy mekkora kereslete is lesz majd a DVD kiadásnak, illetve egészen pontosan hányan tapadnak rá a torrentoldalakra, már aki még eddig nem ismerte volna a sorozatot :P

Hozzászólás ideje:
  kudar írta:
Nyugi mindjárt jön a Frankys rész, de a Davy tényleg nagyon gyengus volt, volt is benne még pár filler rész is, és még lesz is Davys...sajna. :P De nézd meg KisKósa a legújabb openinget, majd láthatod mennyire durva részek vannak most. Csak tátom a számat. :P

Láttam, és mutattad is már. :evil: De most komolyan, most először találkozok ilyen hülyeséggel, hogy óriás és halember hibrid. :P Wotan, vagy mi volt ennek a kereszteződésnek a neve. Az viszont nagyon jó poén volt, hogy ezen a szigeten nem csak az állatok, hanem a nevük is hosszú. :D Hoooooorse... :P

Hozzászólás ideje:

Leendő Katedrális nézőknek egy kis érdekesség: az új rész eleje tájékán az a francia családfő, akivel egy asztalnál ül Jack és elmond neki ezt-azt (a kikötővárosban): ő Ken Follett a Katedrális könyv írója :hmm:

Hozzászólás ideje:
  Oldfighter írta:
Az Ausztrálok szemmel láthatóan törődnek állampolgáraik erkölcsi nevelésével.

http://spartacus.ausxip.com/2010/08/jupite...hool-versi.html

Jóformán mindent kivágnak, elrejtenek a Spartacusból aminek köze van a szexhez, vérhez, beszédhez :hmm::):D

És akkor még mi vagyunk felháborodva az ORTT-n :D

A torrent korában felesleges az ilyesmi. Letöltik a vágatlant aztán azt nézik.

Hozzászólás ideje:
  Frenkie írta:
A torrent korában felesleges az ilyesmi. Letöltik a vágatlant aztán azt nézik.
Nem mindenhol van ám ott is net :hmm:

Katedrális.

Marha jó vége lett, szuper volt az egész sorozat. :) Jöhet a Camelot. Jah, ácsi. Előbb ott lesz még a Gods of Arena :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.