kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Szerintem sikerült leírnod. Én is nagyon várom már, délelőtt be akartam ezt linkelni de gondoltam meghagyom neked a dicsőséget. Kíváncsi leszek mi lesz itt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Én is nagyon várom már, délelőtt be akartam ezt linkelni de gondoltam meghagyom neked a dicsőséget.Köszi, de máskor linkeld be, mert így kb. 2 órával később értesültem erről a trailerről, mint ha betetted volna. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 15. Köszi, de máskor linkeld be, mert így kb. 2 órával később értesültem erről a trailerről, mint ha betetted volna. Bocsáss meg. Legközelebb ez lesz a menete! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. kudar, Sky: Már csak 1 hét Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Andy Whitfield-nek, a Spartacus: Blood and Sand főszereplőjének agresszívabb rákkezelésre lesz szüksége, így nem térhet vissza a sorozat második szezonjára. A tervezett előzménysorozat januárban képernyőre kerül, azonban a 2. évad sorsáról, melynek produkciója nemsokára kezdődött volna, így még nem tudni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Andy Whitfield-nek, a Spartacus: Blood and Sand főszereplőjének agresszívabb rákkezelésre lesz szüksége, így nem térhet vissza a sorozat második szezonjára. A tervezett előzménysorozat januárban képernyőre kerül, azonban a 2. évad sorsáról, melynek produkciója nemsokára kezdődött volna, így még nem tudni. Ha annyira súlyos, akkor jó pár évig nem is lesz második évad. Ha csak nem mással. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Ó, hogy az a.... Remélem meggyógyul immár és fogja ő még csapkodni a római légiósok fejét. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Ez nagyon durva poszter Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Jól ki vannak találva ezek a Fringes poszterek. Andy meg full egészségesnek tűnt abban a fan lövöldözős videóban. Gyógyuljon meg! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Azért Dunham ügynököt megtanítanám egy-két fogásra. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Warehouse 13 pilot Egész jó kis sorozatnak tánik így pilot alapján, elkezdem nézni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Azért Dunham ügynököt megtanítanám egy-két fogásra. Birkózni akarsz vele? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Birkózni akarsz vele? Bármit, ami testi kontaktussal jár. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Na hol tartasz Kiskósa? Mert a mai rész, pfff hát nem tudom hova lehet ezt majd még fokozni, de fogják. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Boardwalk Empire? Ma kezdődik Amcsiban HBO-n. Jó kis maffia sorozat lesz szerintem. Én nézni fogom. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Na hol tartasz Kiskósa? Mert a mai rész, pfff hát nem tudom hova lehet ezt majd még fokozni, de fogják. Water 7 Arc még mindig. Most érte el őket az aqua laguna. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Water 7 Arc még mindig. Most érte el őket az aqua laguna. Jól van akkor közelítesz a legjobb részek felé. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 19. Jól van akkor közelítesz a legjobb részek felé. Sajnos csak a 260. részig készült el a felirat, a videók is csak addig vannak a honlapon. De csak nem állnak meg itt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Nem elfelejteni, mától rendel House (meg a HIMYM is ) Csütörtökön meg jönnek a Helyszínelők és Bishopék Pénteken pedig megérkezik KAZ 2Y5 rendszámú Chevy Impala. Sajnos ez számunkra +1 napot jelent Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Nem elfelejteni, mától rendel House Kimarad, majd jövőre darában. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. HOlnaptól amerikában örülhetnek a Sparta rajongók. Nálunk "természetesen" késik a kiadás. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Pénteken pedig megérkezik KAZ 2Y5 rendszámú Chevy Impala. Vagyis a CNK 80Q3 rendszámú Impala. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Vagyis a CNK 80Q3 rendszámú Impala. Jogos Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Két baromi jó hír: - (ez régebbi hír még, nem emlékszem belinkelve ide) JJ Abrams közös krimi-thriller sorozatot tervez Jonathan Nolannel - JJ Abrams tervbe vett egy közös vígjáték-dráma sorozatot Michael Emersonnal(Ben) és Terry 'O Quinnel (Locke) Mondanom se kell hogy mindkettő EPIKUS lenne. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Végre többet is mutatnak a Dexi S5-ből. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Két baromi jó hír: Érdekes hírek, remélem, lesz is belőlük valami Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Mondanom se kell hogy mindkettő EPIKUS lenne. Ez tök jó mert ugye az egyik esti showba a finálé levetítése után poénkodtak ezzel, de úgy látszik mégis lesz belőle valami! De jó lenne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 20. Két baromi jó hír:- (ez régebbi hír még, nem emlékszem belinkelve ide) JJ Abrams közös krimi-thriller sorozatot tervez Jonathan Nolannel - JJ Abrams tervbe vett egy közös vígjáték-dráma sorozatot Michael Emersonnal(Ben) és Terry 'O Quinnel (Locke) Abrams inkább vegyen tervbe egy új Star Trek sorozatot Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Hát ha valaki felmegy ma az Ncorera látja: Elkezdődött az idei sorozatidény. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.