Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. EGész jó volt az SGU, persze egy egész részt erre szentelni talán kicsit sok volt, de amúgy kíváncsivá tett, hogy mi is lesz ezután. Mondjuk a vége kicsit vicces volt. Csak annyit mondok: mi lett a katonával?? Hát igen, a katona... nekem is egyből ez volt a kérdésem, bár szerintem kinyírta Amúgy ez is egy remek rész volt. Végre kiderült, aminek ki kellett derülnie, és talán most márt tényleg elindul valamerre a sorozat. Talán, imádkozzunk. Szerintem bőven megérte egy részt szentelni neki, elvégre csak a Destiny titkai lettek leleplezve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Ezek után kedvet kaptam a Spartacus sorozathoz, nem tudom ismeritek e. Oldie neked biztos nagyon tetszene A Spartát néhányan már a Starz-os adás idején letudtuk. Oldie volt a főkolompos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Ezek után kedvet kaptam a Spartacus sorozathoz, nem tudom ismeritek e. Oldie neked biztos nagyon tetszene Nem ismeri, sose hallott róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Hm, Spartacus, Spartacus...... Eszik vagy isszák? Most már illő lenne a Gods of the Arenából néhány másodpercet kicsöpögtetniük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Jake, ez aranyos volt. Nagy hype volt itt az oldalon. Dzséjt: meg kíváncsi leszek mit akart a csajtól. Én is remélem hogy beindul a sori. Így a 2. évad felénél. De kétségtelen hogy a 2. évad 100x jobb mint az első...ami persze nem nagy kunszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Dzséjt: meg kíváncsi leszek mit akart a csajtól.) Két tippem is van, de ismerve az idiótáját, szerintem csak az egyik lehetséges, és az nem éppen hízelgő a két hölgyre nézve. Spoiler: Szerintem kinyírja a csajt, így meghal Amanda és Ginn is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. (szerkesztve) Hát ha kíváncsi vagy rá, nézd meg a bemutatót: nagyon spoileres: Szerkesztve: 2010. November 10. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Hát ha kíváncsi vagy rá, nézd meg a bemutatót: Szerencsére nem nézek sneak peakeket. Trailert is csak a mostani részét néztem meg, hogy tudjam, lesz-e Föld vagy sem. De enélkül is biztosra veszem, hogy már kitaláltam, mi történik. Ez az egy következménye lehet ennek a zárásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. SGU Na ez már valóban jó rész volt Végre történt valami. Mondjuk nagyon szurkoltam, hogy Young úgy isten igazából ne csak szorítson hanem csavarjon is azon a nyakon Nagyjából úgy húsz rést csúsztak ezzel a sztorival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Mondjuk nagyon szurkoltam, hogy Young úgy isten igazából ne csak szorítson hanem csavarjon is azon a nyakon Naaaa ha nem lenne rush, akkor elveszne a sója az egésznek. Akik pedig nézik az Entourage-t, azoknak kis videó, akik pedig nem, főleg fiúk!!! azok nézzék meg, mert lehet megjön tőle a kedvetek. Egyik legjobb dráma kötőjel vígjáték sorozat! http://vimeo.com/16663401 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) Mondjuk nagyon szurkoltam, hogy Young úgy isten igazából ne csak szorítson hanem csavarjon is azon a nyakon Nem lehetsz ilyen, Rush a kedvenc karakterem az universben. Nekem pont Young unszinpatikus Amúgy ma néztem meg nagyon jó!!! Szerkesztve: 2010. November 11. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Akik pedig nézik az Entourage-t, azoknak kis videó, akik pedig nem, főleg fiúk!!! azok nézzék meg, mert lehet megjön tőle a kedvetek. Egyik legjobb dráma kötőjel vígjáték sorozat!http://vimeo.com/16663401 Jó csöcsök, jó s*ggek. Borzasztó unalmas, áááásíííít.( Öregharcos féligazsága, csak a fél józanságának tudható be ) Nem lehetsz ilyen, Rush a kedvenc karakterem az universben. Nekem pont Young unszinpatikus Amúgy ma néztem meg nagyon jó!!! Én utálom. Viszont Zsebes szerepelhetne többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Ahogy nézem, a következőben is viszik tovább ezt az Alfa-dolgot... remélem nem fog emiatt ellaposodni a sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) Viszont Zsebes szerepelhetne többet. Remélem kidobják azt az embert az első légzsilipen nem is értem mia fenéért nem rakták ki azt is a bolygón! Szerkesztve: 2010. November 11. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) Naaaa ha nem lenne rush, akkor elveszne a sója az egésznek. Akik pedig nézik az Entourage-t, azoknak kis videó, akik pedig nem, főleg fiúk!!! azok nézzék meg, mert lehet megjön tőle a kedvetek. Egyik legjobb dráma kötőjel vígjáték sorozat! http://vimeo.com/16663401 Gary Busey hatalmas benne. Szerkesztve: 2010. November 11. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Gary Busey hatalmas benne. A sorozat szinte minden egyes epizódjában cameozik valaki. James Cameron több részben is benne van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 12. A Castle is kapott +2 epizódot erre az évadra, így 24 részre kell számítanunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. A Castle is kapott +2 epizódot erre az évadra, így 24 részre kell számítanunk. Remek! Jó volt a mostani rész, főleg a vége, mikor megkerült a patkány De Castle csalódása a nagyításban is jó kis beszólás volt a nyomozós sorozatokra CSI, NCIS, 24 stb, ezekben mindig minden képet egy pillanat alatt ki lehet nagyítani és tűélessé tehetnek bármilyen részt (ráadásul a kijelöléshez egeret sem kell használniuk). Tetszik, hogy a Castle kifigurázza az ilyen "kreatív elferdítéseket" (by Anthony Dinozzo, NCIS). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Igen erről pont most került fel egy vicces képsor: http://www.sorozatjunkie.hu:88/wp-content/...10/08/csiny.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Supernatural Spoiler: Egy sima vadászós rész, a fő szál nem igazán ment tovább. Sokat nem tudok hozátenni, átlagos. A következő nagyon érdekes lesz Utána meg megint zúzás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Fringe No megint csavartak egyet a sztorin Spoiler: Vajon mit akarnak ezzel a dinók előtti emberekkel? A kövi részben remélem gyűn Olivía és alaposan helyreteszi Olivíatívot. Walter hatalmas volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Meg kéne már nézni a múlt hetit mire emez kijön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Vé-ék mind hazug disznók de ezt eddig is tudtuk. Frindzsékhez benézett a cukrosbácsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Bammeg, most realizáltam hogy még júliusig kell várni a Breaking Badre. Vágjuk a centit kudar? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Valami újat is mutathattak volna a V-ből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Bammeg, most realizáltam hogy még júliusig kell várni a Breaking Badre. Vágjuk a centit kudar? Hát nekem is nemrég jutott eszembe, amikor belinkeltem azokat a képeket, ott volt a kedvenc kopasz metfőzőnk. Nagyon ütős volt az évad vége, az egyik legjobb, szóval nagyon várós az már biztos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. A Castle is kapott +2 epizódot erre az évadra, így 24 részre kell számítanunk. Nagyon jó hír Remek volt a mostani rész, nekem is nagyon tetszett a fotó kiélesítős beszólás Meg kéne már nézni a múlt hetit mire emez kijön. Spoiler: Hoppá, Jordan jó kis szöveget lenyom, vajon mi a fenét akarhat Dexitől valójában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Felettébb érdekes kis sneak peek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Valami újat is mutathattak volna a V-ből Talán annyira béna a második szezon hogy nem merik mutogatni nehogy a nézők kedve elmenjen tőle. Spoiler: Hoppá, Jordan jó kis szöveget lenyom, vajon mi a fenét akarhat Dexitől valójában? Gőzöm nincs. Még azt se tudom hogy kerül képbe az a fazon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Rég voltam már ebben a topikban, de meg szeretném osztani Kudarral a One Piece-s élményeimet. Szóval... Enies Lobby... Eddig. Most tartok ott, amikor a Rocketmannal átugrasztottak a vízesés felett. Elismerésem, tényleg zseniális történetszál, talán az eddigi legjobb. A Sogeking dalt nem lehet megunni. Durván néz ki ez az egész sziget. Áhhh... Annyira jó az egész, hogy képtelenség lenne minden egyes pillanatát felsorolni. A sorozat fénypontja, egyértelműen... Főleg amikor felvonulnak az Enies Lobby előtt. És persze a "mondd hogy élni akarsz" jelenet. Szegény Robin... Igazán szívszorító az Oharán történt katasztrófa. Azt viszont nem értettem, hogy Aokijinek miért volt Kuzan a neve. Volt néhány visszaemlékezős filler epizód, aminek kivételesen nagyon örültem. Jó volt, hogy kicsit elidőztünk ennél a pillanatnál, százszor is megnézném ezt a jelenetet az Enies Lobby előtt. Elképesztő amit ez a sorozat művel... Várom az összecsapást a CP9-cel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.