Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. De messze van még januááááár! Az nincs már olyan messze. A premier messzebb van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Gyilokszerszámok mustra. http://www.youtube.com/watch?v=x19qbzsk2rM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Gyilokszerszámok mustra. Annyira azért nem vicces ez a gyilokszerszámos téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Íriszt bezárni, pajzsot felhúzni, csillagkaput eltemetni, hajtóműveket leállítani, páncélajtót bezárni, Atlantiszt elsüllyeszteni! Itt a vége, fuss el véle. Tizennégy év után végleg bezárul a csillagkapu. http://www.sfportal.hu/kaszat-kapott-a-stargate-universe-7527.scifi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Te, most akkor hogy van ez? Itt azt írod, hogy végleg lezárul, a cikkben meg nem. Amúgy meg is érdemli ez a sorozat (SGU) a sorsát. Későn eszméltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Te, most akkor hogy van ez? Itt azt írod, hogy végleg lezárul, a cikkben meg nem. Amúgy meg is érdemli ez a sorozat (SGU) a sorsát. Későn eszméltek. A cikkben tárgyilagos vagyok, itt meg a véleményemet közlöm. Ha kicsit lejjebb olvasol, a hozzászólások között is megtalálható az utóbbi. Lehet újat mondok, de nem árt, ha egy cikkíró a tényeket közli, nem a véleményét. Persze lehet, hogy én látom rosszul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Én azt hittem, hogy az itt lévő pár sorral felvezeted a cikkedet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Én azt hittem, hogy az itt lévő pár sorral felvezeted a cikkedet. Hinni istenben kell A cikket ténymegerősítésnek szántam, jobb magyar forrás nem volt (az Abydos Gate-re csak később néztem el, mert nem volt elérhető). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Tök jó kb egy napja azért nem írtam mert nem vettem észre hogy ki vagyok jelentkezve, és azért nem tudok írni... Na mind1, én marhára sajnálom a sorit, mert nagyon jó lett szerintem így a 2. évadra, és szerintem még rengeteg lehetőség lenne benne, amit úgy érzem ki is használnának már, mert észrevették a hibáikat, amiket szépen javítottak is ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Tök jó kb egy napja azért nem írtam mert nem vettem észre hogy ki vagyok jelentkezve, és azért nem tudok írni... Na mind1, én marhára sajnálom a sorit, mert nagyon jó lett szerintem így a 2. évadra, és szerintem még rengeteg lehetőség lenne benne, amit úgy érzem ki is használnának már, mert észrevették a hibáikat, amiket szépen javítottak is ki. Javult, de pl. Mallozzi ama kijelentése, hogy öt évadra terveznek (illetve, most már -tek), de a sztorit valójába egy évadban is le tudnák (tudták volna) rendezni, engem nem villanyozott fel. És ez még a második évadon is meglátszódott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Beindult a gépezet a Fringe megmentéséért http://www.youtube.com/watch?v=S2fTmIDkIcM&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Javult, de pl. Mallozzi ama kijelentése, hogy öt évadra terveznek (illetve, most már -tek), de a sztorit valójába egy évadban is le tudnák (tudták volna) rendezni, engem nem villanyozott fel. És ez még a második évadon is meglátszódott. Hát remélem le tudják majd valahogy zárni, és nem valami levegőben lógó cliff-et kapunk. De a lényeg a lényeg hogy hiányozni fog az SG! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Máris távozott a Dexter írója. Egy évadig bírta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Elkezdtem nézni a Pillars of the Earth-t és rögtön szemet szúrt a stáblistában két név: Attila Szalay és Zsolt Csutak. Nem tudom, neketek is feltűnt e, csak gondoltam érdekességképpen megosztom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 19. Elkezdtem nézni a Pillars of the Earth-t és rögtön szemet szúrt a stáblistában két név: Attila Szalay és Zsolt Csutak. Nem tudom, neketek is feltűnt e, csak gondoltam érdekességképpen megosztom Nézz utána hol forgatták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. http://www.youtube.com/watch?v=9sEIVBERdok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. kudar: Már el is felejtkeztem róla, pedig nemsokára kezdődik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Jó videó! Kíváncsi vagyok miről fog szólni. Állítólag az 1-2. évad eseményeit dolgozza fel, de az első pár cím és tartalom alapján nem remake lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Ha valakit esetleg érdekel, nem olyan régen valamilyen adó leadta a Caprica utolsó részeit, és még felirat is készült hozzá (a 15. részé botrányosan rossz). Szerintem jó volt, a vége nagyon tetszett, és szerencsére nem a levegőben lógó befejezést készítettek hozzá Itt-ott azért rendesen kilóg a lóláb a végén, de egye fene, ennyi belefér. Innentől jöhetne a második fejezet, ami sajnos nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Viszont lesz helyette első Cylon háborúban játszódó Battlestar Galactica. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Az még jobb! Ez már egészen biztos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Az még jobb! Ez már egészen biztos? Annyira biztos, hogy már kikerültek a netre az első concpet artok: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Már most akciódúsabbnak tűnik, most az egész BSG volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Remélem ez már tényleg arról fog szólni ami. Kergessék csak egymást a viperek és a kenyérpirítók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Na, Kudar... Vállalkozom a lehetetlenre, és megírom a véleményem az Enies Lobby-ról, ugyanis most fejeztem be a 312-es részt. Hát egy biztos, ebbe mindent beleadtak. Bár amíg nem jutottak el a bíróság épületének a tetejére, addig különösebben nem volt olyan nagy szám. De onnantól fogva elindult valami elképesztő dolog. Kevés ilyen sorozat van, ami szinte játszik az érzelmeimmel. A felvonulás az Enies Lobby előtt valami elképesztő volt. Érdekes módon mindig az efféle jelenetek jönnek be, mint például az Arlong Parkos és a Franky House-os menetelés. Mert az olyan epic. Nem tudok rá jobb szót. Ugyan belekeveredett néhány filler rész, de kajak örültem neki, hogy egy kicsit elidőztünk ennél a pillanatnál. Még mindig jobb az a filler, amelyben visszaemlékeznek, mint az, ahol egy dögunalom sztorival állnak elő. Mondjuk majd nem sokára jön az Ice Hunter Arc... Aztán elkezdődtek a küzdelmek... Mindenki előhozakodott valami új, sosem látott támadással. Legjobban továbbra is a Sanji Vs. Jyabura harc jött be, legkevésbé pedig a Zoro Vs. Kaku. Nem tudom, a Zoro-harcok ennél sokkal jobbak szoktak lenni. Meg volt benne néhány olyan abszurd mozdulat, amiknél csak úgy néztem. (Például amikor csak úgy simán felfújta az izmait, meg az Ashura...) Sanji pedig iszonyatosan cool volt. Ahogy az már lenni szokott. "Én vagyok a vadász." Ez a belépője valami eszméletlen király volt. A CP9 karakterei is amúgy egész jóra sikerültek, nem állították be őket olyan lelketlen gonosz szemétládának, mint a korábbiakat. (Vagy legalábbis nekem nem tűntek annak.) Kumadori például eleinte rohadtul idegesített, de később már imádtam nézni. YOYOI! xD Nekem Jyabura volt a kedvencem. Elképesztő volt, amit Kakuval műveltek, meg ez az egész zsiráf dolog. Aztán ott volt Franky. Mint már mondtam, abszolút kedvencemmé vált. Már a Water 7 idején is. A "hőkövetős" rakétáján sírva röhögtem. xD Fut utánuk és képes azt üvöltözni, hogy "állj" meg hogy "várj meg." Spandam is végül megkapta a magáét... Jah, és még egy dolog... Volt pár rész, ahol már szanaszét könnyeztem az arcom. Az egyik az Oharai visszaemlékezés volt. Főleg amikor a nagy pusztítás közepén Robin megfogja Olvia kezét. Meg persze a Going Merry temetése volt az, ami nagyon meghatott. Maga az égetés még nem lett volna baj, de hát nem megszólalt? Tényleg igazán remek hajó volt. De remélhetőleg majd a Thousand Sunny is kitesz magáért. Zseniális volt, nem tudom, hogy hová lehet ezt még fokozni, de az elmondásaid szerint még fogják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Na és a rész amit írtam? Rob Lucci vs Luffy? Azokban a részekben is annyi érzelem volt, plusz rögtön utána jött Merry, hogy azon konkrétan besírtam. Ez az arc annyira el lett találva, hogy még most is a kedvencem, pedig mint mondtam, a mostani részekben akkora karakterek vannak és olyan dolgok történnek, hogy konkrétan megrengetik a sorozat világát! Abban viszont biztos vagyok, hogy amint ennek az arcnak vége, lesz egy iszonyúúú hosszú filler, mert nagyon megközelítette a mangát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Vé részletözön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. http://www.youtube.com/watch?v=fp_3H63sduo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.