Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Doktor 6.évad A Doktor már Churchillnek is elmondja, hogy van egy ember aki tud egy titkot, aminek sose szabadna kitudodnia. Aztán a végén megtudjuk hogy ez konkrétan hozzá köthető. Én azt gondolnám, hogy ki fog derűlni. Most Moffat egyébként is olyat nyilatkozott hogy valami nagyon nagyra készülnek a következő évadban... én arra számítanék, hogy az Idő Háborúról, de legalábbis a Doktor múltjáról fog kiderülni valami borzasztó ütős Mondjuk az időháborúról tényleg kiderülhetne egy s más. Például, hogy hogyan lett a nyolcadik Doktorból kilencedik Doktor. Meg eleve, hogyan zajlott az Idő Háború, mert erről eddig csak beszéltek. Csak nehogy elkopjon a Doktor titokzatossága (na meg nehogy kifogyjanak a nagy durranásokból). Meg vajon mi lehet az a nagy durranás? Mi lapulhat a Doktor múltjában, ami ennyire nagy veszélyt jelent tán az egész univerzumra? Annyi szent, hogy érdekes lesz a hetedik évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 26. (szerkesztve) Szerkesztve: 2011. November 26. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Viszont Dzséjt: a karácsonyi epizód neked valszeg idén se fog tetszeni. Akárcsak a múltkor megint egy karácsonyi sztori Doktor Who-s remake-jét készítik el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Viszont Dzséjt: a karácsonyi epizód neked valszeg idén se fog tetszeni. Akárcsak a múltkor megint egy karácsonyi sztori Doktor Who-s remake-jét készítik el. Igen, ez már realizálódott bennem is. Ráadásul a Karácsonyi ének történetével ellentétben a Narnia még csak nem is tetszik, így ez már lendületből mínusszal indul nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Látom mindenkinek a 6. évad a kedvence. Mikor Dorium elmondta a kérdést, egyből eszembe jutott Ian a legelső részből.Még fel se tűnt a Doktor de már megkérdezte Barbarától: Doctor Who? Kinek melyik volt a kedvenc része? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 26. Nem volt rossz a mostani Castle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. (szerkesztve) Akik már látták a Doctor Who 6. évadát -> Next Stop: Everywhere Szerkesztve: 2011. November 27. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. BAkker annyi ilyen poénos képbe futok, remélem egyszer sem lesz spoileres. doki6x2ig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. (szerkesztve) Ezen videó megtekintése MINDENKINEK kötelező!!! http://www.youtube.com/watch?v=zm7aE4xUjwQ&feature=channel_video_title Szerkesztve: 2011. November 27. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megnéztem a Doctor Who 6. évadát. Elöljáróban annyit, hogy még jobb volt, mint az ötödik évad, pedig az is nagyon tetszett. Látom, ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. A felütés kiváló, és nagyon jó, hogy most egy főszálra szorosan felfűzve jönnek az epizódok. A Csend nagyon jó lett. Kiemelkedően jónak tartom a 4. részt. Idris/TARDIS kiválóan alakít, tényleg elhiszem, hogy a masina lelke van a nőben. Az elköszönő jelenet igazi csúcspont. A húsos duplában éreztem egy kis gyengeséget, néhol szájbarágósak voltak a jelenetek, viszont a lezárása mindent vitt. A Good man... nagyon jó volt, és végre kiderült, kicsoda River. Álmomban nem gondoltam volna. Az epizód legerősebb jelenetének mégsem annyira a lezárást tartom, sokkal inkább Lorna halálát. A Doktor együttérez vele, aztán megkérdezi, ki volt. Nem emlékszik. Az útitársak jönnek-mennek, és a Doktor már nem emlékszik rájuk. Föléjük nőtt, ők pedig lentről bámulnak rá. És "mindig bátrak". Mert a Doktor mindig jól választ társakat, olyanokat, akik a végén majd bátrak lesznek. És előbb-utóbb eljön ez a vég. A Doktorból, a bölcs öregből - nagy ötlet, hogy tőle jött a szó - hatalmas harcos lett egy világon, és hadsereget állítanak fel ellene. Hosszú időn át sokat tett, és túl nagyra nőtt, ezzel pedig eltorzult a híre. A Hitler ismét egy csúcspont, a Teselectával meg a fináléval együtt. A halott Doktor nagyon hatásosan mutatott a lépcsőn a kottalapokkal. Melody szédületes, és igazi pszichopata. Rivert nagyon kedvelem, de River melegségéből ebben az epizódban (a végét leszámítva) semmi nem látszik: hideg és kegyetlen. Amikor elmondja a melegekről és a többiekről szóló monológját, aminek a végén eljut a Führerig (csodaszép német kiejtéssel), az óriási. A rémálmos részben a mellékszereplők nagyon erősek - ez általában az összes epizódra igaz, de azokon látszik jobban, ahol a mellékszereplőknek nagyobb tér jut. The Girl Who Waited: mellbevágó volt. A végén kapunk egy újabb ízelítőt a Doktor kegyetlenebb oldalából, amit már az Amy's Chice-ban is megismertünk. Ekkor gondoltam először arra, hogy Rorynak most ki kell szállnia, és Amyt is elvinnie. És visszakanyarodunk a Good Manhez, meg a Hitlerhez (a TARDIS interfészekhez): a végén bátrak, de eljön a vég, és a Doktornak csak a bűntudat marad, hogy megint tönkretett valakit. Ezért nagyon örültem, hogy a következő rész végén a Minótaurosz szavainak hatására hazaviszi őket. A Closing Time-ban visszatért a kedvenc mellékszereplőm, Craig. Megint tökéletes volt, sőt a baba is: parasztok, meg Doktor. A zárás, a búcsú a gyerekektől, aztán az átkapcsolás doktor Songra kiváló lett. River Song esküvője: nagyon jó. A Teselectás trükk tetszett, és a megváltozott világ is. Megható volt a jelenet a piramis tetején a sok segítő üzenettel - még úgy is, hogy végül nem lett a segítségből semmi. Tényleg fontos, hogy a Doktor tudjon erről, egyszer még az életét mentheti meg. A következtetéssel egyetértek, a Doktornak vissza kell húzódnia egy kicsit. És ezzel átérünk a spekulációkra a hetedik évadról. Mert a Doktor tud egy óriási titkot, ami nagy veszélyt jelent a Csendre, és szerintem már van ötlete, hogy ez kinek árthat a legjobban, és hogy célszerű neki is "csendben" maradnia egy kicsit. A titkot a Csend vezetője is tudja (különben nem tudna a veszélyről, amit az egyáltalán nem Csendes Doktor jelent), aki talán egy másik Time Lord - mindenesetre valaki, aki képes megszervezni a TARDIS felrobbantását (ha rajta van a Doktor, szuper, ha nincs, legalább nem megy majd sehova), aztán a megölését is elintézi. A Doktor menekül a saját múltja elől, ami eddig nemigen lett kibontva. Ha tényleg nagyot akarnak durrantani ebben az évadban, nincs jobb lehetőség, mint ezt bemutatni. Így eltávolodnánk a Földről és a jelentől. Két évadot is a Földön zártak, a jelenben, ezt nem kéne ismételni. Egy finálé Trenzalore mezején tökéletes lesz. Alighanem nagyobb valaki a Doktor, mint azt ő eddig gondolta. Az az érzésem, hogy Amyt és Roryt nem fogjuk sokat látni a 7.-ben. Ebben az évadban jól meg volt szervezve a kiszállásuk, és nem is ártana a karakterüknek és a Doktornak sem, ha nem térnének vissza állandó társként. A Doktor felismerte, hogy mennyit tud ártani a társainak, és Amyéknek már nem kéne többet. Hogy csak egy példát mondjak: elvesztették a gyereküket, és sovány vigasz, hogy barátok voltak, aztán Riverként néha találkoznak vele, aki idősebbnek néz ki, mint ők. (Ez egyébként egy potenciális negatívuma a hatodik évadnak: Amyék kicsit túl könnyen tették túl magukat a dolgon. Megérdemlik, hogy legyen egy gyerekük, akit felnevelhetnek.) Ráadásul már két évadot is az mentett meg, hogy Amy emlékszik mindenre. Eddig rendben van, de a következőt már nem így kéne megoldani, akármennyire is bírom őket. Moffat kreativitásában bízva nem aggódom, biztos kitalál majd valami jót. Bár azt sajnálom, hogy minden jel afelé mutat, hogy a hetedik lesz ennek a Doktornak az utolsó évada. Belenéztem a korábbiakba is, és ő magasan a kedvencem. Ami a nézési sorrendet illeti: egy Star Wars-fórumon igazán nem kéne meglepődni azon, hogy valaki egy sorozatot a közepén kezd el nézni. Most megnézem majd a Doktor múltját. Egy időutazós sztorihoz kiváló sorrend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Ami a nézési sorrendet illeti: egy Star Wars-fórumon igazán nem kéne meglepődni azon, hogy valaki egy sorozatot a közepén kezd el nézni. Most megnézem majd a Doktor múltját. Egy időutazós sztorihoz kiváló sorrend. Az 5-6-nál nem is érdekes, mert az egyfajta újraindulás. Nagyon minimális visszatérés van a korábbi történetekre (feltűnik néhányszor a cyberman és a dalek). Viszont az 1-4-ig már jobb sorrendben nézni, hiszen azok végig egymáshoz kötődnek és a negyedik évad utolsó része csak akkor fog érzelmileg is valamit érni, ha előtte láttad a négy évadot. Mint ahogy az ep6 előtt is látni kell az ep4-5-öt, és az ep3 előtt is az ep1-2-t, mert különben minden, ami hatást kéne gyakoroljon, csak a levegőben fog függni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 27. Persze, most már az elsőtől fogom nézni a negyedikig. Bár nagy a kísértés, hogy a Silence in the library duplát én is megnézzem újra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Dexter Komolyan ezt húzták egész évadon keresztül? Nem mondom hogy nem élvezet nézni mint mindig, de sikeresen ellőttek minden egyes lehetséges klisés filmes csavart ebben az évadban. Nagyon csalódott vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. The Walking Dead Ez bizony ütött, az évad messze legjobbja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. OFF Isten éltesse Karen Gillant, aki ma 24 éves. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. The Walking Dead Ez bizony ütött, az évad messze legjobbja. Nem néztem még meg, de akkor talán végre elindultak valamerre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. (szerkesztve) Doctor Who 7. évad: Rossz hírek: Sajnos csak most tudtam meg (és ez teljesen hiteles információ) hogy a DW 7. évadának forgatását 2012 februárjában kezdik csak el, így áprilisban NEM indulhat el az évad sajnos ... vagyis a 7. évad műsorra tűzése valamikor 2012 őszén lesz (tehát szűk 1 év múlva) Épp ezért lehetséges, sőt szinte biztos, hogy a 7x00 (karácsonyi epizód) stáblistája után sem lesz 7. évados trailer ... szóval elég sokat kell majd várnunk a karácsonyi részt követően ---------- Karent Isten éltesse sokáig! Szerkesztve: 2011. November 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Nem néztem még meg, de akkor talán végre elindultak valamerre? Sikeresen tettek pár kört a farm körül. Csípem ezt a sorozatot, annak ellenére hogy nem mindig a legizgalmasabb. Általában történik valami, aztán 2 részen keresztül moralizálnak rajta, aztán megint történik valami, és megint jön a moralizálás. Az meg tény hogy sok a sz*rkavarás, de valahogy ki kell tölteni heti 50 percet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Riddick: Meg is lepődtem mikor irtad, hogy a karácsonyi rész végén látunk hetedik évad elözetest. Moffat egyébként azt mondta, hogy a hetedik évaddal valami nagyra készülnek és kérte, hogy hidjük el: igaz hogy fél év csúszás lesz, de megéri majd várni. Nem részletezte még hogy ez mit jelent, de a hatodik évad vége jó magasra feldobta a labdát. Nagy lehetőségek vannak a folytatásban, ugyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább várok fél évet, csak legyen méltó a hetedik a hatodik évadhoz. Amy kapcsán jut eszembe. Ez a kivágott jelenet megvolt? Jó hogy nem került bele konkrétan az adott részbe mert eléggé kilógott volna hangulatban (Flesh and Stone végén lett volna), de igy önmagában jópofa. A Doktor próbálja önmagád definiálni ("Egy Gandalf. Egy űr-Gandalf vagyok"). Majd helyesbít: "Mint a kis zöld a Star Warsból" (mondjuk ezt nem baj, hogy kivágták... valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Doktor leül Gyűrűk Urát vagy Star Wars-t nézni). Aztán Amy-nek sikerül előhozni a Tardis-ból az előzö utitársak képét ("Uhh, Gandalf!" [kis szünet] "Azon a lányon bikini volt?"). Egyedül azért kár, hogy bevágtak alá egy random zenei sávot hogy ne némaság legyen a párbeszédek alatt. http://www.youtube.com/watch?v=6pglAT7Daxc Illetve van ez a jó kis pár perces két részletre bontott rövidfilm, amiben azért rontja el Rory a Tardist mert bütykölés közben belát az üvegpadlón keresztül Amy szoknyája alá (persze semmi explicitás nincs benne mielőtt valaki emiatt kezdené nézni ) Folytatása itt: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Sikeresen tettek pár kört a farm körül. Csípem ezt a sorozatot, annak ellenére hogy nem mindig a legizgalmasabb. Általában történik valami, aztán 2 részen keresztül moralizálnak rajta, aztán megint történik valami, és megint jön a moralizálás. Az meg tény hogy sok a sz*rkavarás, de valahogy ki kell tölteni heti 50 percet. Na akkor holnap hajnalban megnézem gyorsan suli előtt Amúgy én is csípem nagyon a sorozatot de első évadhoz képest ezen évad első fele valami nagyon tetű lassú. Első részben volt 20 perc körömrágás utánna ellaposodott kicsit. Tudom kell bele moralizálás is de most már így 6 rész moralizálás után történhetne valami izgalmas ami miatt várós lenne a következő rész. Mert jelen pillanatban nincs meg ez a "Jújj legyen már hétfő, végre új rész!' feeling mert egyszerűen tudom hogy megint csak egy helyben üldögélnek majd a farmon, néha elmennek a közeli ABC-hez, vesznek egy csomag tablettát és jönnek vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. (szerkesztve) Bomarr Én a 6x00-ból és a 6. évad vetítési időpontjaiból indultam ki. Nem olvastam ezzel kapcsolatban semmit, csak most. És ezért reagáltam úgy, ahogy. Természetesen én is úgy látom, mint te: "Nagy lehetőségek vannak a folytatásban, ugyhogy én úgy vagyok vele, hogy inkább várok fél évet, csak legyen méltó a hetedik a hatodik évadhoz." Köszi a videókat! Szerkesztve: 2011. November 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Látom akkor van időm bepótolni a Doki kalandjait, bár pár hete leragadtam a 4. évad 2. résznél Nem ártana folytatni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Én semmit nem olvastam a hetedik évadról (nem is akarok ), úgyhogy Riddick írása után ez mellbe vágott, de igaz, ami hótziher: ha sikerül tartani a szintet, adj isten, megugorni azt, akkor szívesen várok. Addig meg újra lehet majd nézni. A videókat tegnap leltem fel én is, bár én egy torrent oldalon. Nekem mindkettő tetszik, főleg a második. Az első is jópofa (simán elképzelem, hogy leül ilyenek elé a Doki, pláne, hogy a Harry Pottert is olvasta... a megjelenés előtt ). Apropó. Az előbb, hogy kerestem az Anne Droidot, találtam erre. Hatalmas! (Több részes.) http://www.youtube.com/watch?v=T774vjQ4-ho Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Ez a Leggyengébb láncszem különkiadás videó nekem is megvan felirattal. Nagyon jópofa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Doctor Who- A Christmas Carol Nemcsak, hogy az eddigi legjobb Christmas Special, de a (2005-ös) sorozat eddigi legjobb rész is volt! A sztori fantasztikus volt, és Dumbledore (Sir Michael Gambon) nagyszerű volt Kazran Sardick szerepében. Remélem az idei Christmas Special is lesz ilyen jó. Egyébként befejeztem a Sarah Jane Adventures-t és a Torchwood-ot is, mindkettő nagyszerű volt és mindkettőt továbbra is ajánlom minden Who fannak. Sajnálom, hogy Liz Sladen halála miatt véget kellett érnie a Sarah Jane-nek, de remélem azért a Doctor Who-ban meg lesz említve a karaktere halála, vagy legalább a gyerekek vendégszerepelhetnének az egyik részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Van magyar felirat már a Walking Deadhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Egyébként befejeztem a Sarah Jane Adventures-t és a Torchwood-ot is, mindkettő nagyszerű volt és mindkettőt továbbra is ajánlom minden Who fannak. Örülök, hogy tetszett a karácsonyi Spec. Mondjuk azért azzal koránt sem értek egyet, hogy a legjobb rész volt az 5. évadban. Én is megnéztem múltkor a Davides duplarészt a Sarah Jane-ben, de számomra túl gyerekes, még így is, hogy benne volt a doktor, szóval én azt tuti passzolom. Viszont a TWról írhatnál egy 4 évados beszámolót. Kíváncsi lennék hogy tetszett évadról évadra. Mit szóltál a 4. évadhoz? szerintem überbrutál volt ahogy megmutatták tényleg milyen is lenne ez a világ halál nélkül. És mikor már ne tudod elképzelni, hogy mi is lesz ebből, belenyomnak a képedbe egy ilyen repedést a világban. Csak úgy néztem, és egyszerűen zseniális volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Örülök, hogy tetszett a karácsonyi Spec. Mondjuk azért azzal koránt sem értek egyet, hogy a legjobb rész volt az 5. évadban. Én is megnéztem múltkor a Davides duplarészt a Sarah Jane-ben, de számomra túl gyerekes, még így is, hogy benne volt a doktor, szóval én azt tuti passzolom. Viszont a TWról írhatnál egy 4 évados beszámolót. Kíváncsi lennék hogy tetszett évadról évadra. Mit szóltál a 4. évadhoz? szerintem überbrutál volt ahogy megmutatták tényleg milyen is lenne ez a világ halál nélkül. És mikor már ne tudod elképzelni, hogy mi is lesz ebből, belenyomnak a képedbe egy ilyen repedést a világban. Csak úgy néztem, és egyszerűen zseniális volt. Nemtom, engem megfogott a SJA is, a maga "gyermeki bájával". Torchwood- Miracle Day Nagyon tetszett, tényleg jobb volt, mint a Children of the Earth, bár azt valahogy nyomasztóbbnak találtam, talán mert a 3. évad 5 napja jobban "sürgette" az eseményeket. Az alapötlet, hogy nem hal meg senki, már önmagában nagyon jó volt, de a megvalósítás überelt mindent. Mikor behozták a koncentrációs táborokat, egyszerűen leesett az állam, nagyon durva volt. A másik remek elem Oswald Danes volt, a halálraítélt pedofil gyilkos, akiből médiasztár lesz a válság idején. Az évad végére, mikor feláldozta magát, azon kaptam magam, hogy sajnálom ezt az embert. Ilyet se sok sorozat képes megtenni, mártírt csinálni egy pedofil gyilkosból. Bill Pullmann nagyszerű volt a szerepben, pláne, hogy én eddig csak az Űrgolyhók dinka főszereplőjeként ismertem, fura volt egy ennyire más szerepben látni, elsőre le se esett, hogy ő az de ebből is látszik milyen jó színész a csávó . A másik ismerős arc a Fridkint játszó Wayne Knight, aki a Jurassic Parkban játszotta Dennist, ő is remek volt a szerepében. Esther-t nagyon sajnáltam, ő volt az egyik legszimpibb karakter. Geraint Cooper-t is megsirattam, mert őt már a 2. évad esküvős részében megkedveltem. Nagyon örültem, hogy újabb részletet láthattunk Jack múltjából, pláne hogy az egyik kedvenc érámban játszódott. Az évad vége viszont nem zárta le a sztorit szerintem, sőt inkább kissé klifhengeres lett, ezzel a függőben maradt Jilly Kitzinger szállal, meg Rex halhatatlanságával. Én örülnék, ha jönne folytatás, bár nem tudom, ezúttal milyen témát lehetne felvetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Én a Sarah Jane-ből csak pár részt láttam egyelőre, de eddig egész rendben van. Szerintem sokat segít a sorozaton, ha elejétől nézi az ember, mert rögtön fejest ugorva, a beszélő számítógéppel meg a hasonló húzásokkal tényleg sok lehet. Közben a Torchwood-nál már én is elverekedtem magam odáig, ahol már vannak értékelhető epizódok is. Mondjuk igy is piszok lassan haladok. Hetedik résznél tartok. Az első négy rész szerintem értékelhetetlenül rossz. Tisztára olyan érzésem volt mint mikor '80-as évekbeli amerikai "komoly" rajzfilmeket néztem: annyira megörültek a készitők hogy lehet bevállalósabb témákra is mozdulni, hogy elfelejtettek a sztorival foglalkozni. Egy lény aki az orgazmuskor felszabaduló energiával táplálkozik.... seriously? Az ötödik és a hatodik viszont oké. Van valami hangulat is, kezdik kibontani Jack sztoriját. Érdekel, bár a nyolcadik rész megint elég gyenge (ami nagyon zavaró és remélem később változik: ahhoz képest, hogy a Torchwood csapaton mekkora felelősség van és mennyire fontosak, valami iszonyat amatőrök a dolgozóik még alig pár rész ment le de már három "áruló" is volt a kifejezetten szűk bandában De azért látszik, hogy van benne lehetőség. Lassan majd csak átrágom magam rajta, de egyelőre a Sarah Jane-t kiegyensúlyozottabbnak és a maga módján jobbnak is érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 28. De azért látszik, hogy van benne lehetőség. Lassan majd csak átrágom magam rajta, de egyelőre a Sarah Jane-t kiegyensúlyozottabbnak és a maga módján jobbnak is érzem. Mondjuk én is nehezen szoktam hozzá a sorozathoz, még a karaktereket is nehezen szerettem meg, de később te is megkedveled őket, főleg a 2. évad végére már. Amúgy a TW tipikusan a jobb évadról évadra sorozat. Első elmegy, második már jó, harmadik egész más és marha jó, a negyedik pedig a doktor évadzárók szintjén van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.