Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hirtelen azt hittem, hogy már egy normál elözetes lesz, a sorozatból vett jelenetekkel. Ettől függetlenül jópofa. Menjen csak az a marketing-gépezet, csak aztán ne sokat várjanak a normál elözetessel.

Hozzászólás ideje:

True Blood 5. évad:

Spoileres tartalom megtekintése

Összességében átlagos volt, volt már sokkal több jobb évad is, de várom a folytatást. 6,5/10.

True-Blood-Season-4-Promo-Posters.jpg

Hozzászólás ideje:

Castle legújabb. Szokásos jó rész volt, Dzséjt jól összefoglalta a lényeget.

Hozzászólás ideje:

DW 7. évad kritika

Hozzászólás ideje:

DW Season 7 Dalek kérdés

Hozzászólás ideje:

DW 7. évad

Hozzászólás ideje:

Tegnap végeztem Doki 6. évaddal. Nekem 4. évad vége óta valami nagyon hiányzik a sorozatból, ami előtte meg volt. Ettől független kedvenc, csak annyira nem tudom magam beleélni mint a 9-10. Dokinál.

Hozzászólás ideje:

DW 7. évad

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 13. - 14:02, NorbiLordi írta:

Tegnap végeztem Doki 6. évaddal. Nekem 4. évad vége óta valami nagyon hiányzik a sorozatból, ami előtte meg volt. Ettől független kedvenc, csak annyira nem tudom magam beleélni mint a 9-10. Dokinál.

Nálam is ez a helyzet. De azért Moffat-nak is vannak jó pillanatai, de ő nem igazán a drámára koncentrál, hanem inkább a poénokra, a kalandra és a fordulatokra. Emiatt zseniális. Viszont, akárcsak Russell, ő is szokott túlzásokba esni. Russell inkább a drámában volt jobb, gondolok itt a The Second Coming-ra, Christopher Ecclestonnal, és a Casanovára, David Tennanttel, amiket szintén ő írt.

Itt van speciel egy jelenet a The Second Coming-ból, ami szerintem zseniális lett:

http://www.youtube.com/watch?v=--S8yIAhDB8

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 13. - 14:17, Bomarr írta:

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 13. - 14:47, dalekterminator írta:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2013. 01. 13. - 14:02, NorbiLordi írta:

Igen, a 10. Doktor és Russell távozását sokan máig siratják, egyesek egészen odáig mennek, hogy gyűlölik Matt Smith-t és Moffat-et is. Nos, nekem is új és más volt a váltás után a sorozat, de hogy rosszabb lenne? szvsz egy frászt... szerintem kifejezetten jobb lett!

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Az azért kicsit túlzás, hogy Matt Smith "A" Doktor. Még Tennant idején is felvont szemöldökkel olvastam az ilyen állításokat, pedig őt aztán nagyon bírtam. Mindegyik színész, aki a Doktort játszotta, a magáévá tette a szerepet a saját maga módján. A Doktorban az a jó, hogy mindenki tud valamilyen szinten azonosulni vele. Nagyon sok emberi tulajdonság van benne, idegen létére. Egyébként, ha megfigyelitek, a Doktor inkarnációira mindig rányomja a bélyegét az, hogy milyen események sorozata vezetett a regenerációhoz, amikből születtek. Például a Kilencedik volt a komor, háborús hős, akibe szépen lassan életet lehelt Rose Tyler, majd ennek hatására a Tizedik inkarnációja már egy teljesen emberi, érzelem dús Doktor volt, aki nyilvánvalóan legfőképp Rose-hoz kötődött. Persze a túlzott érzelmi kötődései miatt vált később önpusztítóvá és ez lett a veszte. Aztán jött a Tizenegyedik, aki új lappal kezdett és mivel a kis Amy Pond volt az első, akibe belebotlott, ő is amolyan "nagy gyerekké" vált. A Doktor most éli újra a gyerekkorál. :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 13. - 16:05, dalekterminator írta:

Az azért kicsit túlzás, hogy Matt Smith "A" Doktor.

De hát ezek csak vélemények. Nyugodtan szeretheted az összes Doktort ugyanugy. Nekem speciel az tetszik a 11-esben, hogy ahol a 10-esnek torka szakadtából kell üvöltenie hogy jelezze milyen dühös, ott a 11-esnek elég csak úgy néznie, ha pedig emel a hangján akkor ott megfagy a levegő (amihez hasonlót Tennantál sose éreztem). Nem tudom hogy ennyivel jobb szinész Smith vagy ennyivel jobbak a rendezői, de amit csinál az nálam idézőjelbe teszi az elődjeit. Nálam!

Hozzászólás ideje:

Nálam fej fej mellett vannak. Tennant szimpatikusabb, Smith doktoribb. Egyébként Bomarr: ez nem csak a rendezés / színészi tehetségből fakadhat, de abból is, hogy Tennant és Smith másfajta doktort személyesítenek meg. Tennant még sokkal fiatalabb doktort hoz, aki érzelmesebben reagál, és ráadásul sokkal rutintalanabbul kezeli a vészhelyzeteket is.

Hozzászólás ideje:

Aztán jött a Tizenegyedik, aki új lappal kezdett és mivel a kis Amy Pond volt az első, akibe belebotlott, ő is amolyan "nagy gyerekké" vált.

Pont ez nem tetszik benne, hogy ilyen.

Hozzászólás ideje:

Aztán jött a Tizenegyedik, aki új lappal kezdett és mivel a kis Amy Pond volt az első, akibe belebotlott, ő is amolyan "nagy gyerekké" vált. A Doktor most éli újra a gyerekkorál. :)

Szerintem mintha óvatosabb is lenne, inkább kirakta Amyéket a 6. évad végén, gondolom nem akart úgy járni mint előző útitársaival.

Nekem 10. Dokiba pont az jött be, hogy emberibb lett, halála előtti búcsúzkodás volt a fénypontja, meg hogy nem akart meghalni. Hát én se akartam hogy távozzon. Amúgy hála a sorozatnak, azóta számolom az árnyékom :D

Hozzászólás ideje:

Én sajnáltam, hogy a vége felé a 10. Doktor már inkább csak szenvedett. Talán jobb lett volna, ha ő is mosolyogva távozik, mint a Kilences. Szerintem megérdemelte volna. Apropó, a 9. Doktor maradhatott volna sokkal több ideig. Mondjuk, vegyünk alapul egy másik verziót. A 9. Doktor a 2. évadig marad és a Doomsday-ben végleg elveszti Rose-t és regenerálódig. Akkor jön a 10. Doktor a 3. évaddal, tiszta lappal kezdve, a Rose szál nélkül és marad egészen az 5. évadig. Utána jön a 11. Doktor a 6. évaddal stb. stb... Megnéztem volna hogyan teljesít Tennant Moffat alatt még 1 évad erejéig. Tehát, ugye jön az 50. évforduló... Talán régen egy kicsit több teret kellett volna engedni Moffatnak. Russell jó volt a karakterfelépítésben, meg az érzelmi szálakban, de Moffat meg a csavarokban.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 13. - 15:41, Bomarr írta:

Öhüm?

Csak egyet értettem.

2013. 01. 13. - 16:13, Bomarr írta:

De hát ezek csak vélemények. Nyugodtan szeretheted az összes Doktort ugyanugy. Nekem speciel az tetszik a 11-esben, hogy ahol a 10-esnek torka szakadtából kell üvöltenie hogy jelezze milyen dühös, ott a 11-esnek elég csak úgy néznie, ha pedig emel a hangján akkor ott megfagy a levegő (amihez hasonlót Tennantál sose éreztem). Nem tudom hogy ennyivel jobb szinész Smith vagy ennyivel jobbak a rendezői, de amit csinál az nálam idézőjelbe teszi az elődjeit. Nálam!

És újfent.

Annak én is örültem volna, ha a kilencedik tovább marad, de a tizedik távozását már nagyon vártam a végén. A tizenegyedik pedig a best. A folytonos ökörködése teszi igazán mókássá a részeket, de ha bekomorul, bedühödik, akkor jobb elrejtőzni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.