Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Felkerült a feliratnak megfelelő release is az ncore-ra :) Sajnos én sem tudom, hogyan lehet feltölteni ide a feliratot. Max. máshova feltöltöd (akár gmail drive, és nyilvánossá teszed), aztán belinkeled.

Hozzászólás ideje:

Na majd legközelebb viszont még pár apróság:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Doctor 7/6

Jó rész volt

Hozzászólás ideje:

Nekem mindig másodszorra tetszik meg igazán egy rész, mert az elsőnél valahogy túl sok mindenre kell figyelni, és csak kapkodom a fejem.

Viszont

Hozzászólás ideje:

Doctor Who - 7x06 (The Bells of Saint John)

Mivel eddig úgy tartottam, hogy a DW a múltban és a jövőben tud igazán kibontakozni, míg a jelenbeli sztorik annyira nem szoktak ütni, ezért túl sokat nem vártam ettől a résztől. Ehhez képest nálam csont nélkül ez lett az évad eddigi legjobbja.

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 31. - 6:56, Bomarr írta:

Doctor Who - 7x06 (The Bells of Saint John)

Mivel eddig úgy tartottam, hogy a DW a múltban és a jövőben tud igazán kibontakozni, míg a jelenbeli sztorik annyira nem szoktak ütni, ezért túl sokat nem vártam ettől a résztől. Ehhez képest nálam csont nélkül ez lett az évad eddigi legjobbja.

Jake: de igen. :)

Bomarr: részletesebben! :D

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon bejött a DW új része.

Clara pedig a 2005-ös újraindulás óta a legszerethetőbb companion. :love:

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 31. - 9:45, Lok Durd írta:

Most akadtam rá egy érdekes kis minizódra, amiből kiderül, miként élte túl Strax a Demon's runi csatát. Youtube-on nincs fent, de ezen az oldalon megtaláljátok.

Uhh köszi Lok ezt a videót. Nagyon tetszett és ebből legalább kiderül mire is utalt a Doki a karácsonyi részben.

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 31. - 7:12, kudar írta:

Bomarr: részletesebben! :D

Oké :) Amiért nálam évad kedvenc lett:

Hozzászólás ideje:

DW mostani részhez

Hozzászólás ideje:

DW

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Tegnap meglestem frissen az újonnan letolt karácsonyi special után, nem vártam meg még az angol feliratot sem, ezért hosszabban "értékelni" majd a magyar sub után fogok, addig is legyen elég részemről ennyi:

Ez állat volt! :rock:

(Ööö... természetesen a Doctor Who-ról beszéltem :P)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt a mai DW. Bomarr leírt mindent, ami nekem tetszett, és ha nálam még nem is az évad legjobbja (a 7x05 és a 01 azért jobban tetszett), mindenképpen erős rész volt. Különösen a vége fordulat lepett meg, nem számítottam rá ilyen hamar. Vagy a közeljövőben. Vagy ennek a Doktornak az életében még. :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 31. - 17:41, zilllosarkany írta:

Tudnátok ajánlani valami igényes, történelmi (ókor, középkor) sorozatot? Újra megnéztem a Gladiátort és a Mennyei királyság megnézése után szeretnék valami sorozatot is elkezdeni.

Róma. Ha még nem láttad volna. :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 31. - 17:41, zilllosarkany írta:

Tudnátok ajánlani valami igényes, történelmi (ókor, középkor) sorozatot? Újra megnéztem a Gladiátort és a Mennyei királyság megnézése után szeretnék valami sorozatot is elkezdeni.

Esetleg a Tudorok, de ez már erősen a középkor vége. Szerintem jó volt.

Jut eszembe: Bomarr, Borgiákkal hogy állsz? Nézted tovább? Érdekel, hogy milyen a későbbiekben, az első évad után nem néztem tovább.

J.J. Abrams hatalmas rajongója a Dowton Abbey sorozatnak, nem is tudtam :)

Idézet
In the latest issue of Empire Magazine, J.J. Abrams reveals that he is a HUGE fan of Downton Abbey

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=76718

Szerkesztve: - JakeSully

GoT 3*01

Évadnyitó epizódnak nem rossz.

10/7

Hozzászólás ideje:

GoT 3*01 - Nálam ez simán 10/10-es lett. Egyedül az eleje csalódást keltő. A nagy kettes évad finálét nem tudták érdemi módon kivezetni, de ami utána jön az első osztályú. Persze expoziciós rész, mivel egy két évados sztori előtt nyitja meg a kaput, így nem itt zajlanak a sorsforditó események, hanem inkább felvezeti őket, de ahogy felvezeti az wow.

GoT 3*01

Hozzászólás ideje:

GoT 3/1

Igazán remek részt kaptunk, és a zárás első osztályú

Hozzászólás ideje:
  2013. 03. 31. - 20:58, MissKarrde írta:

Jut eszembe: Bomarr, Borgiákkal hogy állsz? Nézted tovább? Érdekel, hogy milyen a későbbiekben, az első évad után nem néztem tovább.

Végül én is abbahagytam. Jó kis sorozat volt, de valahogy nem tudott igazán bevonzani. A későbbi évadjai fent vannak a listámon csak túl sok minden áll elöttük :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.