MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. Részemről nagyon várom a finálét is, egy-egy ilyen írás után még inkább kíváncsi vagyok, vajon mit talált ki Moffat már jó régen Sokkal inkább pozitívan állok elé, semmint aggodalommal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. A mikéntjén és a hogyanon van a hangsúly szerintem. Ez nem feltétlenül dönti sírjába a sorozatot, sőt, még egy új lökést is adhat neki a továbbiakra nézve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. Fogalmam sincs mi van a spoiler mögött, nem akarok semmit se tudni a fináléról sem, de ne feledjétek: 1st RULE: Moffat lies Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. Én inkább azt mondanám, hogy Moffat esetében nem tudhatjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 27. (szerkesztve) Doktor 7x10 - hát nem tudom ki hogy van vele, de nekem az volt ez egyik legérdekesebb epizód. A jó értelemben persze. Szerintem zseniális, az egyik leghangulatosabb az egész évadban. Lehet hogy az előző félelmetes volt, de az még inkább. Ahogy Clara elveszve mászkált a felrobbanni és szétesni készülő Tardison, ahol a saját maga összeégett hullája kergeti...és közben végig olyan zene, hangok voltak, hogy tényleg be lehetett parázni. És itt minden volt, a csillagvizsgáló, medence, és hát a könyvtár. Nem semmi módon csinálták meg szerintem senki nem szólthat rá semmi rosszat. És hát az energiaforrás, ahogy egy felrobbani készülő nap mellett állnak. zseniális. Jó volt pár régi emléket, szöveget hallani, ahogy szivárog ki a Tardisból. És ahogy Doki és Clara ahogy egymásra találnak, vagyis a Doki megbékél Clarával hogy ő tényleg csak egy lány...megható volt. És azt hiszem ilyet se láttunk még hogy a két doki segít egymásnak átírni az időt. de valamik azért talán mégiscsak megmaradtak, mert a csávó is más lett kicsit, talán Clara is emlékszik a Doki nevére, és történetére. Nagyon nagyon jó rész volt! Szerkesztve: 2013. Április 27. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Doctor 7/10 Valóban érdekes rész volt, de még nem igazán tudom hova tenni. Remek dolgokat láthattunk, de azt hiszem, nálam nem ez lesz az évad legjobbja. Clara csak egy lány? Na persze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. DW 7-10 Alapvetően tetszett a rész, de nem volt kiemelkedő. Az újabb utalások nagyon jók voltak: Susan, Ian, Martha Jones, 3. és 9. Doktor hangja a TARDIS konzol szétszedésekor, az esernyő, amit Clara talál a 7. Doktor első esernyője és a Time War-os könyv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Úgy tűnik a DW sok negatív kritikát kap mostanában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Egyáltalán nem kap. Csak a rajongók túl érzékenyek, illetve a DoctorWhoTV-n szeretnek néha ilyen mondvacsinált témák körül pörögni. Az új részt még nem láttam. Remélem tényleg olyan jó ahogy mondják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. A DW kemény magja kezd olyan lenni, mint az ST kemény magja... és mint az ős-starwars fanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Egy 50 éves sorozatnál ki számít kemény magnak? Melyik Doktor rajongói, vagy melyik újraindulás rajongói? A Star Treknél ez könnyen belőhető: TOS-TNG éra. A kor előrehaladtával már csak TNG éra. A Star Warsnál sem babrás, ep4-5-6 rajongók, illetve, valószínűleg az idővel ez átalakul Lucas-érává. De a DW-nél vajon hol lehet a kemény mag és a mezei rajongó között? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. (szerkesztve) Új (2005-X) részeket nézve azok, akik Tennant b*zik illetve Davies-t várják vissza Moffat után. szvsz. Biztos van klasszikus részek vonatkozásában is ilyen. Én konkrétan ismerek olyat, aki 5. évadtól nem nézi egyáltalán Smith és Moffat miatt. Szerkesztve: 2013. Április 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Tippre azt mondanám, hogy a fiatal DW rajongók 98 százaléka vagy egyetlen klasszik részt se vagy csak pár darabot látott. Igy szerintem itt magnak a Davies éra rajongói számítanak (Edit: Riddick megelőzött ) Új rész (7x10): a minden szempontból lenyügöző Hide-hoz ugyan nem ér fel, de így is remek rész. Az egyik legjobbja ennek az évadnak, ami szerintem ennél az évadnál nem kis szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Tippre azt mondanám, hogy a fiatal DW rajongók 98 százaléka vagy egyetlen klasszik részt se vagy csak pár darabot látott. Igy szerintem itt magnak a Davies éra rajongói számítanak (Edit: Riddick megelőzött ) Új rész (7x10): a minden szempontból lenyügöző Hide-hoz ugyan nem ér fel, de így is remek rész. Az egyik legjobbja ennek az évadnak, ami szerintem ennél az évadnál nem kis szó. Hát még ha a köv rész csak töltelék lesz is, de remélem nem, szerintem nálam már akkor is ez az évad viszi a prémet, megelőzve a hatost. Valamiért úgy érzem a Neil-es részben nem csalódhatunk és az évadzáróban sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. A következő részben egy újabb Trónok Harcából (is) ismerős személy fog szerepelni, a Töviskirálynőt alakító Diana Rigg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. (szerkesztve) DW 7x10 Ebben az évadban az Asylum of the Daleks óta számomra ez volt az egyik legjobban várt rész. Ismét kaptunk utalásokat rendesen. Újra láttuk a Harmónia Szemét és végre szerepelt a medence is! Kár viszont, hogy nem mutatták sokat csak egy jelenet erejéig. Tetszettek a 9. Doktor és egyéb régi ismerős visszhangjai a múltból is. Jó volt, mikor Clara megtalálta Amy papír TARDIS-át, meg az esernyőt, ami valószínűleg utalás lehetett a 7. Doktorra. A TARDIS könyvtára meg valami eszméletlenül néz ki! Remélem egyszer kiadják a The History of the Time War-t könyvben, mint annak idején a Journal of Impossible Things-t, mert nekem nagyon kéne. Úgy tűnik már most elkezdték felvezetni a finálét azzal, hogy Clara már megtudta a Doktor nevét, persze el is felejtette. Egyenlőre meg lehet nyugodni a fináléig. Szerkesztve: 2013. Április 28. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. A Spartacus sorozatokat a Gods of the Arena-val vagy a War of the Damned-del kezdjem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. (szerkesztve) A Spartacus sorozatokat a Gods of the Arena-val vagy a War of the Damned-del kezdjem? A kronológiai sorrend: Gods of the Arena -> Blood and Sand -> Vengeance -> War of the Damned A legyártási sorrend: Blood and Sand -> Gods of the Arena -> Vengeance -> War of the Damned Mindkét sorrend más miatt érdekes Szerkesztve: 2013. Április 28. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 28. A Spartacus sorozatokat a Gods of the Arena-val vagy a War of the Damned-del kezdjem? A War of the Damned alatt gondolom a Blood and Sand-re gondoltál, mivel az előbbi a záró évad. Szerintem érdemesebb gyártási sorrendben nézni, már csak azért is, mert a Blood and Sand befejezését lelövik a Gods of the Arena elején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. A legyártási sorrend: Blood and Sand -> Gods of the Arena -> Vengeance -> War of the Damned Mindenképpen ez a sorrend ajánlott, hiszen a Gods of the Arena egy visszatekintés a Blood and Sand utolsó pillanataitól indítva, vagyis maga a történet szerkezete is megtartotta a gyártási sorrendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. (szerkesztve) Mindenképpen ez a sorrend ajánlott, hiszen a Gods of the Arena egy visszatekintés a Blood and Sand utolsó pillanataitól indítva, vagyis maga a történet szerkezete is megtartotta a gyártási sorrendet. Na erről meg is feledkeztem . Hiába, régen láttam már a régebbi részeket Szerkesztve: 2013. Április 29. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. A következő részben egy újabb Trónok Harcából (is) ismerős személy fog szerepelni, a Töviskirálynőt alakító Diana Rigg. Feltűnt az előzetesben, hogy őt látjuk. Most már jó pár színészpárhuzam van a két sorozat között. A könyvtár a 7/10-ből nekem is baromira bejött, el tudnék viselni itthon egy hasonlót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. Köszi! Tehát ha jól értem, így haladjak: Blood and Sand (BAS 1. évad) Gods of the Arena Vengeance (BAS 2. évad) War of the Damned (BAS 3. évad) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 29. GoT 3/5 Remek rész volt, de szerintem ez az évad végig ilyen lesz, vagy ilyenebb. Nagyon nehéz a sok jó jelenetből egyet kiválasztani, de úgy érzem, hogy egy hajszállal kiemelkedik Jamie és a fürdő, de a többiek sem maradnak el. És de jól szórakoztam Cersei gonosz mosolyán, ahogy figyeli, mit szól Tyrion a házassághoz, és aztán ő is jól megkapja a magáét az apjuktól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. A Trónok Harca az USA-ban már átlagosan 6 millióan nézik, az ismétlésekkel meg több mint 10 millióan. Ezzel az egyik legnézettebb sorozat lett odaát. Az idei Emmy díjra nagy esélyes szerintem Jamie Lannistert alakító színész, Nikolaj Coster-Waldau. Amit a mai részben is produkált, az egyszerűen mesteri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. Csatlakozok: amit Nikolaj Coster-Waldau alakított a legutóbbi részben az valami egészen hátborzongató lett. Pár random gondolat még az új rész (3*05) kapcsán: -A katona aki azt mondja Robbnak, hogy ő csak megfigyelő volt és kényszerítették: ő szúrja le az egyik őrt, amikor betörnek a Lannister foglyokhoz -Karstark kivégzése alatt látható a háttérben Robb rémfarkasa, Szürkeszél. Szegény eddig nem sokat szerepelt és most is eléggé a háttérbe rakták de legalább ott van -Ha már Karstark kivégzése: szerintem ez Richard Madden (Robb) nagy szinészi pillanata. Nagyon jól átjött a lefejezés kettőssége: Robb egyszerre kőkemény (Theon bénázásával ellentétben egy csapás is elég neki) és mégis nyomja a vállát, hogy ebből mi lesz. Amint végzett szinte rohan is el a helyszinről és remeg a keze - Madden tehetsége talán most lett először komolyabban próbára téve és jól csinálta -Egyébként a Királyölő monológja a fürdőben nálam simán felér az előző rész nagyjelenetéhez (Dracarys), de talán egy hajszállal még be is előzi azt ("By what right does the wolf judge the lion? By what right?" - Tökéletes!) És ki gondolta volna az első évad alapján, hogy a Jaime-t alakító Nikolaj Coster-Waldau ilyen baromi jó szinész? Én tuti nem. -Ahogy számitani lehetett rá a Véreb vs Dondarrion harc a sorozat eddigi leglátványosabb párbaja volt. Tetszett, hogy túl szűk a hely a viadalhoz, ezért hol a "nézőknek" kell félreugrálniuk, hol az útba eső dobozokat/hordókat kell arrébb rúgni -Már féltem hogy Arya ebben az évadban nem fog elég teret kapni, de most két egészen kiváló jelenetet is kapott: ahogy megbeszélik Gendry-vel a külön válásukat és ahogy Dondarrionékkal beszélget a tűz mellett - Maisie továbbra is generációja egyik legnagyobb tehetsége -Selyse Baratheon - Kalapemelés a készitőknek! Selyse nekem a könyvben a leglaposabb és a legidegesitőbb karakter az összes közül. És ugyan a lényege megmaradt (Melisandre fanatikusa), de attól hogy nagyobb hangsúlyt kapott, hogy ő az a nő, aki nem tudott fiút szülni a "nagy Stannisnek" és hogy egy kicsit őrült lett, sokkal érdekesebbé vált. Shireen viszont ahogy számitani lehetett rá: tündéri! A közös jelenetük a Hagymalovaggal szivet melengető lett és gyönyörű az átkötés belőle Daenerys szálára (mikor Shireen szájából elhangzik, hogy "Westeros meghódításának története" és jön a kép a menetelő katonákról egy pillanatra azt hittem, hogy tényleg a westerosi történelem fog megelevenedni és látni fogjuk Aegon korát) -Szürke Féreg, a Makulátlanok vezetőjének az "introja" szintén tökéletes lett. Egy félelmem pedig alaptalannak bizonyult: a harmadik rész alapján picit féltem, hogy Barriston és Jorah kapcsolata a TV-sorozatban kimerül abban, hogy folyton folyvást torzsalkodnak - a kapcsolatuk most viszont teljesen élő volt. -Mekkora már a végén a Lannister kupaktanács? Nem csak a dumák, de az arcok miatt is. Tyrion feje amikor leesik neki, hogy ő Sansa férj-jelöltje! Cersei kárörvendő mosolya, ami egy pillanat alatt semmivé foszlik! Tywin dühe a végén! Apropó: most először reagált Tywin a Cersei-Jaime pletykára. Eddig úgy tűnt mint aki pont lesz*rja, de nyilván csak azért nem foglalkozott vele, mert nem bizonyitható, de hogy mi a véleménye róla abból azért most kaptunk egy kis izelitőt -Egy pici negativum: Tormund azt mondja Havas Jonnak, hogy "Kedvellek fiú, de ha átvágsz kitépem a beled!". Kedveli? KEDVELI? Miért és mióta? A kettejük kapcsolata egyáltalán nem lett megalapozva és elképzelni se tudom, hogy miért. Pedig a könyvben Tormundnak iszonyú jó dumái vannak: miért nem raknak már be egy igazán jó Tormund-Havas Jon párbeszédet?! Csak azért könyveltem el ezt pici hibának mert még pótolhatják, csak sokat most már ne várjanak vele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. Game of thrones 3x05 A stáblista alatt a is jó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. Doctor Who 7x09 - egynek elment. Igazából az eleje tetszett, amíg horror-fantasztikum volt, aztán sajnos átcsapott simán fantasztikumba, és a vége szerintem jól össze is lett csapva. És iszonyú bénák voltak a trükkök. A vortex nagyon gázul nézett ki, de a röpködő TARDIS is alulmúlta az 1. évados momentumokat. A szörnyike viszont tetszett, meg, hogy végre elindultunk valamerre. Az empata jelezte Clarának, hogy ne bízzon a Doktorban. Tuti, hogy ez már valami sunyi utalás az elkövetkezendő eseményekre. 7x10 - na ez viszont egy remek rész volt. Eleve a fordulat remekül volt felvázolva, hogy a saját égett "hulláik" elől menekülnek. A TARDIS túra is hangulatos volt a sok visszautalással, medence, könyvtár, csillagvizsgáló, régi hangok. Amikor megpróbálták betörni az ajtót a kalapáccsal, egyből a 9. Doktor Dzsingisz Kános szövege jutott eszembe, erre pont az is lett "visszajátszva." A vége megoldás is nagyon bejött, de ami a legjobban megragadott, hogy kezdenek rákapcsolni a rejtélyekre. Amit hiányoltam az első félidőből, itt most végre jelen van, azaz kezd kialakulni egy sztori, amit ugyan itt még nem látunk, de remélhetőleg a végén a fejünkhöz kaphatunk. És aminek nagyon-nagyon örültem: Great Time War! Az újraindított sorozat LEGNAGYOBB rejtélye. A 9. Doktor bánata forrása, a 10. Doktor néha emlegette, a 11. mintha el is felejtette volna (Amy-nek egyáltalán mesélt róla? ). Nagyszerű lenne, ha az 50. évforduló alkalmából ezzel foglalkoznának. Sőt, ha a Csend, az Idő Háború és Clara valamilyen formába még kapcsolódnának is egymáshoz, az lenne ám az igazi. Úgy érzem, a következő részek durvulni fognak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. 7x10 - na ez viszont egy remek rész volt. És aminek nagyon-nagyon örültem: Great Time War! Az újraindított sorozat LEGNAGYOBB rejtélye. A 9. Doktor bánata forrása, a 10. Doktor néha emlegette, a 11. mintha el is felejtette volna (Amy-nek egyáltalán mesélt róla? ). Igen, mesélt. Ott van például a The Doctor's Wife. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. DW 7. évadzáró Figyelmetekbe ajánlanám ezt a cikket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.