Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 12. 25. - 20:51, Darth Riddick írta:

Nem kudar! Én máshogy vagyok összerakva. Nálam ez nem számít! Természetesen rohadtul várom, hogy rendesen lássam.

Nyugi Riddick nem beszólásnak szántam, csak nekem fura, főleg egy ilyen fontos epizódnál, hogy valaki megnézi a végét, a legfontosabb részét, aztán nézi meg előlről. Ennyi. De szerencsére hamarosan lejön nekem is, és akkor nézem amint lehet! :) Aztán kibeszéljük. :)

Hozzászólás ideje:

Hát ez-ez-ez-ez... uh. Ezt meg kell emészteni. Úgy nagyjából az elejétől a végéig. Ez sok és sokk volt. A vége meg... Mi van? Ez azt hiszem, még egyszer nézős lesz, mert itt aztán volt minden.

Hozzászólás ideje:

Akartok jót röhögni? És azon túl esetleg (akinek van) magyarázatot is adhat bizonyos DW fan körökben a Moffat-utálat szindrómára! Előre is köszi:

Az idézet: (egy comment a The Day Of The Doctorhoz)

"Mint rajongó, 7-8/10 nálam. (Valójában 1-es, mert Moffat ronggyá alázta az elődei munkáját.) De vegye mindenki figyelembe, hogy a két tinilány kedvenc főszereplő egyesítette erejét eme epizód erejéig. Márpedig a ...... tinilányok már tucatnyi tehetségtelen fiúzenekart világhírűvé tettek (és menedzsereiket rongygazdaggá). Erejük le és felbecsülhetetlen. A 9.4 (IMDB) ezt tükrözi.

Vagy csak simán tisztelgés az ötvenéves sorozatnak. Ki tudja. ("Who nose" - már aki érti a célzást.)"

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Igen most még én sem írok róla. Holnap megnézem újra, aztán írok róla. Az egész elég fura volt, de a legvége viszont nagyon tetszett. :)

Viszlát Matt :( és hello Capaldi! :)

Kb ilyen volt a rész. :D

tumblr_m1ilz1B18j1qa6lp8.gif

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:
  2013. 12. 25. - 22:11, Darth Riddick írta:

Csak nem értem a Moffat utálatot és tőletek kértem egy magyarázatot erre. Ha nincs, elég lett volna annyit írni, hogy: "Nincs magyarázatom eme jelenségre és nem is érdekel. Pont!" ;) ;)

Ezt írtam, csak nem ilyen szalonképesen megfogalmazva. ;) De minek keresel egyáltalán magyarázatot? Miért akarod megérteni? Együtt akarsz érezni velük? Nekem meg ezt magyarázd meg. Ja és azt, hogy miért traktálsz minket ilyen sűrűn hülyegyerekek véleményével? Mert ezt meg én nem tudom felfogni. Itt egy érdekes, sok kérdést felvető és megmagyarázó, érzelmes epizód, és a te posztod tartalma mi? Hogy min kattog a fikázók agya. Ezt valaki fordítsa már le nekem, hogy meglássam az értelmet a gondolatmenet mögött, mert momentán csak egyvalamit láttam meg mögötte: hogy bosszantó.

Hozzászólás ideje:

NA jó muszáj kicsit írnom róla. :D

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Az utolsó öt perc fantasztikus volt, a többi meg, hm... elég kesze-kusza :hmm:

Szerintem Matt Smith kiszállásával le akartak zárni sok mindent, és többet zsúfoltak bele egy epizódba, mint amennyit elbírt. Nagy kár ezért. A zene-újrahasznosítás módjáért pedig jár a nagy fekete pont külön. Már megint.

Hozzászólás ideje:
  2013. 12. 27. - 16:24, Dzséjt írta:

Azért Moffat sikeresen bakizott egy iszonyú nagyot ezzel a The Time of the Doctorral.

Szerintem a legnagyobb baki az volt, hogy

Hozzászólás ideje:
  2013. 12. 27. - 16:46, reaper írta:

Szerintem a legnagyobb baki az volt, hogy

The Time of the Doctor

Szerk.: baki sztornó, eszembe jutott rá a válasz.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Egy eszméletlen Doctor Who Esten vagyok túl a barátaimmal.

A következőket néztük meg (a sorrend is ez volt):

An Adventure in Space and Time

The Name of the Doctor

The Night of the Doctor

The Day of the Doctor

The Five(ish) Doctors Reboot

The Time of the Doctor

Elképesztő, amit ez az ember (Steven Moffat) összehozott, mert ez több volt, mint zseniális. És ez az ürge már az 5. évad óta erre készült. Tuti, hogy nem a The Day of the Doctorra és a The Time of the Doctorra találta ki a miérteket és a hogyanokat... ergo a válaszokat a kérdésekre, melyek az 5. évad óta (sőt, pár kérdés még korábbról) felmerült.

Lényegében mindenre választ kaptunk...

Ehh, nincsenek rá szavak!

És teljesen biztos vagyok benne, hogy ha most elkezdeném újra nézni a 9. Doktortól, sok dolog válna még világosabbá, mint eddig.

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:

Egyetértek, hogy Moff egy zseni, de azért a történetírás nem így megy, hogy pontosan kitalál mindent, hanem megvan a főcél, nagy vonalakban a többi, aztán idő közben szépen kitölti még extrákkal. Mert most ha mondjuk

Hozzászólás ideje:

Nyilván nem talált ki mindent részről részre, hanem csak a fontos gócpontokat, de a végső eseményeket azért sok minden nem befolyásolja.

Hozzászólás ideje:

Így van!

Hozzászólás ideje:

War Doctor

Hozzászólás ideje:

Vagyis nagyjából így néz ki az időrend:

The Time of the Doctor "rövid" kritikám. :)

Hozzászólás ideje:

Valóban érdekes:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.