Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Trónok harca 4x01 - Eddigi legjobb évadnyitó!

Bővebben a véleményem (nem írok könyves spoilereket, aki látta a részt nyugodtan olvashatja):

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Mint a könyvek nem ismerője, és a sorozat imádója azt mondom: soha jobbat! Frenetikus nyitány volt, mindenki megkapta a neki járó műsoridőt, és még az újaknak is jutott bőven. Ha tovább folytatják a The Rains of Castamere beültetését a háttérzenébe, még jobban meg fogom szeretni ezt a nótát. :D

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 08. - 7:21, JakeSully írta:

Mi marad a maradék 8 részre, ha már a 2. részben ilyen fontos történések zajlanak? :hmm:

Sok minden :D

GoT nyitó

Hozzászólás ideje:

Az HBO hosszú ideje tartja magát ahhoz, hogy minden sorozatból, legyen az bármilyen sikeres is egyszerre csak egy új évadot rendel be. A következő hosszabbítással mindig megvárják mig kijönnek a nézettségi adatok az új szezon nyitó részéhez.

Most először viszont a Trónok harcából egyszerre berendelték az ötödik és a hatodik évadot is. Az ok részben nyilván az, hogy a négyes évad első része rekord nézettséggel nyitott (a Sopranos zárása óta a legnézettebb HBO produkció volt).

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

GoT

Tyrion Lannisterrel kapcsolatban-könyves spoilerek is

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 09. - 12:51, JakeSully írta:

GoT

Tyrion Lannisterrel kapcsolatban-könyves spoilerek is

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 08. - 18:31, Bomarr írta:

Most először viszont a Trónok harcából egyszerre berendelték az ötödik és a hatodik évadot is. Az ok részben nyilván az, hogy a négyes évad első része rekord nézettséggel nyitott (a Sopranos zárása óta a legnézettebb HBO produkció volt).

Nagyszerű :)

2014. 04. 09. - 13:17, JakeSully írta:

Hmm, ha ez a 70 perc igaz, akkor nagyon várom a következő epizódokat :)

Én is, szerintem az említett illető szála a legjobb ebben az évadban. Bár az övé mikor nem jó.

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 07. - 14:06, Bomarr írta:

Trónok harca 4x01 - Eddigi legjobb évadnyitó!

Bővebben a véleményem (nem írok könyves spoilereket, aki látta a részt nyugodtan olvashatja):

Köszönet az összefoglalóért, ezt elolvasva tisztább a kép az epizód után. Jól volt elosztva a játékidő, csak Branéket hiányoltam egy kicsit...

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 11. - 20:16, Dzséjt írta:

Agents of S.H.I.E.L.D.: 1x17 Turn, Turn, Turn - baz' meg!

Csatlakozom :o

Angol felirattal néztem meg, mivel magyar szombat éjszakáig nem született. Sokat dumálnak, de szerencsére a szöveg nem shakespeare-i.

Hozzászólás ideje:

Agents of S.H.I.E.L.D. 1x17.

Hozzászólás ideje:

Once upon a time - 1-2 évad: Egyszerre kezdtem el a Grimm-el, de egyszerre két mesés sorozat kicsit sok volt, és míg ennek a sorozatnak az eleje nagyon tetszett, addig a Grimm marha gyér volt így maradtam ennél és azt kell mondanom nem bántam meg. Az alap sztori arról szól, hogy a mesevilág össze szereplőjét megátkozzák, és átkerülnek a mi világunkba úgy, hogy semmire sem emlékeznek kik voltak azelőtt. Egyszerre követhetjük, párhuzamos szálon, hogy mi volt velük a mesevilágban, - ami koránt sem annyira mesés mint az elsőre hinné az ember - és ami itt történik velük. Persze minden átkot meg lehet törni. :) Az első évad eleje nagyon tetszett, új volt, kreatív és tele jó karakterekkel. Aztán a közepére marhára kifáradt, és iszonyú szenvedős lett, ott volt pár rész amikor abba akartam hagyni, de szerencsére nem tettem mert a vége, és a 2. évad pedig zseniálisan jó. A 2. évadban nem volt rész ami ne tetszett volna. Míg az első csak egy 6/10, addig a 8,5/10 a második évad. Tele újabb remek karakterekkel, történetekkel, varázslattal és még több érdekes helyszínnel és naná hogy az évadzáró megint úgy ért véget, hogy mi a fene lesz itt! :D Azt hittem hogy egy lányos sorozat, és vannak is benne olyan részek bőven, de simán elnéztem és izgultam rajta. Zörgőfürge - Rumpeltstiltskin - a király egyébként. :D Robert Carlyl egy állat. :D Sok mindent írnék még róla, de az már spoilere lenne... :(

once-upon-a-time-season-2-cast.jpg

Trónok Harca 4x02: Aztak*va!

Martin kommentárja a részhez rövid de velős :lol:

Új Walking Dead regény érkezik Október 14-én (USA), főszereplője Lilly Caul lesz aki a börtönbeli harc után megpróbálja újjáépíteni Woodbury-t. 4 kötetes lesz, első kötet címe Descent.

Walking-Dead-5.jpg

Szerkesztve: - NorbiLordi
Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 14. - 18:31, NorbiLordi írta:

Trónok Harca 4x02: Aztak*va!

Martin kommentárja a részhez rövid de velős :lol:

Wáhááá :clap::lol: :lol: :lol:

Szerintem ez is nagyon jó Martintól: :D

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 15. - 14:41, MissKarrde írta:

Már vártam egy ilyesmi véleményre az epizóddal kapcsolatban :D

Nem mondom, hogy 100%-ban meglepetés ért, mert sejtettem hogy okkal mutatják már 20 perce az esküvőt de azért meglepődtem így is :D Itt tényleg nincs senki sem biztonságban.

How I Met Your Mother

Befejeztem a sorozatot és eléggé csalódott vagyok. Kicsit olyan ez, mint a Lost-nál, hogy nem tudom úgy visszanézni a régebbi részeket, hogy ne jutna eszembe a vége.

Szerkesztve: - Wilde
Hozzászólás ideje:

Trónok harca 4x02

(könyvspoilerek nélkül)

Hozzászólás ideje:
  2014. 04. 20. - 11:23, Bomarr írta:

Trónok harca 4x02

(könyvspoilerek nélkül)

Ebből is látszik hogy ki a jó színész:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.