Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Csatlakozom a többiekhez. Örülök, hogy Dzséjtnek bejön a Trónok Harca.

Várom én is az élmény beszámolót.

Még arra lennék kíváncsi, hogy a sorozat hatására tervezed e Dzséjt végig olvasni a könyveket? Egyszer neki kezdtél, de aztán abbahagytad emlékeim szerint.

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 16:35, JakeSully írta:

Még arra lennék kíváncsi, hogy a sorozat hatására tervezed e Dzséjt végig olvasni a könyveket? Egyszer neki kezdtél, de aztán abbahagytad emlékeim szerint.

Jól emlékszel, három fejezetig jutottam, aztán feladtam. Hogy a sorozat hatására elolvasom-e, hát, jó kérdés. Kedvet kaptam hozzá, de annyi könyvet akarok elolvasni jelenleg, hogy nem valószínű, hogy a közeljövőben belekezdek. Most is két könyvet olvasok egyszerre, az egyik ráadásul négykötetes, és akkor még van két futó sorozat (Térség és Vaják), aminek új részei jelentek meg e hónapban.

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 15:10, Nabopolasszar írta:

Ha szabad megkérdezni melyik részt néztétek meg együtt?

A rideghoni csatát néztük. Az ötlet úgy jött, hogy a társaságban volt aki újrakarta nézni ezt a részt és végülis a többség már látta az összes évadot. Nyilván nem pont a legideálisabb beavató, mert ugyan meghozza a kedvet de pont úgy hogy majdnem a végét mutatja ahol most épp tartunk. Ugyanakkor nem tudom, hogy lett volna-e bármilyen más jelenet, ami például Dzséjtnek meghozza a kedvet a felzárkózáshoz. Ezt mondjuk ő tudná elmondani, ha végzett az eddigi évadokkal.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk valószínűleg a 3x04 is meggyőzött volna - az eddig látottakból -, de tulajdonképpen szerintem tökéletes volt beszippantatásra is. :)

Spoileres tartalom megtekintése

Esetleg még a feketevíz csata lehetett volna ilyen jó demonstráció, bár abban azért van pár fordulat.

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 19:22, Donát írta:

Ha ilyenek a haverjaid, milyenek az ellenségeid? :D

Nekem olyanokra már nincs szükségem. :D

2015. 07. 22. - 19:49, MissKarrde írta:

Egek, ezt a történést ilyen módon lelőni.

Azért az események mikéntjén még izgulhatok, szerencsére időben rászóltam, hogy részleteibe ne menjen bele. Meg mázli, hogy van még éppen elég más karakter. Akiket sokkal jobban kedvelek.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2015. 07. 22. - 3:51, Bomarr írta:

A leggyengébb pedig nálam valszeg már örökre az első évad marad, aminek az első hat része nem igazán tudott úgy isten igazán beszippantani, meg ott még az egész valahogy túl szimpla.

Szerintem ezzel sokan így vagyunk. Egyetlen mentsége, hogy valahogy el kellett kezdeni, és sok szempontból jó volt akkor, amikor

No és be kellett vezetni a nagyszámú karaktert is, ami szintén nem volt egyszerű. Az első évad elejét beáldozták erre. Megjegyzem, hogy könyvben ugyanígy volt. Amikor belekezdtem, sokáig nem értettem, mit esznek ezen annyira azok, akik a sorozatot úgy istenítik. :)

A lányommal mi is elkezdtük nézni elölről 1-2 hónapja, neki teljesen új, én ismétlek. És igen, az első évadon nehezen verekedtük át magunkat, több nap is eltelt egy-egy rész között. A második évadtól viszont szinte naponta haladtunk, és most a harmadiknál már napi több epizód is jól esne, ha jutna rá idő. Mostanra már azt is megértette, miért van ott a 18-as karika, hát nem véletlenül...

2015. 07. 22. - 19:56, Dzséjt írta:

Azért az események mikéntjén még izgulhatok, szerencsére időben rászóltam, hogy részleteibe ne menjen bele. Meg mázli, hogy van még éppen elég más karakter. Akiket sokkal jobban kedvelek.

Szerkesztve: - Pildi
Hozzászólás ideje:

Na ja, kétféle reakció lehetett:

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 21:05, Nute Gunray írta:

Na ja, kétféle reakció lehetett:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Erre gondoltam a "hűb*szdmeg faktor" alatt :D Az a jelenet zseniálisan van megkomponálva. De a legszebb az egészben, hogy az évadban több apró részlet is előrevetíti a gebaszt, de ezeket egy könyvet nem olvasó szinte lehetetlen, hogy kiszúrja, pedig ott vannak.

Mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy ezek-e azok a karakterek, akiket sokkal jobban kedveltél?

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 22:31, Nabopolasszar írta:

Mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy ezek-e azok a karakterek, akiket sokkal jobban kedveltél?

Hála az égnek, nem.

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 22:31, Nabopolasszar írta:

De a legszebb az egészben, hogy az évadban több apró részlet is előrevetíti a gebaszt, de ezeket egy könyvet nem olvasó szinte lehetetlen, hogy kiszúrja, pedig ott vannak.

Ezek közül az egyik legjobbak...

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 19:56, Dzséjt írta:

Meg mázli, hogy van még éppen elég más karakter. Akiket sokkal jobban kedvelek.

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 23. - 6:00, MissKarrde írta:

És kik vannak benne az ötben?

Erre a kérdésre majd akkor válaszolok, ha a végére érek. Volt már olyan, akit az elején bírtam, a végére nem, és olyan is, akit az elején rühelltem, most meg már benne van a top5-ben. Szóval, majd a végén, amikor biztos lehetek abban, hogy ez az öt öt marad. :) Tegnap befejeztem a harmadik évadot, holnap jön a negyedik. Szóval szerintem jövő héten ki is végzem a GoT-t.

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 20:51, Dzséjt írta:

Hát... ez... most... durva... volt... :shocked::o:|:bumm:

Én is hasonlóan levoltam sokkolva mikor ezt a részt láttam

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 23. - 8:13, Dzséjt írta:

Tegnap befejeztem a harmadik évadot, holnap jön a negyedik. Szóval szerintem jövő héten ki is végzem a GoT-t.

Majd ne lepődj meg, de a negyedik évadtól egy teljesen új színész játsza Daario Naharist, mivel az eredeti szinész lelépett hogy az új Transzporterben játszhasson. Ha így egyből nem ugrik be hogy ki az a Daario:

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 23. - 16:16, Bomarr írta:

Majd ne lepődj meg, de a negyedik évadtól egy teljesen új színész játsza Daario Naharist, mivel az eredeti szinész lelépett hogy az új Transzporterben játszhasson. Ha így egyből nem ugrik be hogy ki az a Daario:

Ó! Ezt jó, hogy elmondtad, mert a csávó nevét nem jegyeztem meg, így lehet, hogy nem vágtam volna, ki az új arc. Megjegyzem, előnyére változott, az eredeti színész nekem eléggé unszimpatikus volt.

2015. 07. 23. - 13:32, Palpi írta:

Én is hasonlóan levoltam sokkolva mikor ezt a részt láttam

Pont így voltam én is ezzel.

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 22. - 21:56, Donát írta:

2015. 07. 23. - 4:53, Bomarr írta:

Ezek közül az egyik legjobbak...

Tywin Lannister-ről:

2015. 07. 23. - 6:00, MissKarrde írta:

Nálam is ők a kedvencek. :)

2015. 07. 23. - 18:33, MissKarrde írta:

Teljesen kiment a fejemből, hogy az a bizonyos zene itt is elhangzott dalként korábban a sorozat folyamán:

Szeretem ezt a dalt, a gyászos szereplése ellenére. A DVD-n ez a 3. évad menüjének kísérőzenéje is.
Hozzászólás ideje:

Tywin-ről

Hozzászólás ideje:

Tywin

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 24. - 18:44, Nute Gunray írta:

Tywin-ről

Van igazság abban, amit írsz, de azért az alábbiakat nem szabad elfelejteni:

Hozzászólás ideje:
  2015. 07. 24. - 19:11, Pildi írta:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.