Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Érdemes majd az évad után megnézni. Sokk új információ van Robert lázadásáról ami ugye nagy hatással volt a sorozat történetére de vannak videók a különböző házak múltjáról, Éjjeli őrségről, vallásról, Targaryen dinasztiáról stb.

Szerkesztve: - Fulcrum
Hozzászólás ideje:
  2016. 08. 22. - 10:51, Fulcrum írta:

Ezen a csatornán le van fordítva sokk BlueRay extra amik különböző múltbeli események elbeszélése. Ezek a videók sokkal jobban megérteti a sorozatot. Sokszor vissza utaltak ezekre a dolgokra.

https://www.youtube.com/channel/UCKffosRyF3jvFg3wiS4oOFw/videos

Köszi a linket, ezt én sem ismertem.

2016. 08. 22. - 6:56, csoli1138 írta:

Én is, de sokszor láttam jó sorozatnak rossz befejezést.

Na igen. Lost vagy Dexter, hogy mást ne mondjak.

Hozzászólás ideje:
  2016. 08. 22. - 10:51, Fulcrum írta:

Ezen a csatornán le van fordítva sokk BlueRay extra amik különböző múltbeli események elbeszélése. Ezek a videók sokkal jobban megérteti a sorozatot. Sokszor vissza utaltak ezekre a dolgokra.

https://www.youtube.com/channel/UCKffosRyF3jvFg3wiS4oOFw/videos

Köszi, belenézek én is :)

Hozzászólás ideje:
  2016. 08. 22. - 15:04, Nute Gunray írta:

Köszi a linket, ezt én sem ismertem.

Na igen. Lost vagy Dexter, hogy mást ne mondjak.

A Lost NEM!!!!!!!!!!!!!!!!

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2016. 08. 22. - 19:52, Ody Mandrell írta:

Mis is volt a lényeg ott? Igazán leírhatná valaki mert nekem se tiszta ennyi idő után. :D

Hozzászólás ideje:

Én vettem a fáradtságot, de továbbra sem tartom kielégítőnek a magyarázatot, amely viszont ha emlékeim nem csalnak, csak a Te teóriád, és nem hivatalos álláspont (de mintha ezt már beszéltük volna itt). Ahogy Mészöly mondaná, át lettünk verve. Szerintem az egész hatodik évad, de konkrétan a befejezés is rossz volt, amelynek tükrében az előző öt évad szemfényvesztésnek is tűnhet.

Persze továbbra is a Lost marad életem egyik legmeghatározóbb sorozata, az epizódok és évadok közötti teóriagyártásokat, töprengéseket és vitákat már nem veheti el senki tőlem.

Ody, újra kellene nézned. :) Én most újrázom a lányaimmal, és figyelem az apró utalásokat, amelyek esetleg utalhatnak arra, amit írtál, hogy

Egyébként vannak ilyen apró utalások, de nem egyértelműek, és amúgy is a Donát által röviden vázolt spirituális megoldás sokkal jobban tetszik.

Nute, akkor Te magad miért veszed el magadtól a pozitív befejezés lehetőségét? :) Szerintem a másik megoldásra csak rá kell hangolódni. Én az újranézésnél most még erősebben érzem, hogy az a jó megoldás, mert egyébként az egész értelmetlen lett volna - ezt pedig nem akarhatták a készítők.

Szerkesztve: - Pildi

Lostot illetően Donát értelmezése a legszimpatikusabb számomra is. Persze már nem emlékszem, hogy annak idején miféle teória elemei forogtak a fejemben az utolsó epizód után - azt hiszem, a lentebb vázoltak magja megvolt benne -, de határozottan tetszett a befejezése. Volt egyfajta nagyon pozitív hangulata, amihez még különösebb magyarázat sem volt szükséges.

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2016. 08. 22. - 21:52, Pildi írta:

Nute, akkor Te magad miért veszed el magadtól a pozitív befejezés lehetőségét? :)

Felőlem lehetett volna negatív kicsengésű a befejezése is, ezzel nem is lenne gondom. Én csak szimplán rossz évadnak tartom a sorozat lezárását, amely azt bizonyította, hogy a készítőknek fogalmuk sem volt még az elején, hova fog kilyukadni a sorozat, random egymásra pakolgatva a sehova sem vezető, soha meg nem magyarázott rejtélyeket.

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Akkor még egyszer: én értem a végét, csak nem tetszik, hogy erre futtatták ki az egészet. Ennyi.

A te verziód pedig továbbra is csak egy teória a sok közül, emlékeim szerint emellett olvastam hasonló színvonalú, de eltérő végkövetkeztetésű gondolatmeneteket is.

Hozzászólás ideje:
  2016. 08. 21. - 21:50, Wilde írta:

Köszi, ezek a részletek úgy tűnik, hogy az éjszakai filmnézés oltárán feláldozódtak nálam.

2016. 08. 23. - 18:38, Nute Gunray írta:

Ha ez igaz, akkor még inkább le a kalappal a készítők előtt. Lehet, hogy nem tökéletes befejezés, és nem magyaráz meg mindent a 6. évad, de ezzel együtt is jó volt egy ilyen különleges lezárást látni ehhez a nem mindennapi sorozathoz. De persze elfogadom, hogy Te mást vártál és csalódtál.
Hozzászólás ideje:

Nute, tehát mégegyszer:

GoT:

Szóval maradt bennem pár kérdés. És persze lesz újranézés, lehet, hogy nagyon rövid időn belül, de azért pár szóban;

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Válasz

Azért ez a sztori elég sokszor előjött a sorozat során, kiváltképp a korábbi évadokban.

Hozzászólás ideje:
  2016. 08. 24. - 16:12, Nute Gunray írta:

Válasz

Azért ez a sztori elég sokszor előjött a sorozat során, kiváltképp a korábbi évadokban.

aha, köszi. Az én figyelmemet sikerült elkerülnie első nézésre..

Igen, főleg Daenerysnek emlegetik, amikor a családjáról beszélnek, de könnyű elmulasztani ezeket. A GoT-ban még azok neveit is nehéz megjegyezni, akik részről részre szerepelnek, nemhogy azokét, akik a sorozat előtt 20 évvel meghaltak :D

Szerkesztve: - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje:

Jó, igaz. :D Én betéve tudom, melyik lord kinek a vazallusa, melyik ház hol uralkodik, hol van a székhelyük stb. De azért nem ez az általános, valljuk be.

De éppen ezért jó az általam linkelt oldal, mert ott könnyedén kikereshető minden.

Hozzászólás ideje:

Csoli

Hozzászólás ideje:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.