Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Ülünk elébe. A Fox-on éppen most megy B*sszus, piszok durva rész jön. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. (szerkesztve) Akkor nem fogunk unatkozni miközben nézzük. Szerkesztve: 2009. Január 20. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. A Fox-on éppen most megy Majd csak 5-6 óra múlva. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. House nagyon jó volt Spoiler: Vajon Cuddy csak költőinek szánta a kérdését, amit Cameronhoz intézett? Biztosan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Majd csak 5-6 óra múlva. Jogos De mehetne nálunk is. :-) Állítólag Rejtély címmel itthon is fogják adni tavasztól. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Állítólag Rejtély címmel itthon is fogják adni tavasztól. Jól teszik. Már az érdekel hogy Wal milyen lesz szinkrósan. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Jogos De mehetne nálunk is. :-) Állítólag Rejtély címmel itthon is fogják adni tavasztól. Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért. Rejtélyek városa, Rejtélyek kalandorai, Rejtélyes vírusok nyomában, Kyle a rejtélyes idegen és most pedig a nagyon fantáziadús A rejtély. A másik kedvencük a gyilkos szó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Ha szó szerint fordítanák kevesebb esélye lenne a nézésre. Rojt, Bojt, Szegély, Perem. A Minta jó lenne, úgyis elégszer emlegetik a sorozatban. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért. Rejtélyek városa, Rejtélyek kalandorai, Rejtélyes vírusok nyomában, Kyle a rejtélyes idegen és most pedig a nagyon fantáziadús A rejtély.A másik kedvencük a gyilkos szó. A végén még "Gyilkos rejtély" lesz a címe mire elkezdik adni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Ha szó szerint fordítanák kevesebb esélye lenne a nézésre. Rojt, Bojt, Szegély, Perem.Hát én még mindig nem tudtam rájönni hogy melyik jelentés akar lenni a címe és arra se hogy miért. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. A végén még "Gyilkos rejtély" lesz a címe mire elkezdik adni. Hát ez haláli :) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért. Mert rejtélyesen és izgalmasan hangzik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Mi újság a LOST -al? Nem tegnap volt a premier az usákoknál? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Mi újság a LOST -al? Nem tegnap volt a premier az usákoknál? Nem, ma lesz csak az ABC-n. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Lost.. Ez baromira ütött! Az első rész legalább is. Simán top15-ös rész nálam. A második se volt éppen rossz, de közel sem olyan jó mint az első, mondjuk a végső jelenet nagyon eltalált volt. Ez hiányzott. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Egy kis eszmefuttatás a BSG-hez: http://battlestar.freeblog.hu/archives/200...Final_Five-rol/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Na, túlvagyok a BSG uccsó tíz webizódján (ez tényleg nem volt nagy cucc, főleg, hogy még csak nem is összekötés volt, hanem a most következő részek valamelyikében lesz szerintem "beágyazva"), meg a 4x11-en. Röviden: WTF??? Spoiler: - Kara gépének a roncsai - már az, hogy a Földön vannak a roncsok, holott fényévekkel távolabb robbant szanaszéjjel - és a hullája ott, de akkor mi a fityfene Kara, ha nem ő az ötödik? - WTF???- A 13. törzs Cylonok. És ki bombázta széjjel őket? Vagy ott is volt egy cylon-human war? Vagy a cylon konzervek fellázadtak a bőrös cylonok ellen? És akkor mi a helyzet a 12. kolónia cylonjaival. Mi az isten kevertek itt úgy össze, hogy azt szerintem már Marty McFly sem értené. - WTF??? - Dee főbe durrantotta magát, csak úgy, lazán, egyik pillanatban happy, aztán durr... ekkor már ki is kellett mondanom a WTF magyar megfelelőjének ízesebb verzióját. Pont Dee, azon kevés karakterek közé tartozik, akit még kedveltem is. Inkább az elnökasszony gyújtotta volna magára a kabint. - A rejtélyes ötödik meg Tigh kedves neje, akit egyrészt utáltam, másrészt meg másfél évada jóvátehetetlenül hulla. Vagy mégsem? - WTF??? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. A Lost valóban frenetikus volt! It's BACK Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. I lost my mind. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Nekem is begyünnek az új Lost-ok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Ody? Még nem láttam őket. Töltés alatt van az első rész, de most meg a TCW élvez prioritást. A hétvégén mindenképp meg akarom nézni legalább az első részt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Remélem ezt még nem tudjátok: Terminator: Sarah Connor krónikái február 3-tól az RTL Klub-bon 21:15-től. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Remélem ezt még nem tudjátok: Terminator: Sarah Connor krónikái február 3-tól az RTL Klub-bon 21:15-től. Bár itt még azt hiszem nem volt, de szerintem, akit érdekel, már tudja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Megnéztem az első részét a LOST -nak. Nem volt rossz, végre nyíltan is kimondtak dolgokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Bár itt még azt hiszem nem volt, de szerintem, akit érdekel, már tudja. Én nem tudtam. Köszi Darth Raven az infót! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Én sem tudtam róla (főleg, mivel egyáltalán nem követem a tévéműsorokat, minek köszönhetően lemaradtam a héten a műkori eb-ről, pedig fel vagyok iratkova pont emiatt Eurosport téli sport hírlevélre, és izéltek küldeni róla infót ), de azt hiszem, nekem jó volt feliratosan, nem hiszem, hogy nézem tévében. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Végre van felirat a heti Fringhez, de van bezony a kövi részhez előzetes is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Ez meg egy kis gusztusos képecske az azt követő részből. Spoiler: http://kepfeltoltes.hu/090121/tran3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megnéztem a LOST második részét is. Az a jó benne, hogy úgy állít fel új titkokat, hogy közben egy sor korábbi kérdést megválaszol. Spoiler: Vajon Ben -ek miért kell visszavinnie Sayidékat a szigetre? És ki a jó? Widmore vagy Ben? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.