Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Én most fogom nézni... alig várom már. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Rossz hír azoknak, akik eddig nézték a TSCC-t. Az Rtl jövő héttől leveszi a műsorról. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Láttam hírben én is Pedig nem rossz sorozat ez, de ha egyszer kevesen nézik, akkor nincs mit tenni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Rossz hír azoknak, akik eddig nézték a TSCC-t. Az Rtl jövő héttől leveszi a műsorról. Be van pánikolva a retkesklub ha már háromszázezren leamortizálódnak. Elmehetnek a..... Tény, én ezt a sorozatot töltöm, de azért fejembe jut, hogy néhány évvel ezelőtt nem volt ilyen lehetőségem és most is csak kevesek számára engedtetik meg. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Viszont a jó hír: kezdődik a Fringe. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Be van pánikolva a retkesklub ha már háromszázezren leamortizálódnak. Elmehetnek a..... Tény, én ezt a sorozatot töltöm, de azért fejembe jut, hogy néhány évvel ezelőtt nem volt ilyen lehetőségem és most is csak kevesek számára engedtetik meg. Egyetértek. Én már kezdtem megszeretni. Gyökerek ezek. Erre nem lehet mást mondani. Remélem a TCW-t nem fogják leszedni mondjuk csak azért, mert véletlenül az egyik hétvégén 1000-rel kevesebben nézték az egyik epizódot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Viszont a jó hír: kezdődik a Fringe. Igen, 13. -ától esti időpontban Kíváncsi leszek a szinkronhangokra. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Egyetértek. Én már kezdtem megszeretni. Gyökerek ezek. Erre nem lehet mást mondani. Remélem a TCW-t nem fogják leszedni mondjuk csak azért, mert véletlenül az egyik hétvégén 1000-rel kevesebben nézték az egyik epizódot. Benne van a pakliban. Majd átteszik éjféli időpontra, mint szerintem azt majd a TSCC-el teszik a későbbiekben. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. (szerkesztve) Igen, 13. -ától esti időpontban Kíváncsi leszek a szinkronhangokra. Walternek én Rajhonát adnám. Olíviának meg Fehér Annát... Szerkesztve: 2009. Február 27. - kolmilan Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Ez űber gáááz... azt hittem, a RETEK nem süllyedhet mélyebbre, de mindig van lejjebb... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Ami pedig tényleg meglepő, hogy a TSCC áprilisban jön DVD-n... ez most ugyanúgy van, mint a TV2-nél a BSG. Cseszik leadni, de azért a DVD megjelenik (mondjuk, szerintem az ember jobban is jár, ha azon nézi meg a sorozatot). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. BSG érdekes volt, de nem haladtak nagyon az események, szerintem majd a sorozat végén, az epizód vége azonban nagyon ott volt Nektek nem fog tetszeni a rész összességében Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Nektek nem fog tetszeni a rész összességében Lehet nekem fog Bár még a múlt hetit sem láttam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Hozzászólás ideje: 2009. Február 28. Bocsánat, Téged kihagytalak Szerintem pont azért, mert a múlt heti résszel kapcsolatban sem írtál, de most már legalább tudom, hogy azért, mert nem láttad. És már csak három rész, amiből az utolsó hosszú lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. House 5x16 Spoiler: Huhúúúúúúúú. Az ötödik évad második legjobb része nálam a "Wilson-széttöröm-a-vázát-House-fején" rész után. Nagyon tetszett, és kíváncsi voltam, mit hoznak ki belőle, végig izgultam a kedvenc dokinkért Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. House5/16 Spoiler: Nagyon jó rész volt, House meg baromi nagy jelentőségű döntést hozott. Nem biztos, hogy én is ezt tettem volna, legalább is megpróbáltam volna először jobban figyelni saját magamra, hogy ne csináljak ilyen hibákat. Lehet, hogy megfontoltabb gondolkodással maradhatott volna a szer mellett, bár az még veszélyes is volt. Á, nehéz kérdés ez. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. A mostani Krómnikkelsz már jobban bejött mint az előző. Igaz nem sokkal. Lassan úgy érzem hogy csak azért nézem még mindig mert elkezdtem és mert ki akarom végezni ezt a szezont. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. BSG Ha nem a véghajrában lennénk cancelezném. Igaz, véghajrá sincs. De még csak a látszata sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. BSG Ha nem a véghajrában lennénk cancelezném. Igaz, véghajrá sincs. De még csak a látszata sem. Nocsak! Mi történt Cicmax-al? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Nocsak! Mi történt Cicmax-al? Meggyógyult. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. No akkor majd átpörgetem gyorsan a feliratot Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. No akkor majd átpörgetem gyorsan a feliratot Hááááát aki perfekt angol az már csak pörget. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. (szerkesztve) BSG Ha nem a véghajrában lennénk cancelezném. Igaz, véghajrá sincs. De még csak a látszata sem. Ez a sorozat kezd a Vad Anyal szintjére süllyedni. Moore helyében én már nem égetném magam vele. Istentelenül gyenge... Letöröltem az egész negyedik évadot a gépemről. Erre kár a helyet pocsékolni. Szerkesztve: 2009. Március 2. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. TSCC Hm, elég érdekes rész volt, de ide is már elvárom a pörgősebb véghajrát. De a BSG-vel ellentétben itt valahogy próbálnak történetet is erőltetni a sorozatba. Legalábbis valami olyat ami érdekesnek tűnhet. Igaz a végén mindent el lehet b.....rontani. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Ez a sorozat kezd a Vad Anyal szintjére süllyedni. Moore helyében én már nem égetném magam vele. Istentelenül gyenge... Letöröltem az egész negyedik évadot a gépemről. Erre kár a helyet pocsékolni. Az egész főcímzene érdekesebb mint maga a sorozat. De amint másutt olvasom, másoknak fullra bejön ez a "nem történik semmi, de még annyi se, amikor pedig már kéne" dolog. Én már meguntam ezeket az állandó sablonos "remegő kézzel levesszük a szemüveget", "piálunk és d*g*nk mint a güzü" cselekményszálakat. Nem is tudom, hogy a főcímen kívül mikor mutatták utoljára a flottát, vagy nagyobb számban a Vipereket. Azt meg már meg se merem említeni, hogy két akkora ostobaság volt jelen epizódban, hogy majdnem hátast dobtam, hogy na Neeee! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Az egész főcímzene érdekesebb mint maga a sorozat. De amint másutt olvasom, másoknak fullra bejön ez a "nem történik semmi, de még annyi se, amikor pedig már kéne" dolog. Én már meguntam ezeket az állandó sablonos "remegő kézzel levesszük a szemüveget", "piálunk és d*g*nk mint a güzü" cselekményszálakat. Nem is tudom, hogy a főcímen kívül mikor mutatták utoljára a flottát, vagy nagyobb számban a Vipereket. Azt meg már meg se merem említeni, hogy két akkora ostobaság volt jelen epizódban, hogy majdnem hátast dobtam, hogy na Neeee! Szerintem is sok már a lelkizésből. Kit érdekel ez már? A banálisabbnál banálisabb dolgokról nem is beszélve. Jól fel kellene pofozni az írókat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Kit érdekel ez már? Engem, meg a rajongói bázis többi részét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. (szerkesztve) Engem, meg a rajongói bázis többi részét. Ez a nyűglődés neked tetszik? Hááát...egészségedre. Szerintem elrontották a sorozatot úgy ahogy van. Pedig az első két évad mennyire jó volt... Szerkesztve: 2009. Március 2. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Ez a nyűglődés neked tetszik? Hááát...egészségedre. Szerintem elrontották a sorozatot úgy ahogy van. Pedig az első két évad mennyire jó volt... Emlékszem, még az első magyar rajongói fórumon páran elkezdtünk sztorikat írni mely még az első évad -talán a második- környékén vállt el a sorozat folytatásától. Nagyjából azután, hogy feltűnt a Pegazus. Nagyon jó kis csatákat írtunk a kenyérpirítók ellen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Ez a nyűglődés neked tetszik? Hááát...egészségedre. Nekem tetszik, bár az egészségemet nem befolyásolja Szeretem a karakterközpontú sorozatokat, és szvsz ez a BSG sosem volt egy túlságosan akciódús sorozat. Igaz, voltak benne űrcsaták, de ezt alapból minimalizálták, annál is inkább, mert a Galactica nem rendelkezik korlátlan mennyiségű Viperrel (sőt, szerintem már rég túlzásba estek a lelőtt Viperek számával). A történet meg szerintem jól halad, legalábbis jobban preferálom, hogy így, apránként derülnek ki a dolgok, semmint egy epizódban minden. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.