Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Tényleg frenetikus volt a Dexter nyolcadik része, és elnézve a kilencedik promóját, az még ezen is túl tesz majd. Hajrá Dex! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Szorítsunk neki! Ráfér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Becsapós azért a 9. rész promója... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 25. (szerkesztve) Igen, én is elgondolkoztam rajta. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Doakes volt annyira hülye sztem, hogy anonim küldte be a vérmintákat. Dextert csak azért hívták be, hogy vizsgálja meg őket. De mit tervelhet ez a hülye Doakes?? Tuti rá fogják verni a balhét! Becsapós azért a 9. rész promója... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 25. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Szerintem sem egyértelmű hogy miért vitték be. Azt bírom hogy amikor az őrsön kísérik akkor úgy tűnik hogy úgy tartja a kezét mintha bilincsben lenne. Lehet hogy annyira berezelt hogy már azt is érzi magán. Nagyon érdekel hogy mit válaszol a fejeseknek. A képén látszik hogy nagyon be van szarva. Dóx meg össze-vissza sumákol. Nagyon érik neki a ragasztós asztal. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 25. (szerkesztve) Dex-spoiler visszavonva. Szerkesztve: 2007. November 26. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Valaki! Kérek szépen egy gyors összefoglalót a mai Tűzvonalbanról! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 25. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Elkezdték magukat felfedni Bordás előtt, ugyanis az egész bagázs, Dénes bá' -tól kezdve Alteron keresztül, beállított az őrnagyhoz. Ja és Kálmán bá' meg a titkosszolgálatnál dolgozik, ezredes. Valaki! Kérek szépen egy gyors összefoglalót a mai Tűzvonalbanról! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 26. (szerkesztve) Tegnap éjszaka legurítottam 3 Dexter epizódot, már csak a tegnapi hiányzik. Dexter 2x08 Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nem hiszem hogy Doakes-ot megölné csak úgy Dexter.Végül is igaza van Dexterrel kapcsolatban aki tényleg egy sorozatgyilkos, Doakes csak nyomoz egy bűnöző után. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Szerintem senki se hiszi azt de én azért szívesen megnézném ha elintézné őt is meg azt a csajt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. (szerkesztve) Hát ennek a Heroesnak nagyon ütött a vége. Mi lesz itt a fináléban. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- REmélem Peter észhez tér, mert ennek nem lesz jó vége. Mindjárt ide a végére belinkelem a köv rész bemutatóját, elég sok mindent elárul szóval lehet majd rajta izgulni, aki akarja nézze meg. Sztem elég mozgalmas lesz a vége. Remélem nem cseszik majd úgy el mint az első végét. Ezt is marhajól felépítették, mindenki egyhelyen, szóval már csak le kéne zárni az ügyet...csúúúnyán. Ahogy mondani szokták, valakinek fájni fog. Sztem Adam szedjen be pár fájdalomcsillapítót a fejére. És itt a Heroes finale 2 bemutatója!!! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. (szerkesztve) A 2/9-es Dex nagyon nagyot üt! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Dóx rohadtul rábaszott de azért Dex is elég nagy kakiba lépett! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Tényleg nagyot ütöttt a Dexter 2x09, főleg a vége felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hát a vége nagyon durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. A Heroes mostani része nagyon gyenge lett..Remélem az évadzáró jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. (szerkesztve) Egyet kell értenem azzal, hogy a Heroes vége jó volt No de végre más szálon is volt esemény Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- na végre, Sylarék megérkeztek, de azért a srácot sajnálom. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. A Heroes mostani része nagyon gyenge lett..Remélem az évadzáró jobb lesz. Eddig is gyenge volt, bár mostanában már nem nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Ma a retekklubos Szökés megint ütött. Nem kicsit, nagyot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Egyet kell értenem azzal, hogy a Heroes vége jó volt Karrde megnézted a finálé előzeteseit is? A szökés tényleg nagyon jó volt. Váratlan leginkább. Nagyon próbálják fokozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Néztem belőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Megnéztem a Dexter első részét. Hát elég beteges....de a rendező is az lehetett, hogy ilyet kitalált. Valahogy nekem anno az Adams Family se tetszett, de ez egyszerűen szánalmasan beteges :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Valahogy nekem anno az Adams Family se tetszett, de ez egyszerűen szánalmasan beteges :S Pedig Adamséknél nincs is jobb (tudom, én is beteges vagyok ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megnéztem a Dexter első részét. Hát elég beteges....de a rendező is az lehetett, hogy ilyet kitalált. Valahogy nekem anno az Adams Family se tetszett, de ez egyszerűen szánalmasan beteges :S Könyv alapján készült. Szinte szóról szóra vették át az egészet. De az író sem lehetett teljesen komplett az már tuti. Viszont sztem a könyv és a sori is oltári! Hát aki Burton filmeken nőtt fel, annak ez "normális". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Pedig Adamséknél nincs is jobb (tudom, én is beteges vagyok ) Sose voltam odáig ezekért a morbid dolgokért :S De ez a Paul Walker fej meg a trancsirozás totál betett nekem. Doakes viszont rendben van Tetszik a figura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Dr. House felirattal mi újság? Remélem Earl nem lett beteg. Olyan jó feliratokat szokott csinálni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Az előző 3 részt még nem láttam a House-ból, koplalok hogy legyen valami télre is. Az Adams Family-t sosem szerettem, egy beteges hülyeség az egész.Inkább a Tom&Jerry. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Dr. House felirattal mi újság? Remélem Earl nem lett beteg. Olyan jó feliratokat szokott csinálni... Biztos nem, legkésőbb vasárnapra szokta elkészíteni a feliratokat. Általában meg szombatra (ezért van nálam az, hogy szombaton House, vasárnak SGA). Az, hogy most egyhuzamba is készen lett péntekre (sőt, múltkor már csütörtökre), nem általános. Amúgy szerintem eddig ez a legjobb évad, House szivat mint állat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Jah, értem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Dex és az Adams familía. Azon szakadni tudnék ha Dex elkezdene hajkurászni egy kezet amit ő vágott le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Azon szakadni tudnék ha Dex elkezdene hajkurászni egy kezet amit ő vágott le. Hát az Kéz őrület lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.