Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, én is elgondolkoztam rajta.

Doakes volt annyira hülye sztem, hogy anonim küldte be a vérmintákat. Dextert csak azért hívták be, hogy vizsgálja meg őket. De mit tervelhet ez a hülye Doakes?? Tuti rá fogják verni a balhét!

Becsapós azért a 9. rész promója... :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Szerintem sem egyértelmű hogy miért vitték be. Azt bírom hogy amikor az őrsön kísérik akkor úgy tűnik hogy úgy tartja a kezét mintha bilincsben lenne. Lehet hogy annyira berezelt hogy már azt is érzi magán. :D
Nagyon érdekel hogy mit válaszol a fejeseknek. A képén látszik hogy nagyon be van szarva. :lol:
Dóx meg össze-vissza sumákol. Nagyon érik neki a ragasztós asztal. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Elkezdték magukat felfedni Bordás előtt, ugyanis az egész bagázs, Dénes bá' -tól kezdve Alteron keresztül, beállított az őrnagyhoz. Ja és Kálmán bá' meg a titkosszolgálatnál dolgozik, ezredes.

Valaki! Kérek szépen egy gyors összefoglalót a mai Tűzvonalbanról!

Hozzászólás ideje:

Tegnap éjszaka legurítottam 3 Dexter epizódot, már csak a tegnapi hiányzik.

Dexter 2x08

Nem hiszem hogy Doakes-ot megölné csak úgy Dexter.Végül is igaza van Dexterrel kapcsolatban aki tényleg egy sorozatgyilkos, Doakes csak nyomoz egy bűnöző után.

Hozzászólás ideje:

Szerintem senki se hiszi azt de én azért szívesen megnézném ha elintézné őt is meg azt a csajt is. :)

Hozzászólás ideje:

Hát ennek a Heroesnak nagyon ütött a vége.

Mi lesz itt a fináléban. :)

REmélem Peter észhez tér, mert ennek nem lesz jó vége. Mindjárt ide a végére belinkelem a köv rész bemutatóját, elég sok mindent elárul szóval lehet majd rajta izgulni, aki akarja nézze meg. Sztem elég mozgalmas lesz a vége. Remélem nem cseszik majd úgy el mint az első végét. Ezt is marhajól felépítették, mindenki egyhelyen, szóval már csak le kéne zárni az ügyet...csúúúnyán. :) Ahogy mondani szokták, valakinek fájni fog. :) Sztem Adam szedjen be pár fájdalomcsillapítót a fejére. :D

És itt a Heroes finale 2 bemutatója!!!

Hozzászólás ideje:
Egyet kell értenem azzal, hogy a Heroes vége jó volt :D

Karrde megnézted a finálé előzeteseit is? :D

A szökés tényleg nagyon jó volt. Váratlan leginkább. :D

Nagyon próbálják fokozni. :D

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Dexter első részét. Hát elég beteges....de a rendező is az lehetett, hogy ilyet kitalált. Valahogy nekem anno az Adams Family se tetszett, de ez egyszerűen szánalmasan beteges :S

Hozzászólás ideje:
Megnéztem a Dexter első részét. Hát elég beteges....de a rendező is az lehetett, hogy ilyet kitalált. Valahogy nekem anno az Adams Family se tetszett, de ez egyszerűen szánalmasan beteges :S

Könyv alapján készült. :) Szinte szóról szóra vették át az egészet. De az író sem lehetett teljesen komplett az már tuti. Viszont sztem a könyv és a sori is oltári! :)

Hát aki Burton filmeken nőtt fel, annak ez "normális". :D

Hozzászólás ideje:
Pedig Adamséknél nincs is jobb (tudom, én is beteges vagyok :) )

Sose voltam odáig ezekért a morbid dolgokért :S De ez a Paul Walker fej meg a trancsirozás totál betett nekem.

Doakes viszont rendben van :) Tetszik a figura.

Hozzászólás ideje:

Az előző 3 részt még nem láttam a House-ból, koplalok hogy legyen valami télre is. :)

Az Adams Family-t sosem szerettem, egy beteges hülyeség az egész.Inkább a Tom&Jerry. :)

Hozzászólás ideje:
Dr. House felirattal mi újság? Remélem Earl nem lett beteg. :) Olyan jó feliratokat szokott csinálni...

Biztos nem, legkésőbb vasárnapra szokta elkészíteni a feliratokat. Általában meg szombatra (ezért van nálam az, hogy szombaton House, vasárnak SGA). Az, hogy most egyhuzamba is készen lett péntekre (sőt, múltkor már csütörtökre), nem általános.

Amúgy szerintem eddig ez a legjobb évad, House szivat mint állat :)

Hozzászólás ideje:

Dex és az Adams familía. :)

Azon szakadni tudnék ha Dex elkezdene hajkurászni egy kezet amit ő vágott le. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.