Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
Dex

Szerintem akkor is Sötét utas, mivel a régi Dexter tért vissza. :)

Nekem tök mind1 hogy mi. Arról nem tudtam hogy más név is ráragadt a Védelmezőn kívül.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
Nekem tök mind1 hogy mi. Arról nem tudtam hogy más név is ráragadt a Védelmezőn kívül.

Dark Passenger. :) Az első könyvben például Dex így is nevezi azt az "énjét"., és a soriban is sztem jó pászor elhangzott. Legalább mostmár tudod. :D

Hozzászólás ideje:
Dark Passenger. :) Az első könyvben például Dex így is nevezi azt az "énjét"., és a soriban is sztem jó pászor elhangzott. Legalább mostmár tudod. :D

A sorozatban fel sem tűnt addig amíg el nem olvastam... :D

Hogy is tűnhetett volna. :D Mind1, hagyjuk. Jó volt és kész!

Hozzászólás ideje:
A tegnapi House hatalmas volt. :D Nagyon kész volt. :D

Szvsz a harmadik évad egyik legjobbja humor tekintetében :D

És pár poén még nem is ült annyira magyarban (legalábbis, nekem nem).

Hozzászólás ideje:
Szvsz a harmadik évad egyik legjobbja humor tekintetében :D

És pár poén még nem is ült annyira magyarban (legalábbis, nekem nem).

Szerintem okés volt, bár én még egy szót se hallottam az eredetiből. :) Nekem már az előző is tetszett amikor nagyobb felbontást akart a vizsgálati képből. Erre föl kikötött egy kisebb moziteremben. :D:D:D

House egy kegyetlen! :D

Hozzászólás ideje:

Fura... volt egy visszaszámláló az oldalon, ami pont akkor járt le, amikor én ott voltam. Most már üresen tátong... nem igazán értem, hogy mi másért számolt vissza (pláne "Until the new House episode" címszó alatt... hmm...)

Hozzászólás ideje:

Lehet azért, mert emlékeim szerint az eredeti műsortervben még volt decemberben is House rész, de ezt a műsorrendet ugye a sztrájk rendesen felrúgta. Így a House is késik (alapból, már csak három epizód van leforgatva, ha jól tudom). Aztán lehet, hogy az oldal futtatói nem állították át a visszaszámlálót.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Az éjexen-en azt mondókázzák hogy januártól House-olnak (házalnak :cool:). Azok újabb részeket adnak mint amiket a TV2 nyomat vagy régebbieket?

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Most nézem csak utólag hogy a Heroes milyen gagyi karakterekkel rukkolt elő a második évadra.Brrr...

(a szőke pali kivétel, ő jó arc :) )

Elkezdtem szünetben nézni a Monkot, a The Office-t, és ledaráltam a Day Breaket is.Mindegyik nagyon jó sorozat, merem ajánlani őket.

A Weedsel is bepróbálkoztam, de a Pilot alapján nem hiszem hogy tovább nézem.

Hozzászólás ideje:

Friss az élmény, szóval leirom. :) Az előbb néztem meg a Sarah Connor Chronicles pilotját és azt kell, hogy mondjam kellemesen csalódtam. Izgalmas és érdekes felvezetése a sorozatnak, ámbár előitéleteim még mindig vannak. Fogalmam sincs, hogy fog a végén paszolni a harmadik részhez -eddig ugye elégé kétséges-, de engem egyenlőre "megvett" a sori azzal, hogy követem a többi részt is. A sztori alól ugyan kilóg a lóláb rendesen, de maga a színészi játék ( már amennyit egy akciófilmből ki lehet hozni) és a történetvezetés a helyén van. Lena Headley jó választás volt Sarah szerepére, de még Summer Glau se jutott el addig, hogy csípje a szememet. Sacc per kábé hozza a Fireflyban nyújtott "tehetségét". Akrobatikus mozgásából itt is láthattunk pár snittet, akárcsak a Serenityben.

No, egy szó mint száz, várom a folytatást.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.