kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Sötét Védelmező Pfff...A sötét Védelmező gáááz. Mármint tudom, hogy Dexter jó, de a Sötét Utas tette olyanná, amilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Nem, szerintem is Sötét utas. Érthette úgy is Rog, hogy a Sötét Utas már nincs, mert felváltotta a Védelmező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Kudar Dexter Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én akkorp sajnáltam meg Doakes-t, amikor Masuka beszélt a megmaradt trozóról. "Először a szeme folyt ki..." Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Dex Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Szerintem akkor is Sötét utas, mivel a régi Dexter tért vissza. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az öltönyös csávó aki valami sötét szobában ül, az Jack apja? Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én is ezt remélem!!! Amiért megszerettem a sorit. A nyugodt, hideg és mindig felkészült Dexterért. Amúgy megjelent itthon már a 2. könyv?Dex Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Nem hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Coce: Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Pontosan.Méghozzá valószínűleg Jacob házában. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Dex Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Szerintem akkor is Sötét utas, mivel a régi Dexter tért vissza. Nekem tök mind1 hogy mi. Arról nem tudtam hogy más név is ráragadt a Védelmezőn kívül. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Coce: Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Pontosan.Méghozzá valószínűleg Jacob házában. Hohohó. Jó lesz ez akkor! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Nekem tök mind1 hogy mi. Arról nem tudtam hogy más név is ráragadt a Védelmezőn kívül. Dark Passenger. Az első könyvben például Dex így is nevezi azt az "énjét"., és a soriban is sztem jó pászor elhangzott. Legalább mostmár tudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Dark Passenger. Az első könyvben például Dex így is nevezi azt az "énjét"., és a soriban is sztem jó pászor elhangzott. Legalább mostmár tudod. A sorozatban fel sem tűnt addig amíg el nem olvastam... Hogy is tűnhetett volna. Mind1, hagyjuk. Jó volt és kész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) na jó még egy kis DarkDefender aki még nem látta volna: Szerkesztve: 2007. December 19. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. A tegnapi House hatalmas volt. Nagyon kész volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. A tegnapi House hatalmas volt. Nagyon kész volt. Szvsz a harmadik évad egyik legjobbja humor tekintetében És pár poén még nem is ült annyira magyarban (legalábbis, nekem nem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Szvsz a harmadik évad egyik legjobbja humor tekintetében És pár poén még nem is ült annyira magyarban (legalábbis, nekem nem). Szerintem okés volt, bár én még egy szót se hallottam az eredetiből. Nekem már az előző is tetszett amikor nagyobb felbontást akart a vizsgálati képből. Erre föl kikötött egy kisebb moziteremben. House egy kegyetlen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 25. http://www.fox.com/house/ Ezen oldal szerint most lesz új House epizód... ez igaz, Dzséjt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 25. http://www.fox.com/house/ Ezen oldal szerint most lesz új House epizód... ez igaz, Dzséjt? Én úgy tudom, hogy január 29-ig nem lesz új House epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 25. Fura... volt egy visszaszámláló az oldalon, ami pont akkor járt le, amikor én ott voltam. Most már üresen tátong... nem igazán értem, hogy mi másért számolt vissza (pláne "Until the new House episode" címszó alatt... hmm...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 25. Lehet azért, mert emlékeim szerint az eredeti műsortervben még volt decemberben is House rész, de ezt a műsorrendet ugye a sztrájk rendesen felrúgta. Így a House is késik (alapból, már csak három epizód van leforgatva, ha jól tudom). Aztán lehet, hogy az oldal futtatói nem állították át a visszaszámlálót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 26. Dzséjt! Te megnézted már az Ark of Truth-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. (szerkesztve) Az éjexen-en azt mondókázzák hogy januártól House-olnak (házalnak ). Azok újabb részeket adnak mint amiket a TV2 nyomat vagy régebbieket? Szerkesztve: 2007. December 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Dzséjt! Te megnézted már az Ark of Truth-t? Még nem, csak bele-belenéztem. Várom a feliratot. Rog: a TV2 a harmadik évadot adja. Az AXN az elsőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Az AXN az elsőt. A pancser Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Még nem, csak bele-belenéztem. Várom a feliratot. Már van felirat! Azt hiszem holnap meglesem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 27. Már van felirat! Azt hiszem holnap meglesem! Én már megtettem. Jó lett, csak még kicsit befejezetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 30. Most nézem csak utólag hogy a Heroes milyen gagyi karakterekkel rukkolt elő a második évadra.Brrr... (a szőke pali kivétel, ő jó arc ) Elkezdtem szünetben nézni a Monkot, a The Office-t, és ledaráltam a Day Breaket is.Mindegyik nagyon jó sorozat, merem ajánlani őket. A Weedsel is bepróbálkoztam, de a Pilot alapján nem hiszem hogy tovább nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Banyek, ma nem kicsit petéztem le a Szökéstől. Nagyon. Excelent sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Friss az élmény, szóval leirom. Az előbb néztem meg a Sarah Connor Chronicles pilotját és azt kell, hogy mondjam kellemesen csalódtam. Izgalmas és érdekes felvezetése a sorozatnak, ámbár előitéleteim még mindig vannak. Fogalmam sincs, hogy fog a végén paszolni a harmadik részhez -eddig ugye elégé kétséges-, de engem egyenlőre "megvett" a sori azzal, hogy követem a többi részt is. A sztori alól ugyan kilóg a lóláb rendesen, de maga a színészi játék ( már amennyit egy akciófilmből ki lehet hozni) és a történetvezetés a helyén van. Lena Headley jó választás volt Sarah szerepére, de még Summer Glau se jutott el addig, hogy csípje a szememet. Sacc per kábé hozza a Fireflyban nyújtott "tehetségét". Akrobatikus mozgásából itt is láthattunk pár snittet, akárcsak a Serenityben. No, egy szó mint száz, várom a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 7. Tegnapi Tűzvonalban egész jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.