Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Akkor nem fogunk unatkozni miközben nézzük. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Állítólag Rejtély címmel itthon is fogják adni tavasztól. :)
Jól teszik. Már az érdekel hogy Wal milyen lesz szinkrósan. :)
Hozzászólás ideje:
Jogos :) De mehetne nálunk is. :-) Állítólag Rejtély címmel itthon is fogják adni tavasztól. :)

Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért. Rejtélyek városa, Rejtélyek kalandorai, Rejtélyes vírusok nyomában, Kyle a rejtélyes idegen és most pedig a nagyon fantáziadús A rejtély.

A másik kedvencük a gyilkos szó.

Hozzászólás ideje:
Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért. Rejtélyek városa, Rejtélyek kalandorai, Rejtélyes vírusok nyomában, Kyle a rejtélyes idegen és most pedig a nagyon fantáziadús A rejtély.

A másik kedvencük a gyilkos szó.

A végén még "Gyilkos rejtély" lesz a címe mire elkezdik adni. :)
Hozzászólás ideje:
Ha szó szerint fordítanák kevesebb esélye lenne a nézésre. Rojt, Bojt, Szegély, Perem.
Hát én még mindig nem tudtam rájönni hogy melyik jelentés akar lenni a címe és arra se hogy miért.
Hozzászólás ideje:
Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért.

Mert rejtélyesen és izgalmasan hangzik :)

Hozzászólás ideje:

Lost.. Ez baromira ütött! Az első rész legalább is. Simán top15-ös rész nálam. A második se volt éppen rossz, de közel sem olyan jó mint az első, mondjuk a végső jelenet nagyon eltalált volt.

Ez hiányzott. :lol:

Hozzászólás ideje:

Na, túlvagyok a BSG uccsó tíz webizódján (ez tényleg nem volt nagy cucc, főleg, hogy még csak nem is összekötés volt, hanem a most következő részek valamelyikében lesz szerintem "beágyazva"), meg a 4x11-en. Röviden: WTF???

Spoiler:

- Kara gépének a roncsai - már az, hogy a Földön vannak a roncsok, holott fényévekkel távolabb robbant szanaszéjjel - és a hullája ott, de akkor mi a fityfene Kara, ha nem ő az ötödik? - WTF???

- A 13. törzs Cylonok. És ki bombázta széjjel őket? Vagy ott is volt egy cylon-human war? Vagy a cylon konzervek fellázadtak a bőrös cylonok ellen? És akkor mi a helyzet a 12. kolónia cylonjaival. Mi az isten kevertek itt úgy össze, hogy azt szerintem már Marty McFly sem értené. - WTF???

- Dee főbe durrantotta magát, csak úgy, lazán, egyik pillanatban happy, aztán durr... ekkor már ki is kellett mondanom a WTF magyar megfelelőjének ízesebb verzióját. Pont Dee, azon kevés karakterek közé tartozik, akit még kedveltem is. Inkább az elnökasszony gyújtotta volna magára a kabint.

- A rejtélyes ötödik meg Tigh kedves neje, akit egyrészt utáltam, másrészt meg másfél évada jóvátehetetlenül hulla. Vagy mégsem? - WTF???

Hozzászólás ideje:

Én sem tudtam róla (főleg, mivel egyáltalán nem követem a tévéműsorokat, minek köszönhetően lemaradtam a héten a műkori eb-ről, pedig fel vagyok iratkova pont emiatt Eurosport téli sport hírlevélre, és izéltek küldeni róla infót :) ), de azt hiszem, nekem jó volt feliratosan, nem hiszem, hogy nézem tévében.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megnéztem a LOST második részét is. Az a jó benne, hogy úgy állít fel új titkokat, hogy közben egy sor korábbi kérdést megválaszol.

Spoiler:

Vajon Ben -ek miért kell visszavinnie Sayidékat a szigetre? És ki a jó? Widmore vagy Ben?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.