Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Ülünk elébe. A Fox-on éppen most megy B*sszus, piszok durva rész jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. (szerkesztve) Akkor nem fogunk unatkozni miközben nézzük. Szerkesztve: 2009. Január 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. A Fox-on éppen most megy Majd csak 5-6 óra múlva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. House nagyon jó volt Spoiler: Vajon Cuddy csak költőinek szánta a kérdését, amit Cameronhoz intézett? Biztosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Majd csak 5-6 óra múlva. Jogos De mehetne nálunk is. :-) Állítólag Rejtély címmel itthon is fogják adni tavasztól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Állítólag Rejtély címmel itthon is fogják adni tavasztól. Jól teszik. Már az érdekel hogy Wal milyen lesz szinkrósan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Jogos De mehetne nálunk is. :-) Állítólag Rejtély címmel itthon is fogják adni tavasztól. Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért. Rejtélyek városa, Rejtélyek kalandorai, Rejtélyes vírusok nyomában, Kyle a rejtélyes idegen és most pedig a nagyon fantáziadús A rejtély. A másik kedvencük a gyilkos szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Ha szó szerint fordítanák kevesebb esélye lenne a nézésre. Rojt, Bojt, Szegély, Perem. A Minta jó lenne, úgyis elégszer emlegetik a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért. Rejtélyek városa, Rejtélyek kalandorai, Rejtélyes vírusok nyomában, Kyle a rejtélyes idegen és most pedig a nagyon fantáziadús A rejtély.A másik kedvencük a gyilkos szó. A végén még "Gyilkos rejtély" lesz a címe mire elkezdik adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Ha szó szerint fordítanák kevesebb esélye lenne a nézésre. Rojt, Bojt, Szegély, Perem.Hát én még mindig nem tudtam rájönni hogy melyik jelentés akar lenni a címe és arra se hogy miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. A végén még "Gyilkos rejtély" lesz a címe mire elkezdik adni. Hát ez haláli :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Én szakadtam amikor meghallottam ezt a magyar címet. Ezek az RTl-nél mániákus rajonganak a rejtély szóért. Mert rejtélyesen és izgalmasan hangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Mi újság a LOST -al? Nem tegnap volt a premier az usákoknál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Mi újság a LOST -al? Nem tegnap volt a premier az usákoknál? Nem, ma lesz csak az ABC-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Lost.. Ez baromira ütött! Az első rész legalább is. Simán top15-ös rész nálam. A második se volt éppen rossz, de közel sem olyan jó mint az első, mondjuk a végső jelenet nagyon eltalált volt. Ez hiányzott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Egy kis eszmefuttatás a BSG-hez: http://battlestar.freeblog.hu/archives/200...Final_Five-rol/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Na, túlvagyok a BSG uccsó tíz webizódján (ez tényleg nem volt nagy cucc, főleg, hogy még csak nem is összekötés volt, hanem a most következő részek valamelyikében lesz szerintem "beágyazva"), meg a 4x11-en. Röviden: WTF??? Spoiler: - Kara gépének a roncsai - már az, hogy a Földön vannak a roncsok, holott fényévekkel távolabb robbant szanaszéjjel - és a hullája ott, de akkor mi a fityfene Kara, ha nem ő az ötödik? - WTF???- A 13. törzs Cylonok. És ki bombázta széjjel őket? Vagy ott is volt egy cylon-human war? Vagy a cylon konzervek fellázadtak a bőrös cylonok ellen? És akkor mi a helyzet a 12. kolónia cylonjaival. Mi az isten kevertek itt úgy össze, hogy azt szerintem már Marty McFly sem értené. - WTF??? - Dee főbe durrantotta magát, csak úgy, lazán, egyik pillanatban happy, aztán durr... ekkor már ki is kellett mondanom a WTF magyar megfelelőjének ízesebb verzióját. Pont Dee, azon kevés karakterek közé tartozik, akit még kedveltem is. Inkább az elnökasszony gyújtotta volna magára a kabint. - A rejtélyes ötödik meg Tigh kedves neje, akit egyrészt utáltam, másrészt meg másfél évada jóvátehetetlenül hulla. Vagy mégsem? - WTF??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. A Lost valóban frenetikus volt! It's BACK Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. I lost my mind. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Nekem is begyünnek az új Lost-ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 23. Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Ody? Még nem láttam őket. Töltés alatt van az első rész, de most meg a TCW élvez prioritást. A hétvégén mindenképp meg akarom nézni legalább az első részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Remélem ezt még nem tudjátok: Terminator: Sarah Connor krónikái február 3-tól az RTL Klub-bon 21:15-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Remélem ezt még nem tudjátok: Terminator: Sarah Connor krónikái február 3-tól az RTL Klub-bon 21:15-től. Bár itt még azt hiszem nem volt, de szerintem, akit érdekel, már tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Megnéztem az első részét a LOST -nak. Nem volt rossz, végre nyíltan is kimondtak dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Bár itt még azt hiszem nem volt, de szerintem, akit érdekel, már tudja. Én nem tudtam. Köszi Darth Raven az infót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Én sem tudtam róla (főleg, mivel egyáltalán nem követem a tévéműsorokat, minek köszönhetően lemaradtam a héten a műkori eb-ről, pedig fel vagyok iratkova pont emiatt Eurosport téli sport hírlevélre, és izéltek küldeni róla infót ), de azt hiszem, nekem jó volt feliratosan, nem hiszem, hogy nézem tévében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Végre van felirat a heti Fringhez, de van bezony a kövi részhez előzetes is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Ez meg egy kis gusztusos képecske az azt követő részből. Spoiler: http://kepfeltoltes.hu/090121/tran3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megnéztem a LOST második részét is. Az a jó benne, hogy úgy állít fel új titkokat, hogy közben egy sor korábbi kérdést megválaszol. Spoiler: Vajon Ben -ek miért kell visszavinnie Sayidékat a szigetre? És ki a jó? Widmore vagy Ben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.